Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tidodod

dziwne pytania do kobiet mającyh hemoroidy

Polecane posty

Gość tidodod

Pytanie dla osób mających hemoroidy, trochę dziwne i śmieszne, ale proszę o odpowiedzi. 1. Gdy guzki wypadają i odbyt nie jest gładki - nie wstydzicie się kochać z facetem? Przecież to widać. Szczegolnie w pozycji od tyłu. 2.Jak reagujecie na propozycję sexu analnego?

Gość przy hemoroidach
seksu analnego nie można uprawiać

Gość odpowiadam na te pytania
1. mi nie wypadają, ja mam cały czas na zewnątrz. facet nie zauważył, żeby było coś nie tak. 2. nie uprawiam.

Gość tidodod
masz cały czas na ZEWNĄTRZ i facet nie zauwazył? :O PRzecież chyba widzi że nie masz wklęsłego odbytu tylko guzy wystające

Gość masz slepego faceta

a poważnie ;) co do 1 to myślę, że wybieraj takie pozycje, żeby nie było widać i tyle :) a 2 oczywiście odrzucaj, bo na pewno przyjemności mieć z tego nie będziesz.

Gość nowa znajoma
to co zrobić aby hemoioidy się schowały?

Gość zoperować

Gość erwrewrwe
no dobra, to masz jeden guz, nie wstydzisz się mu tego pokazywać?!

Gość Lucjan z Kwidzynia
mojemu chłopakowi nie pszeszkadza że mam trochę wypukły odbyt w końcu mój odbyt daje mu wiele przyjemności a ja uwielbiam jak drażni mi anus językiem (pozdrawiam Cię Romuś) :*****

Gość a ja mam pytanie ......
bo ja mam normalny odbyt, takie w kolorze skóry, nic mi nie wystaje, ale się zastanawiam, czy to normalne, że mam tam taki jeden fałd skóry maleńki... Czy on po prostu jest od tego, ze jak się robi kupę, to jednak odbyt się rozszerza i musi być więcej skóry, czy coś ze mną nie tak??? To taki mały fałdek skóry, ale nie guz, tylko miękka skóra. I mam jeszcze hedno pytanie do osób z hemoroidami- czy krwawienie w związku z hemoroidami jest malutkie i sporadyczne? Tzn. po zrobieiu większej kupy, albo z jakimiś rzechami, ziarnami, jak jest podrażniony odbyt, to to krwawienie moze wystąpić np. jako taka maleńka kropeczka na papierze toaletowym? Tak średnicy 1mm już na papierze?

Gość ale jak macie się wstydzić
chyba skoro juz jesteście z kimś, to się nie ma czego wstydzić:o Poza tym te hemoroidy to pewnie po porodzie czy coś, wiec już jesteście w długich związkach. I czego tu się wstydzić? No i raczej hemoroidy nie robia się u 20latek...

Gość ja też mam
ale bez porodów ...o tak...

Gość ja też mam
i mi sie zrobiły gdzieś ok lat 24

Gość agnieszka0303
Ja mialam jako 18 latka niestety.Jak urodzilam wyszly mi dwa i sie nie schowaly.Jak mialam faceta to mu to nie przeszkadzalo.Pogadalismy o tym i bylo ok. Obecnie zaczelam stosowac Balsam Kapucynski i mam nadzieje ze on mi pomoze.

Gość werwrwerwe
jak to hemoroidy nie robią się u 20-latek? :O ja zaczęłam mieć hemoroidy mając 15 lat, zaznaczę że byłam wtedy bardzo szczupła i prowadziłam aktywny tryb życia (szkoła 5 km ode mnie, codziennie w tę i z powrotem na pieszo + 3 godziny w-fu tygodniowo i biwaki, wycieczki rowerowe w weekendy z przyjaciolmi). Ale u mnie to dziedziczne - ma tata i ma mama. Teraz mam 27 lat i wciąż mam hemoroidy, tylko po zrobieniu kupy wystają duże nabrzmiałe guzki, potem się chowają i widać tylko maleńki (jakieś 2 mm) fałd skóry, ale miękkiej. Przeszłąm dwie operacje (mrożenie) hemoroidów, średnio pomogły. Lekarz powiedział że tego się nigdy już nie zlikwiduje. Czy mówicie swoim partnerom o tym że macie hemoroidy? Mój facet nic nie wie....

Gość ja nic nie mówiłam
albo wie albo i nie? co to za różnica? może on też ma??? nie sprawdzałam i nie pytałam

Gość ale jak wyglądają te krwawieni
a może mi ktos opisać??????????

Gość ja nic nie mówiłam
mi kiedyś krwawił :( po prostu nabrzmiał zrobił sie twardy i krwawił ale posmarowałam parę razy jakąś maścią od hemoroidów i już nie krwawi i nie boli ale wystaje :(

Gość odpowiadam na te pytania
wy pytacie o przypadkowy seks czy o stałego partnera? a czy zmarszczki też mam się wstydzić mu pokazywać? a może rozstępy? cellulit? fałdki tłuszczu? pęknięte naczynka? a jak będę chora, to mam się wyprowadzić z domu, żeby mnie nie widział? np. jak wymiotuję... a jak będę stara, niedołężna albo niepełnosprawna - to mam się cała schować? głupie pytanie o hemoroidy... widocznie jesteś niepoważny albo nie masz większych problemów albo pytasz o jednorazowe numerki...

Gość gabri
Krwawienia są zazwyczaj takie, ż na papierze toaletowym zauważasz krew, kilka plamek lub plam -różnie. Czasami plamy są duże, krew jasnoczerwona. Czasami na stolcu mam kilka kropel krwi a raz kapała sobie po prostu -ale to taki bol że w kosmos się można wystrzelic. Mi w chwilach tego parszywego bólu pomaga takie zianie -płytkie i szybkie oddychanie.

Gość gabri
Tzn. boli kiedy się człowiek usiłuje załatwić. Ale jest na to sposób -nie można przeć tak jak zazwyczaj tylko grzecznie czekać aż samo się ruszy:-P

Gość A-Z
1. a ja sama mu powiedzialam ze chyba mam i pokazalam .. 2 analny nie uprawiam

Gość A-Z
dziewczyny a czy wogole je jakos leczycie?bo ja nie mam mozliwosci isc do lekarza bo nie mieszkam w polsce.....jak przyjade na wakacje to moze pojde i sie dowiem czy na pewno to hemo....ale poki co ludze sie nadzieja ze to nie hemor.....ta nie a co??:(

Gość serrena
hemoroidy zrobily mi sie chyba w wieku 12 lat, chorowalam na angine, bralam antybiotyki, po ktorych cierpialam an zaparcia. Pamietam, ze wtedy mialam pare wyproznien, po ktorych normlanie kapala z odbytu krew..potem, jak bylam starsza, zaczelam stosowac srodki przeczyszczajace, bo mialam problemy z zaparciami. Ostatnio bol przy kupie tak sie nasilil, ze ciezko bylo to zniesz. Okresowo stosuje rozne czopki i kremy, ale mam wrazenie, to pomaga doraznie. Czy to mozna calkiem wyleczyc? tak, zeby nie bylo tych faldow na zewnatrz? tez mnie to troche krepuje, jak sie kochamy od tylu.

Gość A-Z
czy to normalne ze ja nie mam problemow z wyproznianiem sie?czasami mnie swedzi

Gość 43rfdfg
mam hemo i nie wyobrażam sobie powiedzieć o tym facetowi a tym bardziej pokazać..... :O Może i jestem dziwna, ale gdyby on pokazywał mi guzy na odbycie to byłabym zniesmaczona, nie chcę go więc zrażać do siebie.

Gość hehehihehehehe
43rfdfg > ale mnie rozbawiłaś!!! wyobrażiłam sobie sytuację oglądania sobie nawzajem odbytu heheheh

Gość 43rfdfg
no bo zdziwiła mnie wypowiedz A-Z: "1. a ja sama mu powiedzialam ze chyba mam i pokazalam .." powiedziała "kotku wiesz, chyba mam żylaki odbytu, czy możesz popatrzeć i postawić diagnozę?" po czym zadarła nogi do góry i z całej siły rozwarła pośladki demonstrując mu bogactwo swoich hemoroidów... dziwne....

Gość hehehihehehehe
hehehehehehe o rany!! aż się popłakałam ze śmiechu :D