Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qlezanka

cytrusowe perfumy ze sredniej pólki

Polecane posty

Gość qlezanka

Czy kros moze mi polecic jakies cytrusowe perfumy ze sredniej pólki? Zeby byly takie orzezwiajace. Do tej pory uzywalam armani white ale ze wzgledów finansowych chce poszukac czegos innego

Gość a u mnie w klasie
ja nie znosze tego zapachu ale moje koleżanki uwielbiają: C-Thru zielona

Gość qlezanka
uzywlam go dluzszy czas al zwyczajnie mi sie znudzil. A trafilas w sedno:chodzi mi o cos w tym tuypie :)

Gość a u mnie w klasie
to nie wiem, niestety nie znam sie na takich zapachach, bo mi przypominaja chemikalia i inne detergenty, ale pozdrawiam 🖐️

Gość qlezanka
puma jamajka ma moja siostra i jest calkiem ok ale pachnie zbyt trawiasto. a tego adidasa nigdzie nie moge dostac, juz w kilku miejsacah pyatalam. ich czasem nie wycofali ze sprzedazy?

Gość mama nadzieję że tego adidasa
zielonego nie wycofali ze sprzedazy|:-ouwielbiam ten zapach...

Gość light blue DG
?

Gość qlezanka
Light blue jest dlla mnie zvyt ogórkowy, morski. Jest owszem swiezy ale nie cytrusowy. a jakby ktos wiedzialk gdzie w wawie mozmna kupic tego adidasa to niech da cynk. kiedys byly dezodoranty w jakims cerfurze ale bylam niedawno i tam tez nie ma

Gość ja kupiłam w Opolu w Realu
tego Adidasa(ale to byl taki body spray w plastikowej butelce a nie woda toaletowa)za ok.20 zl.Tylko,że to bylo już ponad rok temu tak więc nie wiem czy jeszcze ten Adidas jest w sklepach.Ale mam nadzieję,że go nie wycofali:-oFajny ma zapach,kiedyś go jeszcze kupię,jak jeszcze będzie w sklepach.

Gość qlezanka
JA wlasnie mialam go ochote kupic odkad zaczelam poszukiwac alternetywy dla Armani White. Mialam ze 4 lata temu tego adidasa tylko ze dezodorant i wlasnie pamietam ze zapach wlasnie byl calkiem ok. Pamietam ze był w Cerfurze czy jakims Geancie a teraz patrzylam to nie ma ani dezodorantu ani wody. Na allegro go sprzedaja ale raz juz sie nacileam i rezygnuje z tej formy zakupów :P

Gość może jest ten Adidas
w jakiejś perfumerii internetowej.Ja też nie kupuję na Allegro:-o

Gość może jest ten Adidas
pamiętam,że kilka lat temu byl taki dezodorant perfumowany IMPULS o świezym,cytrusowym zapachu.Nazywal się on IMPULS "O2".Był w takiej zielonej buteleczce,ślicznie pachniał.Szkoda,że już nie ma tych Impulsów w sklepach:-(Ale zapach byl cudny;-)

yves rocher - maja mango, gruszke, maline, truskawke, jezyne, kokosa, wanilie i brzoskwinie i chyba jakis cytrusowy miks. cena spoko - 35 zlotych za 100 ml albo 16 za 20 ml. oplaca sie kupic male bo na dlugo starcza. a ja lubie takie owocowe.

Gość gość
A może L' eau Par Kenzo. Świeży,cytrusowy,lekki zapach, który jest zarazem intensywny a na skórze pozostaj***ardzo długo. Jeśli chcesz zaoszczędzić to proponuję zapachowiec.pl