Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callinda

Facet, który zaskakuje - jak to jest u was z zaskakiwaniem ze strony faceta???

Polecane posty

Gość Callinda

Czy istnieją szaleni faceci, którzy potrafią zaskakiwać kobiety?? Jakie macie najmilsze wspomnienia z zaskoczeń, jakie przygotowali wam wasi panowie?? Co na was zrobiło największe wrazenie. Czy istnieją jeszcze pozytywnie zakręceni, szaleni faceci?

Gość mmmooonnniiiśśśkkkaaa
może gdzieś tacy są.... ale ja takiego szalonego nie mam:-( za to nadrabia w inny sposób:D

Gość Callinda
No ja takiego szuukam.Nie załamujcie mnie, ze nie ma. Czy też wam by sie podobało, gdybyście były miło zaskakiwane?? Co to musiałoby być??Ja już tak mam i nic nie poradz ę

Gość sleepin in your t-shirt...
hmm ja chyab moge powiedziec ze takiego mam, nie sa to jakies wielkie niespodzianki, w kazdym razie zdarza sie ze pozycza samochod od kolegi i o 1 w nocy przyjezdza pod moje okno, mieszkam na 1 pietrze wiec nie ma prolbemu z cicha pogadanka w nocy :D dostaje tez roze bez okazji, w ogole zaskakuje mnie tym jaki jest, jest cudowny...

Gość a ja tak miałam
mój były zaskoczył mnie kiedyś niezmiernie miło, po kąpieli wychodząc z łazienki wszystkie światła były pogaszone tylko na podłodze była ułozona droga z maleńkich świeczek wprost do wyrka, niesamowicie miło to wspominam, on na każdym kroku mnie zaskakiwał, kwiaty, wyjazdy, ech stare dobre dzieje :)

Gość a moj facet...
kupował mi wiele prezentów: pierścionki, kwiaty etc. Jednak NAJPIĘKNIEJSZYM prezentem od Niego było... nasze zdjęcie. Kupił śliczną czarną ramkę, zdjęcie ładnie przerobił, czatno-białe, tacy wtuleni w siebie... śliczne. Najpiękniejszy prezent, bo od serca :)

Gość kwiatuszek i setki muszek
ja tez dostaje od mojego faceta kwiaty bez okazji,romantyczne kolacje,prezenty rzadko ale tez dostaje bez okazji. Na naszą rocznicę specjalnie sie ze mną pokłocił i zerwał zeby po 2 godzinach przyjsc do mnie do domu z bukietem róż i prezentem i powiedział ze zartował...małpiszon jeden

Gość wstaniesz rano i wszystkie
np. dziś dowiedzialam się ze w weekend lecimy na lodowiec. wczoraj kurier przywiózł mi fajną bieliznęa w piątek nową kamere. w tamtym tygodniu obudził mnie o 1 w nocy i poszliśmy na spacer

Gość wstaniesz rano i wszystkie
jesteśmy razem 9 lat i to jest najbardziej szalone

Gość jak po naszej nocy poślubnej
powiedział że jutro wyjeżdżamy do Zjednoczonych Emiratów Arabskich i że napewno polubię jego pozostałe trzy żony :( Ale i tak kocham mojego Księcia Południa 🌼

Gość Callinda
Czyli są jednak tacy faceci. Beata - poniżej dobrego smaku - to pewnie żartowniś jakis....

Moj taki jest:) Sle kwiatki, podrywa ze swego niku i innego:) maluje słowem nasza miłosc:) tworzy, super:) I był pod moim oknem, ale nie miał odwagi by wyjsc po mnie, romantyk jeden:) kochany jest:*

Gość Callinda
To świetnie, taki Facet !! Gratuluję.

pewnie, ze fajny i jest czego gratulowac:) tuli) czuły i bystry - nawet włoski fioletowe zauwazy:) teskno mi do Niego, do jego słow, do jego gestów, oczu:0 smiechu, bystrosci:) humorku:) Super facet:) do dzis pamietam Go- chesz gulka:)? I to nie tylko czesci garderoby:P

Gość Zpiii
A moj maz mnie wczoraj bardzo zaskoczyl gdy wrocilam do domu i zobaczylam ze stoji w kuchni i gotuje :) Musyka wlaczona, fartuszek, naczynia umyte a on miesza cos w garnku...nie ma nic bardziej podniecajacego niz gotujacy facet :)

zgadzam się:) a jak jeszcze gotuje sam swoje potrawy jak np moj Robercik lody itp sałatki itp:) super facet:) ALbo jak fotki robi i to takie ładne, ujecia:) maluje ciebie super byc jego Muzą:)

Gość Callinda
Co jeszcze robią Wasi Faceci?? Co jest w ich czynach takiego niepowtarzalnego, czego u innych nie było. Poszukać taaakiegoo :-)