Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala laka

rozm buta roczniaka?

Polecane posty

Gość mala laka

chce kupic buty dla dziecka siostry ale chcialam aby to byl prezent, nie mam pojecia jaki to moze byc rozm?

Gość bardzo mi przykro ze
jak zapytasz o rozmiar to w dalszym ciągu będzie to prezent, wiesz nie ma czegos takiego, jak standartowy rozmiar buta rocznego dziecka. Nie waża i nie mierrza tez tyle samo, prawda?

Gość mala laka
napiszcie mniej wiecej zob jak jest najpopularniejszy, kupie taki najwyzej wymienie

A nie możesz będąc u siostry po cichu zerknąć na stare buciki dziecka i zobaczyć rozmiar.No niestety tak jest ,że naprawde każde dziecko jest inne i potrafią być nawet duże różnice w rozmiarze między jednym a drugim dzieckiem.

Ja jednak bym się nie zdecydowała na taki prezent w ciemno.Jeśli już to chyba wziełabym taką osobe do sklepu z dizeckiem i niech wybierają a ja płace gdyż sama wiem ile zachodnu jest przy kupnie buda.Nie każdy który mi podadzą jest dobry i tu nie chodzi o rozmiar np dziecko może mieć rózne podbicie,mimo że rozmiar dobry moze chodzić jak kaczuszka bo coś jest nie tak itd. mój mały wtedy miał 19-20

Właśnie... Kangurek ma rację. Moja teściowa chciała kupić mojemu Smoczysku buciki, ale sama potem zmitygowała się, że lepiej dać kasę lub pójść razem do sklepu i zapłacić za zakup. Buty są różne, z różnych materiałów. Rodzic sam wie jakie buty nosi maluch...