Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontaktówka

soczewki

Polecane posty

Gość Kontaktówka

zamierzam kupić sobie szkła kontaktowe... i prawdę mówiąc - strasznie się pogubiłam. Jest tyle firm, wiadomo... czy któraś z was nosiła/nosi soczewki i może mi coś doradzić - albo odradzić? Bede bardzo wdzięczna za każdą infromację. =))

Gość Kontaktówka
up

Gość bausz end lomb

Gość Kontaktówka
okulista poleca JOhnsona, ale wolałabym tez opinie od ludzi którzy noszą soczewki na codzien

johnsona nie wiem czy wiesz ale sa drogie to sa podobno specjalne ktore super nawilzaja zy cos tam ja uzywam baush and lomb czy jak to sie tam pisze kosztuja 60 zl za pare na 3 miesiace ale nie kupuj ich plynu bo jest drogi 50 zl a mozesz kupic za polowe i rownie dobry polecam I WEAR plyny i soczewki najlepiej kupuj na allegro wtedy masz tanio zamiast 60 zl za jedna pare soczewek zaplacisz tyle za 3 pary !! ale oczywscie pierwsza u okulisty

Gość Kontaktówka
dzieki =) ktos jeszcze?

fakt ze 3msc sa tanie, ale ja uwazam ze zdecydowanie bardziej \"wygodne\" i na pewno zdrowsze sa jedno miesieczne. Niestety tez drozsze! Plus taki ze jak przypadkiem zgudbisz jedna sztuke to tylko miesieczna a nie trojmiesieczna.

Gość niewiedząca1234
Noszę soczewki Johnsona ACUVUE2 od 9 (słowinie:dziewięć) lat. Żadnych podrażnień, żadnych zapaleń spojówek, komfort noszenia. Raz z życiu w nich spałam i wrażenia niespecjalne. One są na miesiąc, para wychodzi po jakieś 20zł/miesiąc (jak kupować to tylko na allegro,wszystkie sklepy optyczne to złodzieje, ceny nawet 2krotnie większe). I koniecznie najpierw wizyta u okulisty, bo dioptrie na nich różnią się trochę od dioptrii na okularach (jest jakiś przelicznik)

Gość soczewkiiiiiiiiiiiiii
noszę od 6 lat soczewki najlepsze są wg mnie Lensita, troszkę mam kłopoty z ich znalezieniem, ale najlepsze jakie miałam każde inne podrażniały mi oczy najgorsze są chyba B&L polecam LENSITA