Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowany Wielbiciel

Chyba zwariowalem...zakochalem sie w dentystce ///

Polecane posty

Po 4 latach powaznego zwiazku, przez dwa lata trwalaniesamowita posucha w zdolnosci pokochania kogokolwiek. Nie chce by odebrano To jak chwalenie sie czy narcyzm, ale poprostu nie mam problemow w poznanwaniu dziewczyn.Gorzej tylko ze kazda znajomosc konczyla sie po miesiacu gdy slyszalem od "drugiej polowki" KOCHAM CIE. Jako, ze ja nie odwdzieczalem tego uczucia konczylem znajomosc,wiem bezczelnie bardzo ale wychodze z zalozenia ze lepiej zakonczyc to wczesniej bo i tak przysporze mniej bolu drugiej osobie robiac to szybciej. Az do czasu gdy poznalem te dentystke, mialem dosyc nieprzyjemny wypadek i teraz czeka mnei cotygodniowa wizyta u dentystki przez 3 miesiace, bylem juz 5 razy i poprostu nie moge sie opanowac.Normalnie motyle w brzuchu!Serducho boli, az sie czerwienie, co do mnie nie podobne. Zagaduje do mnie fajnie,droczy si, smieje , jest czasem tak boska ze az strach mnie bierze ze musze wyjsc:( Starsza jet gdzies z 3 lata, nie wiem nie pytalem i nie wiem czy kogos ma:((ehhh Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta ale ciesze sie ze przynajmniej tu, zupelnie anonimowo moglem sie wyzalic z tego i zrzucic to z siebie :((

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wszystko moze sie zdarzyc :)

No to szczesciaz z ciebie, bo na wizyty do dentysty latasz jak na skrzydlach. A ja przewaznie chodze tam jak na egzekucje :O

Gość ehhterth
hmmmmm... przez ząb do serca? :))) powodzenia życzę! :)

to fakt dla mnie to tez koszmar ...:P

Gość hehehhhhhhhhh
jak uslyszysz od pani stomatolog KOCHAM CIE wszytsko minie a motylki odleca do innej:D

następnym razem to ją chyba złapię za cyca

no masz nie pisałes ze to Krowa :P

Gość rozbawiłeś mnie
naprawdę zwariowałeś. ona niestety liczy na Twoje pieniądze, więc musi się mizdrzyć żeby je zdobyć. to jej praca :P

to mam jej zapłacić za seks? wstydze się

Gość rozbawiłeś mnie
leczysz zęby czy swojego kutasa bo nie rozumiem ? :D

zakochałem się po prostu :(

A jak bedzie mi plombowac zeba, to wyrwe jej to urzedzenie z reki i sprobuje wlozyc jej do tylka. Myslicie, ze w ten sposob uda mi sie zdobyc wzgledy tej kobiety?

Gość ona w tobie pewnie NIE
patrzeć na paszczę pełną zgniłych zębów i myśleć równocześnie o miłości, nie da się :P

Zakochany ale przeciez to fajne uczucie :P powodzenia zycze :)

Gość Forgotten_Girl
Jeśli jesteś dorosłym, poważnym facetem, to co za problem któregoś dnia fajnie zagadać i zaproponować jej kawę? A może akurat jest sama, zapracowana i potrzebuje nieco relaksu. Jak nie zaryzykujesz to się nie przekonasz.

Gość hehehhhhhhhhh
pewnie nie Jestes jedynym pacjetem zakochanym w tej stomatolorzce:D

Chyba nie musze mowic, ze dopiero teraz JA odpisuje na wasze odpowiedzi a nie jakis prymityw, ktory wulgaryzmami podbudowuje swoje zakompleksione ego bo w rzeczywistosci jest szarym s\\czlowieczkiem. Forgotten Girl , masz racje, z tym ze nie odwaze sie na to teraz gdy wiem ze zostalo mi jescze 2 miesiace wizyt czyli ponad 8 spotkan, bo jak grzecznie odmowi, poprostu spale sie ze wsydu:)) moze przy ostatnich spotkanich?? Musze ide odwazyc, nie oge byc przeceiz jakas mimoza, co czeka az ona mi to zaproponuje:) Coz, tragiczne jest to, ze place komus za wizyty by sie z tym kims spotkac, druga tragedia, ze ktos poznaje moja jame ustne w ten brzydki sposob:)) Macie racje, do dentysty ide w skowronkach, ale to wcale nie usnieza bolu:))Boli jak cholera... ZWARIOWALEM ...

NIe mam paszczy zgnilych zebow:))Ale nie wiem jak to wyjasnic ale czuej sie gdy ktos okazuej Tobei sympatie a gdy ktos jest po prostu mily. Wiec ona jest wiecej niz mila, ale tez nic poza to:)) Sympatycznie piszecie, pozdrawiam tych ktorzy tez po mnie jada, bo drugeij strony faktycznie moze to sie wydawac trywialne

Gość hehehhhhhhhhh
powodzenia na ostatniej wizycie[wrecz jej pastelowe roze] :)

Gość Zwariowany Welbiciel
Dlaczego pastelowe:D?? kupie jej tez paczki na tlusty czwartek:))

Gość też to przeżyłam
zakochałam się w dentyście był jak aniołek, wyglądał jak młody Bóg. przez niego nie mogłam sypiać. zgarnął niezłą sumkę za leczenie moich zębów ale nie spotkał się ze mną na wymarzonej kawie. smutne jest zejście z chmurek :(

Smutne racja:( A zaproponowal mu te kawe?? czy czekalas na to:) Ok moi mili doradcy uciekam bo za 25 minu mam kolosa z CYWILNEGO, trzymajcie kciuki za dentystke i za to kolo:)PozdRAWIAM, DO POZNIEJ:)

Gość Forgotten_Girl
Przecież nie raz się zdarzało, że lekarz zakochał się w swojej pacjentce lub na odwrót a potem żyli długo i szczęśliwie :) Wielbiciel, zaczekaj więc jeszcze trochę, a w tym czasie możesz wybadać, czy ona jest sama, możesz uciąć z nią jakąś miłą pogawędkę, powiedzieć jej jakiś komplement, coś co będzie świadczyć o tym, że ona się Tobie podoba. Niekoniecznie od razu proponować spotkanie. Zwróć też uwagę, czy oby obrączki na palcu nie ma :)

fORGOTTEN gIRL:)) lUBIE ODPISYWAC tOBIE:))pDOBA MI SIE TO CO PISZESZ... nie ma obraczki:)) cale szcescie, ale w sumei dentystki chyaba nie nosza, choc kto wie. Napisze wiecej pozniej lece na zajecia. Hej!!

No wiec chyba ma jakiegos...Tomka, wiec tak jak ja...byla z nim na wczasach niedawno. miedzy slowami to powiedziala:( bywa oj bywa ze lokujemy uczucia tak ciezko.Nie zle, bo facet nie sciana, da rade przesunac, ale ciezkooooo:(( Pozdrawiam wszystkich!!

Gość maleńńńśtwo
ale myślę ,że nie zaszkodzi jesli na koniec wizyt zaproponujesz jej wyjście na kawę :) z pewnością się ucieszy ( bo dla każdej kobiety jest to miłe) - więc albo się zgodzi albo wybrnie z tego tak,że nawet nie poczujesz się głupio. Powodzenia :)