Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alis mozesz po 25 wypluć

Dziewczyny wyszla prawda na jaw ze to my mamy idealne ciala a nie modelki!!

Polecane posty

Gość ja narzzzzzie
wiecie co?jednak tu na kafe najwiecej postów jest na wątku :"chce przytyć" wiec jest moda na przytycie anie na odchudzanie stad jad ze takiego chudzielca sie kreuje i tyle.

Gość ja narzzzzzie
jednak co by nie gadac to ona jest na swój sposob sliczna

Gość Oj mamo ciagle w kolko to sam
Bez przesady Modelka jest z tej samej gliny ulepiona co reszta kobiet I normalne jest ze ma rozstepy, cellulit czy wystajacy brzuszek Wg mnie nadal ma cialo piekne Umiesnione, jedrne, nie mam sie czego czepic a male piersi mi sie podobaja, zwlaszcza ze ona ma male ale ladne

Gość ja narzzzzzie
ma ohydne a nie łądne..ma wklęsle ..fuj:(

Wiecie co? ja też wyleczyłam się z kompleksów, polubiłam moje małe ale za to okrąglutki piersi, mój brzuch, choć nie należy on do najszczuplejszych 65cm, lubię mój pełny dekolt i cieszę się, że nie widać mi tam kosci jak u Moss, zgadzam się z założycielką topiku. Ona jest nieatrakcyjna

Gość sdsdsdsd
ona jest ohydna..a taka laska wg wszystkich sliczna.

Gość nie bądźcie śmieszne
w Polsce wystarczy wyjść na dowoloną plażę a tam już widać jakie ideały tutaj mieszkają:O I ciekawe, że wam nikt nie chcerobić zdjęć za miliony dolarów:D ani nikt was nie chce oglądać, paszczaki:) Pocieszajcie się dalej, że Kate Moss ma małe cycki. Jakby tego nie było widac i w ubraniu:o No faktycznie...:)

Gość Nie rozumiem was kobiety
Ohydna ? Kawał roku Ciekawe co w niej jest ohydne, bo Ja niczego nie zauwazylem

Gość jeszcze powiedz że to jest
idealna figura:O:O:O:O:O:O:O

Wiesz co jest ohydne ? Cellulit, zwaly tluszczu, otylosc, rozstepy o szer 1 cm, pregi bordowe Nieogolone pachy, okolice bikini, nogi Smrod, zepsute zęby Tluste wlosy, brudne uszy, brzydkie dlonie i stopy itp A nie kobieta, ktora wyglada jak wiele innych, mały biust, i dobrze Jest milion innych z duzym biustem Ma cialo jedrne, zadbane I wiele was tak nie wyglada juz w wieku 18 lat, a co dopiero w wieku 30, jeszcze ona ma dziecko Hipokrytki, panie dobrego smaku sie znalazly

owszem, to co wymieniłaś jest ohydne jednak Kate Moss niestety nie jest ideałem jak widać, a co gorsza to swiatowej sławy modelka więc tym większe jest rozczarowanie jej wyglądem gdyby to była jakaś nieznana laska to ma prawo wyglądać i tak, ale modelka światowej klasy... wybacz, ale dla mnei jest po prostu koszmarna

Ta modelka juz konczy kariere I nie ma idealu, dla kazdego ktos inny jest idealnem Niewazne proporcje a wyglad ciala, jego kondycja, higiena Gdzie ona ma swizajace piersi, cellulit, czy brzuch do kolan ... O to chodzi, zeby kobieta byla zadbana, bez wzgledu na to, co dostala od natury Wiele modelek, bez retuszu czy na zywo wyglada zupelnie normalnie

Gość koloradoo
skoro jej tyle płacą za zdjęcia, skoro jej płaca tyle za chodzenie po wybiegach, to widocznie jest tego warta. Ta kobita, która tak zachwyca sie swoim wyglądem, bardzo proszę , dlaczego nie robi kariery modelki, dlaczego nie zarabia milionów? Zabrania jej ktoś?

Jeszcze jedno Niekorzystne zdjecie zrobisz najpiekniejszej osobie Nawet dziecku o nieskazitelnej cerze Wiec o czym my tu piszemy Na zywo mala piers a na zdjeciu robi roznice Na zdjeciu bedzie wygladac na mala i nieporporcjinalna do reszty sylwetki, a na zywo, keidy ja trzymasz jest dla ciebie najpiekniejsza i wiecej ci nie potrzeba Bo rozmiar nie jest istotny

Totez wlasnie Wszystkie takie idealne, a jakby je postawil kolo Kate, to wiekszosc wyszlaby gorzej, wiele tak samo i niektore lepiej Koncze wywody i zycze wiecej konstruktywnej krytyki

ok, Twoje zdanie - szanuję je, ale moje jest takie ,że Kate Moss wygląda koszmarnie, bo ma fatalne proporcje, ma zwiotczałe, wychudzone ciało, a cos takiego zupełnie mi się nie podoba - takie jest moje zdanie i chyba mam do niego prawo?

ale to nie jest jedno zdjęcie tylko kilka ujęć

Masz prawo Ja nie widze zwiotczalego ciala, a dokladnie patrze I ujecia sa celowo takie, zeby pokazac, ze nikt nie jest idealem Wiele to modelek mialo podobne zdjecia Wiele aktorek W ogole mnie to nie rusza, zwlaszcza ze nie widze niczego brzydkiego Moze te kreseczki na posladkach, ale to nie swiadczy o zwiotczeniu a po prostu sa to nitkowate rozstepy i w niektorych pozycjach, zwlaszcza w dobrym swietle tak to wyglada Ma prawo ci sie nie podobac, dla mnie jest to normalne cialo, jedno z wielu

moim zdaniem ciało ma zwiotczałe patrząc na piersi, które i tak malutkie są obwisłe tutaj masz przykład innej chudziny, ale z ciałem wypracowanym na siłowni:

Gość chyba nie widziałaś zwiotczałe
go ciała:D Mówię ci- wyjdź w lato na plaże i popatrz na babki po 30. Niektóre nastolatki wyglądają juz jak kłody- wieklie schaby, tłuszcz, cellilit, wiszące cyce i rozstępy. To jest normalna, bardzo zadbana kobieta. Nie macie lpszych zajęć niż krytykowanie innych? Ciekawe, ze mimo 30 na karku nadal jest to jedna z najbardziej zannych i rozchwytywanych modelek:) Czemu wam nikt nigdy nie zaproponował sesji?:) Poza tym nie ma co babki po 30 i po przejściach porównywac do jakichs tam siks. Jak była młoda, była o wiele chudsza, ale akurat nie wiem, czy to dobrze... A cycki zawsze miała małe i dobrze. Nie każdy musi mieć wymiona jak krowa w polu:O Tutaj jest zwykłe zdjęcie, bez makijażu itd. http://www.friendsofcannabis.com/photos/kate-moss-0.jpg http://www.smith.edu/educ/student%20work/identity/kate%20moss.jpg http://asksugar.com/uploads10/kate%20moss%202.19.jpg http://accel1.mettre-put-idata.over-blog.com/0/28/45/22/kate-moss-_9_.jpg Weźcie pod uwagę, ze w pełnym słońcu nikt nie wygląda dobrze:o Nawet wasza ukochana Alba ma cellulit na dupsku taki, że szok. I jest o jakieś 10 lat młodsza od Moss... http://users.teol.net/~without/Pic/Jessica%20Alba.jpg

Ale gdzie Kate ma obwisle piersi, chyba nie widzialas obwislych, zwiotlalych piersi i ciala Kate twarz zrobila kariere, zauwazmy ze ani ciala ani wzrostu nie miala do tego zawodu

Masz swoj poglad na cialo, i dobrze Ale obiektywnie patrzac, ta kobieta trzyma sie idealnie, zwlaszcza po tylu przejsciach, po dziecku

Oczywiscie Mischa Burton jaki ma cellulit, Tara Reid, ktora schudla duzo a cellulit jak byl tak pozostal i wiele innych Modelki rowniez maja rozstepy, cellulicik W koncu to kobiety, nie ma nikt idealnego, nieskazitelnego ciala Patrzy sie na calosc a nie bierze lupe i szuka wad :)

Ale te piersi, ze niby obwisle Kochana, ty nie widzialas obwislej piersi, mniemam, po tym co piszesz Wystarczy tej dyskusji, ile osob, tyle opnii

Gość chyba nie widziałaś zwiotczałe
A moim zdaniem Keira jest bardzo łądna i na pewno seksowna, na pewno bardziej niz coś takiego:o http://www.talenty.pl/zdjecia_filmy/6669.jpg (to J.Lo bez retuszu...)

w porównaniu z Keirą to Kate Moss ma mega zwiotczałe ciało

a Alba jest młodsza od Moss tylko o 7 lat:) do cellulitu nie piję, bo praktycznie każda kobieta go ma, a do proporcji ciała, których brak u Kate i zupełnie niewysportowanej sylwetki

Gość nie powiedziałabym że Kate
nie ma proporcji ciała. Ma i to bardzo dobre:) W ogóle ta dyskusja jest bez sesu:) Zadowolona z siebie i piękna kobieta ma lepsze zajęcia niz krytykowanie wszystkich w koło, a wy jeteście tak zawistne, ze musicie byc niezłymi paszczurami:D

Gość taaaaa jasne
i tylko dlatego, że ty twierdzisz, ze jesteśmy paszczurami to mamy zachwalać figurę kazdej, nawet beznadziejnej panny:O