Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega

Guz piersi! BARDZO WAŻNE! Proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Gość kolega

Moja znajoma ma jakiegoś guza piersi. Otrzymała skierowanie na mammografie i sonomammografię. Moje pytanie jest następujące: gdzie w Krakowie można zrobić te badania w miarę "normalnych" warunkach, tzn., gdzie lekarze dbają o pacjentkę i sprzęt do badań nie jest przestarzały? Pytam z troski, więc chyba nie przesadzam... Mogą też być placówki prywatne (pieniądze nie grają roli)!!! Bardzo dziekuję za jakąkolwiek odpowiedź!

Gość przykro mi
przykro mi z wawy jestem , to ci nie pomogę/ A od jakiego lekarza dostała to skierowanie, bo najlepiej, żeby od poczatku zajął sie tym onkolog.

Gość kolega
Skierowanie jest od ginekologa. Ona pochodzi z małej miejscowości, gdzie trudno o specjalistów. Dlatego pytam o Kraków, bo tutaj najbliżej...

Gość przykro mi
Bo ja niedawno przez to przechodzilam, tylko ja jestem z Warszawy, wiec od razu z tym poszłam jak tylko wymacałam do tej Kliniki Onkologicznej n a Ursynowie. Można bez skierowania, tylko z rejestracja troche zachodu, ale zrobili mi wszyustko n a miejscu i od razu. Od rzazu po obmacaniu, potworne słowo, powiedzieli, ze to najpewniej torbiel, zale zrobili usg i mamografię, na szczęście to rzeczywiście był torbiel. Mogłbyś mi opisac rodzaj i wielkośc tego zgrubienia?

Gość kolega
Raczej nie, bo nie pytałem Jej o to. Skierowanie jest również na sonomammografię. Oby to nie było nic złego! Dziekuję za odpowiedź!

Gość przykro mi
słuchaj wziełam 2 telofony, do wykonujacych sonomammografie w Krakowie. o 12 622 72 00 i o 12 424 77 65. Możesz przez telefon zapytac o terminy i cenę, bo to chyb aprywatnie. Swoja drogą lekarz powinien podac adresy pplacowek w które to robią, i polecic coś.

Gość kolega
Dziękuję bardzo za te telefony! Życzę miłej nocy!

Gość to nie musi być nic złego.
także twoja znajoma nie powinna sie stresować bo stres może tylko pogorszyc wszystko.

Gość przykro mi
Ja też życzę Tobie miłej nocy, i żeby sprawa zakończyła sie dobrze. Niech zrobi badania , bo to konieczność, ale to może być torbiel, włokniak, lub tłuszczak. tak czy sika trzeb a działać szybko, bo stress ja wykończy.

Gość kolega
Dziękuję jeszcze raz za porady!

Gość anatema
skąd ja to znam?? niestety też miałam ten problem w rodzinie.. szkoda nawet mówić ile stresu zje człowiek przy tym. niestety jestem z łodzi więc nie pomoge :( pozdrawiam

Gość askdjaskldjaskdfs
up