Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kadrowa

KADROWE----------- jakie obowiązki macie w pracy?

Polecane posty

co robicie, czy macie czas wolny czy cały czas cos robicie, ja mam dosc mało obowiazków i duzo czasu wolnego.

zalezy ilu masz pracowników u nas jest jedna kadrowa na 150 pracowników, w tym zmianowych roboty jest na 2 etaty z hakiem, pomagam jej trochę i obie zabieramy pracę do domu dzisiaj np. zabieram rejestr urlopów, żeby wyliczyć urlop należny na rok 2007 dla tych 150 pracowników naszych kochanych :)

oj ja mam 12, wiec malutko, wszysto robie na bierzaco. raz na jakis czas ktos nowy sie zatrudnia wypisuje umowe, jak sie zwalniaja swiadectwo pracy. tez licze urlopy ale to na bierzaco jak ktos chce partze w karte roczna urlopów i wypisuje karte urlopowa na dany dzien poza tym zaworze faktury do ksiegowego, on wylicza mi liste płac, wiec nawet sama tego nie robie. a chciałabym miałabym wiecej roboty, ale nie mamy tu odpowiedniego programu. i tyle roboty co nie miara, jezdze na 7-15 ale wychodze wczesniej szef pozwala, po co bede siedziec mam mu pozałatwic wszystko do 10 faktury do 20 zus. i tyle, wiec moje codzienne przyjezdzanie tutaj mija sie z telem, ale mam umowe na cały etet wiec moge sobie pogadac. musze byc na miejscu bo jak cos trzeba załawic albo napisac podanie to dzwoni.

to nie wie, czemu narzekasz jak widać, masz dostęp do netu, przecież można sobie coś pozałatwiać, masz telefon też możesz zjeść 1 i 2 śniadanie, sprawdzić, co na świecie słychać, program tv ja, nawet jak mam mniej roboty, to zawsze mam co robić w pracy, staram sie pozaatwiac jak najwięcej swoich spraw, po pracy często urzędy są nieosiągalne np. ale faktycznie, przy 12 pracownikach to dużo pracy nie ma....