Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika00

Czy juz mu sie nie podobam?

Polecane posty

Gość Weronika00

Moj mezczyzna ma w telefonie zdjecia golych dziewczyn takie sciagane na telefon np z neta. I jeszcze numery telefonu do jakis dziewczyn ktorych wczesniej nie mial bo tych co mial to ja znam poniewaz mamy wspolnych znajomych. Czy to znaczy ze juz mu sie nie podobam ze ma takie zdjecia wczesniej ich nie mial pojawily sie u niego dopiero jak urodzilam dziecko wiadomo ze cialo kobiety zmienia sie po ciazy i porodzie. I czy mnie zdradza (mam na mysli te nr telefonow) tez pojawily sie po urodzeniu dziecka.

Gość lolekk
mamy Ci odpowiedzieć czy się mu podobasz?:D

Gość lolekkk
nie podobasz mu sie juz kobiety po urodzeniu bachora sa brzydkie i tluste

w tym forum jest to najgorsze,że nie da się cytować jak na niektórych innych.Musisz zacząć o siebie dbać bardziej,sama sobie się spodobać i uwierzyć w siebie.Aczkolwiek dużo mężczyzn myśli inną częścią ciała niż główką.Ale nie załamuj się.Weź się za siebie i główka do góry:)

niestety zgadzam sie z przedmowca..... wiekszosc polek niestety przestaje o siebie dbac po ciazy.... nei chce sugerowac, ze ty rowniez o siebie nie dbasz... ale widze co sie dzieje w moim srodowisku i przeraza mnie to :O wiec....jesli troche o sobie zapomnialas....... to wiesz co robic ;) powodzenia :)

Jesli Cie zdradza,to wytlumaczeniem nie moze byc to,ze przestalas mu sie podobac.Zadna z nas po urodzeniu dziecka nie bedzie wygladac jak z okladki Playboya,a Twoj partner powinien zrozumiec to,ze powrot do formy i urody wymaga czasu(trudno go znalezc opiekujac sie dzidzia).Sprobuj poswiecic troche czasu na dbanie o siebie,niech Twoj partner widzi,ze sie starasz,sprobuj z nim porozmawiac...