Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tidodod

dziwne pytania do kobiet mającyh hemoroidy

Polecane posty

Gość 43rfdfg
no a co? to nie jest dziwne? albo pochyliła się i rękoma rozchyliła pośladki, on klęknął za nią, oglądał z uwagą i drapiąc się po brodzie stwierdził "no, masz takie nabrzmiałe bulwy, wyglądają jak kalafiory, chcesz to zrobię ci zdjęcie, sama osądzisz, może jeszcze pokażę zdjęcie swojej mamie, ona coś doradzi. A teraz ty obejrzyj mój odbyt i powiedz czy jest gładki". Po czym on ugiął nogi, wypiął do niej kuperek, ona rozchyliła jego pupę i zaglądała głośno komentując co widzi. Lub co gorsza - leżał na plecach, zarzucił jej nogi na ramiona, rozłożył je bardzo szeroko i udostepnił swoją dziurkę jej oczom. Potem - aby sprawdzać jak przebiegają kolejne fazy choroby - oglądali sobie każdego dnia odbyty, stawiali sobie wzajemne diagnozy, używając do tego czasami lupy i okularów aby lepiej widzieć. Być może nawet prowadzili notatki. Tak, to musi być miłość...

Gość hehehihehehehe
:D:D:D:D:D hehehehehehe o jeny!!! tak obrazowo to przedstawiasz, że pękam ze śmiechu 🖐️

Gość igamaja
Tyle tu wywodów o hemoroidach ,ale nikt nie napisał o operacji ich usuwania . Mnie grozi taki zabieg .Może ktoś z as już to przeszedł ? Napiszcie koniecznie! Jak to sie odbywa i czy długo sie goi? PLISSS!

Gość trmerererer
A ja mam hemoroidy, partner proponował mi minetę ale odmawiam, bo się wstydzę, że zobaczy te okropne hemoroidy :( Ale ile tak można...