Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anonyme

To jest moj koniec.

Polecane posty

Go艣膰 anonyme

:O Studia I rok, zbliza sie pierwsza sesja a ja nie wyrabiam, wiem, ze nie dam rady! Nie zaliczam wiekszosci testow馃槶 A do tego rodzice tak we mnie wierza, ze mnie to jeszcze bardziej doluje:o Mysla sobie, ze jak bylam dobra uczennica w liceum, to tu bedzie tak samo. A tu klops:o Kurde, a tak nie chcialam ich zawiesc! Wiem, ze nie zalicze tego semestru. Przerasta mnie to wszystko:/ Staralam sie, ale co z tego... Mam dosc:(:(:(:(:( I cholernie drogie te studia. Dostalam stypendium socialne na drugi semestr (prawie 1/2 czesnego), wiec jeszcze bardziej szkoda to tracic. Sorry, musialam sie wyzalic, bo nikt nie chce mnie sluchac (mysla, ze przesadzam) ;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co studiujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na syfiate o2
Marudzisz bez sensu ;) Kto ma sobie poradzi膰 jak nie TY ? Chcesz zda膰, (na)uczy艂as si臋 ? Czego si臋 boisz ? Rodzice w Ciebei wierz膮, stypendium za pasem, aTy co ?Uwierz w siebie ! Zdasz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonyme
lingwistyke stosowana (jezyk angielski i niemiecki) Dziekuje Wam, ze tak mowicie, ale przykladowo na jutro mam jeszcze napisac 3 wypracowania na 300 slow, napisac 20 minutowa transkrypcje z radia i nauczyc sie... no niby glupoty, ale gdzie tu czas:O To jest nieludzkie. Albo ja jestem za glupia na to:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonyme
Pisze pisze, ale wlasnie dopadl mnie kryzys:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na syfiate o2
Wlele jest "nieludzkich" rzeczy na tym 艣wiecie. Tak jak m贸j "nick" tutaj. Ale TY b膮d藕 Cz艂owiekiem i upoka偶 , 偶e POTRAFISZ :) P.S. Mniej tutaj, wi臋cj "tam" :) Trzymam kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonyme
kurde, ja nawet jednej pompki nie zrobie:p Ale ok, wygadalam sie, pocieszyliscie mnie DOBRZY LUDZIE:), wiec wracam do nauki:) moze jednak sie uda. A jak nie, to zawsze czeka mnie kariera w McDonalds:o

Udost臋pnij ten post