Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaaaluch23

wpadka przy tabletkach??????????????????????????

Polecane posty

hello :) mam male pyt do stosujacych tabletki anty... wiadomo ze zawsze jest jakies ryzyko wpadki...nie da sie tego od razu stwierdzic tak zeby je odstawic i wlasnie czy w takim przypadku organizm zaczyna jakos inaczej reagowac na tabletki?????? moze ktoras zna juz topik w tym temacie,wiec bym prosila o linka zeby sie nie powtarzac :)

Gość poczekac az skonczycie gimnazj
daj spokój to ryzyko jest tak małe,że można go pominac, uspokój sie

mi ginekolg powiedzial, ze jesli bierwe sie tabletki przez kilka miesiecy, 4-6, to ryzyko wpadki jest minimalne, nawet jesli sie zapomni jednej tableteki. natomist pierwszym objawem, we cos jjest nie tak jest brak krwawienia w przewie ale nawet wtedy nie daje to gwarancji, we jestes w ciazy. ale i tak ci poziem, ze sama sie stresuje, ze wpadne.

Gość ojojojojoj
aj ja mam dosc dziwny przypadek i nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami kiedy mialam jeszcze kilka tabletek z blisterka do knoca(5-6) to dosalam krwawnie i pozniej w czasie tej siedmiodniiowej prezryw oczywiscie dostalam okresik ale ktory trwał tylko jeden dzionek! dziwne teraz biore juz tydzien cilest i boli mnie brzuszek(kłuje) bola mnie krzyze jejusiu w tym wieku ?bolą mnie piersi i mam wzdęcia i jakos dziwnie sie czuje:/ mialam zapalenie pęcherza ostatnio... co Wy na to Kochane?hmm nie jestem panikarą i ide jutro do lekarza ale chcialabym wiedziec co Wy o tym sądzicie? :*

do ojojojojoj koniecznie napisz co ci lekarz powiedzial, ja na twoim miejscu bym nieziemsko trzesla portkami, pozdrawiam :)

Gość ojojojojoj
heh wiesz nie chce jak narazie panikowac:) mialam ostatnio zapalenie pecherza i to na pewno cosik jest z tym powiazane:) nie panikuje:)

Gość pod pomaranczowym...
ojojojoj.. napisz koniecznie ja mam przy tabletkasz szalone jakies efekty, wszystkie objawy ciazy, poza brakiem@ test z krwi negatywny ale ide we wtorek (dopiero :( ) do gina zaczynam swirowac :o