Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrzezenie niestety

Chcesz byc zdrowy - bądź z dziewicą

Polecane posty

Gość ostrzezenie niestety

hej! Wlasnie chyba moja dziewczyna, która nie byla dziewica zarazila mnie czymś...Coraz wiecej krost mi wyskakuje w miejscach intymnych... Starsza o 4 lata byla i niestety juz niedziewica :-( Miala przede mna kilku... Mam nadzieje,ze te krosty to nic groźnego, jedna się jątrzy.... i boli :-( Nigdy wiecej już nie chce mieć "używanej". Do tego ona cos wspominała o jakiejś drożdzycy (ale podobno drozdzyce moze miec i dziewica)...

Gość Codruga Warszawianka
Nigdy już nie chcesz mieć używanej? To zapomnij o sexie ;)

Gość hahahahhaha
I co??? Mówiłe,ze TYLKO dziewice:)

Gość CHCESZ BYĆ ZDROWA
??? bądź z prawiczkiem!

Gość CHCESZ BYĆ ZDROWA
a potem Ty zarazisz jakąś dziewicę tymi krostami:-o fuj:-o

Gość do autora topiku...
myj częściej penisa!Te syfy masz z braku higieny,z którą jak wiadomo większość facetow jest na bakier:-o

Gość no i dlatego ja się właśnie
nie chcę zadawac z nieprawiczkami:O Całe życie dbam o siebie, nie śpię z nikim, jestem czysta, higieniczna, nie mam żadncyh chorób, a potem taki zadupczy, zarazi mnie jakimś syfem i pójdzie precz. Niech sobie od razu idzie. poza tym jak mozna z byle kim sypiać... Bllle:o

Gość ostrzeżenie niestety
Myje sie codziennie,czasem 2 razy dziennie. Przeciez te krosty nie sa na penisie. Nauczcie sie barany czytac

Gość jełopie twoja dziewczyna ma
drożdżycę--> to nawet maja dziewice -bakteryjnie

Gość poczekac az skonczycie gimnazj
jestem dziewica i tez to mialam kretynie

Gość dzisiejsze niedziewice
mają kiłe, hivy, żerzączki, grzybice, itp. 🖐️

Gość dzisiejsze niedziewice
aaaa i to wszystko gratis rzecz jasna dostaniesz 🖐️

Gość Ostrzezenie...
Przecież napisałem wyraźnie ze DROŻDZYCE moze miec nawet DZIEWICA. NAUCZCIE SIE CZYTAC KURWA ZE ZROZUMIENIEM TEKST! Niby kazdy teraz "studiuje" a raczej "studjuje",a mało kto umie czytać ze zrozumieniem... Ona ma cos jeszcze co ukrywa... Byłem dzisiaj u lekarza, na szczescie jest ok... Ale czuje wstręt fizyczny do niej... Do osoby która prawie pokochałem... Dzisiaj spotkanie...

Gość Bang Bangladesh
dziewice powoduja raka i choroby serca!

Chcecie mieć dziewicę, ale wpadacie na ten pomysł po kilku kobietach za sobą... CHyba troche wcześniej trzeba było o tym pomyśleć... Niużywana, też chce nieużywanego :P

Gość Bang Bangladesh
a zreszta dziewica to nie lodówka, zeby byla uzywana. to jest, wbrew pozorom, czlowiek.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
a wiesz kolego że to może byc KIŁA ?

Gość no jasne
Ja jednego tu nie rozumiem jak można być z dziewicą ? Przecież jak już się z taką prześpisz to ona już dziewicą nie będzie. Z dziewicą można być tylko przez jedną noc, a potem już sypiasz z niedziewicą. I co będziesz już z nią do grobowej deski ? Bardzo wątpliwe. Potem ją olejesz. Znajdziesz inną i inny taki sam dupek jak Ty będzie narzekał że nie sypia z dziewicą. Czy wy traktujecie te laski jak bielizne osobistą do cholery ??? Musi być nowa, a jak się zużyje to do kosza ?

Gość Bez mojego poważnego nicka
Ale dziewice są jednorazowe, potwem klapa, zagrożenie :D

Gość Bang Bangladesh
cale szczescie ze juz mam tego typu dylematy za soba i teraz ktos jest ze mna, a nie z moja blona, bo juz w zasadzie nie ma innego wyjscia

A różnymi chorobami, nawet HIV-em można sie zarazić w różnych miejscach: w szpitalu, u dentysty, fryzjera i in.

Gość pamiętam jak kiedyś na religii
ksiądz coś mówił o dziewictwie i jakaś laska zaczeła się głośno żalić że w dzisiejszych czasach wszyscy faceci twierdzą że chcą mieć dziewice. Ale jak tu znaleźć dziewice jak każdy facet tylko patrzy żeby wykorzystać :O I taka jest smutna prawda :( Zauważcie że tak samo jest z z rzadkimi okazami zwierząt. Niby się ogłasza publicznie że jakiś gatunek trzeba chronić bo jest bliski wyginięcia, a jednocześnie kłusownicy tylko czatują żeby wytępić tą biedną zwierzynę do ostatniej sztuki. Zastanówcie się najpierw faceci jacy wy jesteście i co możecie wartościowego zaoferować, a dopiero później porozmawiajmy o waszych oczekiwaniach.

Gość Aga hehehe
A ja czytałam w czasopismie katolickim, ze za zone tylko mozna miec dziewice, ze wchodzenie w zwiazek malzenski z niedziewica jest grzechem!