Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystralola

Czy ktoś mi udowodni, że są jeszcze prawdziwi mężczyźni na tym świecie???

Polecane posty

Gość bystralola

Jako bardzo atrakcyjna kobieta fizycznie i osobowościowo mam mozliowść poznania wielu mężczyzn. Niestety moje doświadczenia wskazują na to iż faceci patrzą tylko na ładne cycki, tyłek itd.. intelekt ich nie obchodzi. Sami wygladają jak nieszczęście: niedomyci, w brudnych butach i z brzuchami ale uważają się za uosobienie piękna, wszelkiej estetyki i mądrąści. Najczęsciej myślą jedynie główką a nie głową! Większość z nich ma kochanki lub o tym marzy. Czy jest gdzies facet nie pasujący do powyższego schematu??? ps. zapraszam do dyskusji również wszystkich panów ps2. tylko proszę nie piszczie, że pewnie jestem bardzo skrzywdzona przez los bo tak nie jest :)

Gość obserwatorr
wydajemi się że masz bardzo duże wymagania

Gość bystralola
Czy normalny facet to są duże wymagania??? normalny tzn : - wolny - uczciwy - do pogadania - do przytulenia - schludny - niezalezny finansowo i takie tam drobiazgi

Gość dartanialka
moj maz jest facetem z krwi i kosci. a udowadniac ci tego nie zamierzam ;P poza tym nie wiem, w jakim srodowisku sie obracasz, ale ja mam nieco odmienne zdanie na temat mezczyzn......

Gość prawdziwi mężczyźni
wyginęli teraz są same hologramy albo roboty w każdym razie sztucze są wszystkie chłopy, ani jednego prawdziwego

Gość obserwatorr
prawdziwych mężczyzn już nie ma bo kobiety się do nich upodobniły i teraz szukają nie wiadomo czego

A o czym to chcesz gadać - ja bardzo lubię rozmowy o dualiźmie korpuskularno falowy i o Laplac\'e, który był nałogowym hazardzistą a sowjemu nałogowi dawał upust róznież w kombinatoryce matematycznej...;)

Gość bystralola
do dartanialki! napisałam , że interesują mnie mężczyźni wolni. Ja tez jestem ciekawa w jakim się środowisku obracasz i ile lat jestes po ślubie. jeżeli rzeczywiście masz do czynienia z wyjątkowymi facetami to tylko wyjątek potwierdza regułę.

Gość Autorko topiku
cechy ktore opisalas w swym poscie wlasnie opisuja prawdziwego mezczyzne. Wymagania dotycza idealu :P

Gość Klatka Faradaya
Mogę Ci udowodnić, co zresztą w tych stronach czyniłem niekednokrotnie, że na świecie nie ma prawdziwych mężczyzn. Ostatnie egzemplarze wyginęły dobrze przed półwieczem. O prawdziwych mężczyznach możesz osbie poczytać jedynie w romansach.

\"Prawdziwy facet\" to pojęcie względne. Ja nie wiem czy jestem prawdziwym facetem, no ale: patrzę przede wszystkim na intelekt, bo interesują mnie kobiety, z którymi można porozmawiać sensownie na wiele tematów; nie jestem niedomyty, nie mam też wielkiego brzucha; buty i skarpety mam zawsze czyste, jak i pozostałe części garderoby; nie mam kochanki i o niej nie marzę, no chyba że moja ukochana będzie jednocześnie moją kochanką, to tak :). Ale oczywiście mam też jakieś wady, bo kto ich nie posiada. A jestem sam, bo jestem chyba zbyt wrażliwy na obecne czasy i to mnie strasznie męczy. Nie jestem też mega-przystojniakiem, nie mam własnego samochodu, ani nie zarabiam masy pieniędzy. Ale i tak jestem szczęśliwy :)

Gość obserwatorr
- wolny = prawiczek - uczciwy = jak już ukradnie to tak, żeby nie dał się złapać - do pogadania = musi słuchać co mówi kobieta - do przytulenia = powinien mieć jedwabistą skórę - schludny = powinen nosić najlepsze garnitury - niezalezny finansowo = musi mieć wypchany portfel :classic_cool:

Klatka Faradaya -> Dawaj dowód - niewprost - czy wolisz indukcję matematyczną :O

Gość bystralola
brawo stic:) sprawdzasz mój intelekt?:)) tylko widzisz fizyka akurat najmniej mnie interesuje choć niektóre zjawiska owszem:)

Gość Klatka Faradaya
Oczywiście, że matematyczną. Nie jestem kobietą. Nie uprawiam filozofii poziomkowej. Logika jest tylko jedna - matematyczna.

Gość Klatka Faradaya
A dowodzić nie będę. Robiłem to już tak wiele razy, że chyba bym oddał treści żołądkowe naturze przez otwór gębowy, gdybym musiał robić to jeszcze raz :-)

Gość bystralola
narazie uciekam ale wrócę;) pozdrawiam i czekam na wiadomości , odpowiem nie długo

Gość bystralola
idę sobie zrobić dobrze:) pozdrawiam

Gość a to ciekawe
a dlaczego normalny musi być wolny? bo ty akurat meżulka szukasz? i biała kiecka ci w głowie? normalny: 1) ni pije 2) nie chodiz na dziwki 3) nie imprezuje 4) ma samochod 5) ma jakas pasje ..hobby 6)idzie przez życie z uśmiechem na twarzy

Gość Klatka Faradaya
A co wtedy, kiedy musi pić?

Gość bystralola
halo halo ktos sie podszył pod mój nick:( cytuję "idę zrobic sobie dobrze" to nie ja.... czy ktos mi podpowie jak zablokowac swój nick??

Gość Klatka Faradaya
Ja nie powiem. Ja się nie znam. Najlepiej popracować na swoją niepodrabialnością :-)

Gość bystralola
hahaha małe wyjasnienie ABSOLUTNIE NIE SZUKAM MĘŻULKA !!!! kiecki białej tez nie chcę włożyć;)

Gość Klatka Faradaya
Ja nie powiem. Ja się nie znam. Najlepiej popracować na swoją niepodrabialnością :-)

Gość Klatka Faradaya
Ja nie powiem. Ja się nie znam. Najlepiej popracować na swoją niepodrabialnością :)

Gość Klatka Faradaya
Ja nie powiem. Ja się nie znam. Najlepiej popracować na swoją niepodrabialnością

Gość taśma sie zacięła

Gość bystralola
a dlaczego normalny musi być wolny? bo ty akurat meżulka szukasz? i biała kiecka ci w głowie? normalny: 1) ni pije 2) nie chodiz na dzi**i 3) nie imprezuje 4) ma samochod 5) ma jakas pasje ..hobby 6)idzie przez życie z uśmiechem na twarzy ad1 bez przesady ad.2 oczywiście to niewybaczalne ad3. ze mną? czemu nie:) ad4. dobrze by było ad5. chętnie bym je poznała ad.6 super

Gość prawdziwy mężczyzna żyje
żeby spotkać prawdziwego mężczyznę trzeba być kobietą przez duże K.