Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderka Sardynka

ZAKOCHANA W UCZNIU

Polecane posty

Gość Sanderka Sardynka

mym probklemem jest to że zakochałam się we własnym uczniu,7 lat ode mnie młodszym i co teraz??? :(

Gość 170
A ile masz lat?

Gość następna bałamuci ucznia

Gość szybko zmień zawód
bo brak ci etyki zawodowej i profesjonalizmu nie mówiąc o tym,że masz zadatki pedofilskie

Miłosc nauczyciela do ucznia moze sie zle skonczyc. Bedziesz miała złe stosunki z uczniami a tym bardziej z nauczycielami jak sie dowiedza.

Gość co cię w nim tak urzekło
czy wyglądem podpada pod twój typ?

ale wy dziwni jesteście... jeśli uczeń ma np. 18, a ona 25... to chyba nie ma większego problemu? (teoretycznie oczywiście :P)

Gość Sanderka Sardynka
Owszem koloratka, jest tak dokładnuie jak napisałaś, on maturzysta, a ja 26. Co do typu to nie wiem, podoba mi sie i juz (nie jest niewiadomo jak przystojny,ale wysoki, szczuply i przesympatyczny:)) Nie martwcie sie,oczywiscie nie zamierzam nic robic wiec bez paniki. Co do kompleksow to nie rozumiem,przeciez to prawie pelnoletnia osoba.

Gość .m
lubisz młodszych"?

Gość łeeee to dzieciak jeszcze
szybko by ci sie znudzil :)

Gość dokładniee
nawet pynto ma mniejsze niż chomik

Gość Sanderka Sardynka
No dzieciak moze i tak, nie wyglada. Nie wiem czy lubie mlodszych, chyba nie bo moj chlopak jest ode mnie starszy.

Gość Sanderka Sardynka
No dzieciak moze i tak, nie wyglada. Nie wiem czy lubie mlodszych, chyba nie bo moj chlopak jest ode mnie starszy.

Gość Sanderka Sardynka
Poza tym zaden inny mi sie nie podoba, a ucze juz kilka lat. Ten jest super i juz. Ale nieważne, też zdaję sobie sprawę że tak naoprawdę chodzi mi głównie o to ze wszystko mi sie szybko nudzi i po prostu to jest fajne, nowe, nie wiecie jaka ta praca jest nudna, tak w ogóle to faktycznie musze zmienic zawod, bo uczenie to porażka, człowiek dostaje zajawki, młoda jestem jeszcze a atam czuję się jak Matuzalem. Więc coś chciałabym zmienić i to przez to pewnie to moje zauroczenie (bo pewnie że nie miłość ;)

ja też jestem nauczycielką i wiem jak to jest. Nauczyciele to też tylko ludzie. Tez uczę w ponadgimnazjalnej i jak się przyjęłam do pracy to chłopcy z klasy maturalnej sami mnie zaczepiali i pytali do której chodzę klasy. Nie przejmuj się. Na marginesie jedna z moich koleżanek z pracy 5 lat temu wyszła za mąż za ucznia, gdy ten tylko zdał maturę - teraz mają dwójkę dzieci i są bardzo szczęśliwi

Gość Sanderka Sardynka
Dzięki ruda lala.Mi oczywiście nie grozi zamążpójście za niergo,bo właściwie jestem zaręczona i wszyscy o tym wiedzą, więc on nigdy się nie odważyłby mi wyznać cokolwiek (zakładając że coś tam by czuł), a ja tym bardziej nie zamierzałabym ryzykować i psuć sobie pracę (póki jeszcze jej nie zmieniam, bo jest parszywa :) ) Ale dobrze że rozumiesz, bo przecież faktycznie nauczyciel to tylko człowiek i gdyby nie miało to miejsca na takim gruncie, to przecież nikt by się nie dziwił i nie oburzał na taką sytuację. A druga sprawa: lubisz swoją pracę?

Bardzo... Wiesz, uczę wf i nie mam najmniejszych problemów. Poza tym najbardziej co mi się w tej pracy podoba to: wakacje, ferie, przerwy świąteczne, czasami wspaniali uczniowie (czasami!!!) mam na myśli moją klasę, która wynagradza mi wszelkie trudy. Podoba mi się też to, że nie musisz pracować po 8-12 godz dziennie od dzwona do dzwona. Plan jest ruchomy. No, ale ile zalet tyle i wad: konferencje, uczniowie z ADHD i tym podobni. Uczę w zespole szkół (licea, technika i zawodówki - w sumie 1600 uczniów), więc mam pełen przegląd \"baranów\"

Gość Tragedia1111
a czego trzeba uczuć na wfie? :O

Choćby zamiłowania do aktywności fizycznej - szczególnie dziewczyny są trudne i leniwe w tym wieku.

Gość dokładniee
to faktycznie ciezka praca. Umysłowa :D :D :D

A kto ci, baranie powiedział, że to praca umysłowa? Robię to co lubię i jeszcze mi za to płacą. To się nazywa \"odpowiednio ustawić się w życiu\" - i jeszcze się nie przepracować

Gość dokładniee
odpowiednio ustawić w zyciu za 1200 :D :D :D no faktycznie, swietna pozycja. aaaa, podwyzke do staniecie :D zwracam honor 1208 bedzie :D

nie za 1200 tylko 2000 jak już (jestem nauczycielem dyplomowanym). Po 5 godz. pracy w szkole mam mnóstwo czasu na dodatkowe zajęcia - np. prowadzenie szkółki pływania czy aerobiku a to dodatkowe 2000. Więc jak na polskie warunki - nie narzekam.

Gość dokładniee
tak tak poza tym zawsze mozesz korepetycjami dorobic :D