Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystralola

Czy ktoś mi udowodni, że są jeszcze prawdziwi mężczyźni na tym świecie???

Polecane posty

do \"a to ciekawe\". To ja nie jestem normalny, bo nie mam własnego samochodu :)

Gość Klatka Faradaya
A więc jesteś, kolego, mocno felerny.

Gość blachary górą

Gość Forgotten_Girl
A dla mnie facet idealny to mój facet :) Samochodu też nie ma, ale za to jest odpowiedzialny, wierny, wie kiedy pocieszyć, nie boi się walnąć pięścią w stół gdy sytuacja tego wymaga, jest szarmancki i kulturalny, niesamowicie wrażliwy, ale przy tym pewny siebie. Nie jest abstynentem, bo nie zniosłabym faceta, który zupełnie nie pije alkoholu. Na imprezy chodzi, ale przeważnie ze mną. Chyba trafiłam na ideał :)

Klatka Faradaya > właśnie zdałem sobie z tego sprawę. Idę się upić, a potem przespać. Życie jest okrutne. Ale pocieszam się, że za miesiąc będzie mnie stać na malucha, a jak dobrze pójdzie to i może na poloneza :)

Gość Forgotten_Girl
Dzięki :) I jeszcze zapomniałam dodać, że jest obiektywnie patrząc nie jest piękny wizualnie, ale ma piękne wnętrze. To też taka uwaga do kobiet - nie oceniajcie facetów tylko na podstawie wyglądu, bo sporo właśnie takich ideałów codziennie obok nas przemyka, ale nie dajemy im szansy na poznanie nas.

Gość Emma Kirkby
Cześć, Forgotten. Przypominam, że masz wobec mnie pewne zobowiązania.

Gość Emma Kirkby
No to gratuluję, cieszę się, że poziom zamożności w narodzie rośnie. Ja od dawna jestem posiadaczem skody felicji, o przebiegu 198,5 tys. kilometrów. Można by więc powiedzieć, że również jestem Krezusem.

Ja też mam super faceta od lat 10, więc spoko mogę powiedzieć, że to nie fascynacja i klapki na oczach. Ponownie moge potwierdzić, że mniejsza uroda mężczyzny prawie gwarantuje dżentelmena za partnera. A nad tym można spokojnie popracować. Kupić kilka fajnych rzeczy, gustownych dobranych, zapisać do fryzjera, nauczyć dbać o dłonie i paznokcie.. Ja tam jestem zadowolona :)

Gość Emma Kirkby
O dłonie i paznokcie? Ty chyba nigdy fizycznie ciężko nie pracowałaś, kobieto...

Gość pan z praktyką
bystralola, czemu ktoś miałby mieć ochotę na udowadnianie Ci czegoś? :) Przez wzgląd na deklarację typu "jestem atrakcyjna i nie wierzę"? Sądzisz, że tak zwani prawdziwi mężczyźni zaczną nerwowo przebierać stópkami i podnosić rączki w górę, jak dzieci w podstawówce? :D

bystralolu, nie napisałem przez kopiuj/wklej :) Wysłałem Ci jedynie uśmiech, a reszta to stopka.

Cóż, nie każdy na tym świecie musi ciężko fizycznie pracować, więc nie rozumiem skąd ten wręcz zarzut???

do pana z praktyką:) nie wcale tak nie sądzę, to nie był by wtedy prawdziwy facet tylko chłop, który własnie mysli w sposób taki jaki opisałam wcześniej:)

Gość Emma_Kirkby
Ano, są tacy panowie, którzy muszą. Np. ci, którzy reperują Ci auto :-) Zapewniam Cię, rodzaj pracy, który absolutnie wyklucza posiadanie wypielęgnowanych dłoni.

bystralolu, stopka to tekst, który będzie się umieszczał automatycznie na dole Twej wypowiedzi. Samo możesz też sobie ustawić własną (skoro masz już czarny nick) — w tm celu muwisz wejść w preferencje i zalogować się.