Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violala

Polska telewizja za granica

Polecane posty

Gość violala

Czy ktos z was mieszka za granica i oglada polska telewizje przez internet? Jesli tak, mozecie podac mi jakies stronki, na ktorych moge sciagnac polskie programy??

Gość violala
please

Gość na pzrykład......
TVN International TVN International ("itvn") jest kanałem telewizyjnym o profilu rozrywkowym przeznaczonym dla polskich odbiorców mieszkających za granicą. itvn nadaje szeroką gamę polskich programów takich jak talk show, seriale, teleturnieje, oraz magazyny telewizyjne, które skierowane są zarówno do starszej jak i do młodszej generacji widzów polskiego pochodzenia. Oferta programowa TVN International obejmuje między innymi: pierwszy polski codzienny talk show "Rozmowy w toku" prowadzony przez Ewę Drzyzgę, cieszące się ogromną popularnością seriale "Na Wspólnej" oraz "Niania", a także wiele innych produkcji własnych będących w ofercie kanałów programowych Grupy TVN - program "Miasto Kobiet" nadawany w TVN Style czy "Firma" magazyn ekonomiczny TVN 24. itvn we współpracy z Canal+, dostarcza miłośnikom sportu najświeższych informacji sportowych obejmujących retransmisje meczy piłki nożnej z rozgrywek polskiej I ligi. Ponadto na antenie itvn można było oglądać inne wydarzenia ze świata sportu, takie jak mecze Pucharu UEFA, zawody skoków narciarskich z udziałem Adama Małysza oraz Gale Boksu. Od 29 kwietnia 2004 r., itvn jest kolejnym po TVN 24, kanałem dostępnym w Stanach Zjednoczonych na platformie DISH Network. W Niemczech itvn można odbierać za pośrednictwem telewizji kablowych: Kabel Deutschland, Kabel BW, Ish TV and iesy. Od sierpnia 2005 itvn jest również dostępny w Australii. Strona internetowa TVN International: http://www.itvn.pl Odbiór itvn w USA (via DISH Network) Odbiór itvn w Niemczech (via Kabel Deutschland) Odbiór itvn w Niemczech (via Kabel BW) Odbiór itvn w Niemczech (via Ish TV) Odbiór itvn w Niemczech (via iesy TV) TVN International ul. Wiertnicza 166 02-952 Warszawa Tel: +48 (22) 856 6507 Fax: +48 (22) 856 6509

Gość *Hela w onucach*
mię też wew tej Hameryce oglondają?

Gość oooooooooooooooo
kup sobie cyfre+ lub cyfrowy polsat, na youtube mozna spotkac urywki polskich programow (jak jest cos fajnego lub ciekawego)

Gość Zuzanna z Tarnowa
TVN nie polecam zreszta sama chyba wiesz ze niski poziom programow maja.

Gość violala
Problem w tym, ze cyfra odpada. Nie mam mozliwosci zainstalowania anteny satelitarnej, wiec pozostaje tylko internet. A czy ten itvn. jest darmowy, czy placi sie abonament??

Gość nie mam pojęcia
ale wątpię, że darmowy

Gość violala
Ale czy jest mozliwosc ogladania polska telewizje tylko i wylacznie przez internet, a nie przez satelite albo kabel?

Gość gość
jesli chodzi o dostawcow internetowej telewizji to polecam polsky.tv zadnych anten wiercen dziur czy czekogolwiek innego czego czlowiek chce uniknac. warunek jest by posiadc internet powyzej 2mb/s a to zaden wyczyn w dzisiejszych czasach.

Gość gość
jesli chodzi o dostawcow internetowej telewizji to polecam polsky.tv zadnych anten wiercen dziur czy czekogolwiek innego czego czlowiek chce uniknac. warunek jest by posiadc internet powyzej 2mb/s a to zaden wyczyn w dzisiejszych czasach.

Gość gość
mieszkam od kilku lat w niemczech i oglądam na http://imediavpn.pl/. stronka zmienia nasz adres ip na polski, dzięki czemu nie ma żadnych barier w oglądaniu tv , np poprzez ograniczenia terytorialne

Gość gość
Od kilku miesięcy korzystam z vpnonline .pl i jestem bardzo zadowolona. Mają dużo polskich serwerów i opinie jak działa można sprawdzić na allegro :)