Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co za problem

kamerzysta

Polecane posty

Pewnie i taki temat juz był, ale co tam. Jutro do szkoły przyjeżdża kamerzysta, żeby nagrać krótki film o naszej klasie, który później będzie na płycie ze studniówki. Problem w tym, że nie mamy na to żadnego pomysłu, a nie chcemy żeby wyszło sztucznie. Może inni maturzyści napiszą jakie maja prezentacje klas? A może nawet jacyś rodzice wiedzą? Ślicznie proszę i z góry dziękuje :)

moja klasa miala kamerzyste na spotkaniu wigilijnym jeszcze przed świetami... mi osobiscie sie to nie za bardzo podobalo no ale .... inna klasa z mojej szkoly poszla sobie na pizze, i tam wszystko bylo na luzie nakręcone.. :)

Pomysł z wigilią moim zdaniem nie za bardzo... poza tym już dawno po. Pomysł z pizzerią niezły. Może jeszcze ktoś sie wypowie? :)

Gość nieśmiały z O2
Wczoraj kiedy spotkałem uroczą kobietę poznanę przez net miałem trudności w rytmicznym oddychaniu i w prowadzeniu rozmowy. Od dziesięcioleci nie doświadczyłem tego. Choć dziś zaraz po jej smsie zaświeciło słońce czekam z niecierpliwością kiedy zajdzie.

Gość jeden z wielu tematow
"Jutro do szkoly przyjezdza"... troche jakby pozno na rewelacyjne pomysly... w liceum mojego syna robili zdjecia w sumie 3 dni - na lekcjach i na przerwie, plus zlazenie sie zaspanych i sprint spoznionych, fajczenie za szkola, slowne walki o wystawienie lepszej oceny, chichy-smichy na wf-ie i po drodze ze szkoly - spotkanie oplatkowe, plus akurat ogloszenie wynikow konkursu - 'miejsca slawy i wpadek' - przedswiateczny rajd po sklepach, przedsylwestrowy wyjazd nad jezioro, niby-akcja 'sprzatamy swiat', wieczorne disco, plus odwiedziny w paru domach kumpli z paczek mysle, ze fajny bedzie filmik ;)