Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła od zawsze

nastolatki mają grube uda i zatłuszone brzuszki

Polecane posty

Gość szczupła od zawsze

Za moich czasów wszystkie byłyśmy szczupłe, jedynym fast fudem były frytki. No i od czasu do czasu popkorn jak mama zrobiła. Teraz mam 30 lat i dostrzegam ,że co druga nastolatka ma duze grube uda, mają brzuch bardzo tłusty który zwisa z biodrówek. Zastanawiam się czy nie zaduzo tych słodkości przybywa w tej epoce? Za moich czasów na taką grubą (która była powiedzmy jedna na 20) nie spojrzał żaden chłopak, zadna kolezanka z grubaska nie chciała się bawić. Teraz to ida pary na ulicy.chłopak z pryszczami bądz bez i dziewczyna ......uda jak balerony wciśniete w dzinsy, uda sie w X stykają a łydki rozchodzą na boki, brzuch wystaje na pasku bo jest taka duza oponka. Biedni ci chłopcy bo nie mają z czego wybierac i dla nich ta otyłośc to juz jest normalna w tych czasach. szok. a JAK ZDEJMĄ te dzinsy wszystek tłusz sie obnizy będzie zwisał...i jak tu sex ma byc z taka gruba nastolatka , kiedy co rusz pokazują szczupłe modelki? no i te anoreksje się potem tworzą. No ale nie dla wszystkich bo jak widac większości dziewczyn nie obchodzi ich tusza, obcisłe dzinsy.......feeeeeeeeee

Gość odbierz ten telefon
1. One moze maja grube uda, a ty pewnie za to jestes płaska jak deska :P. 2. Nastolatki chyba jeszcze nie powinny myslec o sexie :O. 3. Masz pierdalnięte problemy, ale to takie kafeteryjne :). pozdro600

Gość szczupła od zawsze
ty jestes pozdro600? no tak mam takie problemy, bo mnie obrzydzaja te uda i brzuchy, ja owszem jestem zgrabna i szczupła i nie jedna nastolatka moze mi pozazdroscić. Co do sexu. jestes nie w temacie. Teraz nastolatki juz maja swój pierwszy raz w weku 14 lat.....no tak ale skąd ty mozesz o tym wiedziec. Przeciez ty nie masz takich problemów i głupotami nie interesujesz się, ty tylko siedzisz na kafe:O

Gość no wiesz co
jak to dobrze, ze czasy sie zmienily i czlowieka czy tez nastolatki /ow nie redukuje sie do jej wygladu :) jestes bardzo zalosna wypowiadajac sie w ten sposob :( niejedna nastolatka jest pewnie madrzejsza od ciebie nawet jesli ma ciut za duzo tluszczyku na biodrach :) zalujesz chlopakow ktorzy nie maja w czym przebierac ? rozpaczaj lepiej nad swoja glupota :(

Gość szczupła od zawsze
widzisz rzucasz błotem. Ja powiem ci ze głupia nie byłam i nie jestem i w wieku 14 lat nie dawałam dupy chłopakom i nie łaziłam za rączkę tylko sie uczyłam, i chodziłam w faryuszku do szkoły bez makijazu, bez kolczyków w nosie języku i pepku. A ju znapewno nie wystawiałam na pokaz brzucha .

Gość nie lubie otylych
dziwne ze te grubaski nie mają wstydu w pokazywaniu tłuszczu i wciskaniu sie w dziny:D

wyczuwa się wyraźnie, a nawet bardzo wyraźnie, żmijowatość w twoich wypowiedziach... dziwne - jak można wyżej srać niż się dupę ma... ?

Gość żałosna jesteś
Twoja ocena nastolatek na podstawie ich wyglądu jest żenująca. Ciesz się swoją figurą i swoim facetem. Nigdy nie zrozumiesz osoby która ma problemy z nadwagą, podziwiaj więc swoje piękne ciało ale zachowaj swoje uwagi dla siebie i swoich szczupłych koleżanek. nadwaga nie zawsze jest wynikiem jedzenia fast foodów czy słodyczy - często spowodowana jest problemami hormonalnymi, bądź uwarunkowana genetycznie. Żal mi ciebie, może ci chłopcy których widujesz z dziewczynami jakie opisałaś, doceniają w nich coś wiecej niż wygląd.

Gość portfelik
do wiesniary z was a u ciebie co w portWeliku ?

Gość pwenie w portWeliku
znalazłaby sie śminka ;)

Gość popieram autora
jakos dziwne to ze co druga jest z kłopotami hormonalnymi. Za moich czasów tez były wszystkie chude. jakoś wtedy nie było nadwagi i chorób z nagwagą. Fast fudy, czipsy, popkorny, frytki, kebaby itp.to jest przyczyna i brak ruchu.

Gość uderz w stół
a otyłe nastolatki sie odezwą.

Gość portfelik
za twoich czasow byly wszystkie chude bo byly inne czasy a teraz sa grubsze no i co ? dlatego zaraz gorsze ? troche wiecej tolerancji ! zrozumienia :)

Gość uderz w stół
nastolatka nawet jak jest gruba bo jest chora to widac, bądz nie widać. Leczy się ćwiczy , uwaza na diete.To rozumiemy. Ale sa te laski co sie opychają, nie ruszają sie , nie jedzą nic prócz chipsów, palą, piją......bezstresowe zycie i tłuszcz sie odkłada. Tylko jak juz wie ze jest gruba to poco pokazuje swiatu swój wielki brzuch wiszący na pasie od spodni? poco ubiera obcisła garderobę? powinna skromnie tuszowac nadwage.

Gość uderz w stół
ty portfelik czy dobrze zgadłam? nadwage mamy:D ?

Gość portfelik
nie zgadlas :) nie jestem nastolatka i nigdy nie mialam nadwagi mam figure filigranowa i jestem z tego prawde powiedziawszy bardzo zadowolona ale nie czepiam sie ludzi , ktorzy maja klopoty z nadwaga :) do tego nie lubie jak ktos to robi

Gość plastikowa margolcia
gdyby to nastolatka pisała jakas z gimnazjum, to bym się nie zdziwiła, ale 30lat?? i takim pierdolniętym byc?? czy twoja zgrabna figura, to wszystko, co masz?/ bo twój temat jest, jak widac próba podleczenia kompleksów i podniesienia samooceny, zazdroscisz nastolatkom, że są młodziutkie, czy co?? Niezle czasy musiały to byc, skoro fakt, że dziewczyna miała nadwagę powodował, ze nikt się z nią nie bawił - zacofana jesteś! "z grubą nikt się ine bawił" - oo ładnie, co za prostactwo!

mi tez się nie podobają odsłonięte brzuchy, nieestetyczny tłuszczyk, ostry makijaż i takie tam, ale to sprawa tych nastolatek, co z siebie robią. Akurat nie jest to dla mnie takim problemem, żebym nie mogła spac po nocach i z rana o tym temat zakładac. Ale to stwierdzenie, ze z "grubą sie nikt nie bawił"- Boże! ty nie gadaj, że inteligentna jestes pustaku!

Gość miastowa ale tez ciężko znaleź
u nas tez za moich czasów z gruba nikt nie chodził i się nie bawił, smiali sie z grubasów mówiąc"gruby wpadł do budy buda trzeszczy gruby wrzeszczy."tak było faktycznie. Teraz kazda nastolatka jest umalowana, okolczykowana, i gruba z torebką jak ktos napisał z numerkiem w której jest komórka na karte:) ifajki za kieszonkowe od mamy.Zapomniałam dodac ze zakolczykowane i po pierwszej juz inicjacji. A tak na marginesie jakaz to musi byc inicjacja:) i jakiez to musza byc orgazmy;O wsadził, kilka razy poruszał i wyjął. nie wiedza nawet co to jest łechtaczkowy orgazm, co to jest wogole orgazm(chodzi o dziewczyny), bo chłopak powsadza i trysnie mu, a potem dziecko jest.

Gość boshe co za prostactwo
ze tez takie chamy sie tutaj wypowiadaja :(

Gość wrosla
Tak czytam i kazda mówi o pustakach, i wyzywa a dlaczego nie mozna rozmawiac bez uzywania słówa prostaki waratki kretynki? skoro to norma to tez powiem. Pustaki, takie czasy były ze nie mozna byłobyc grubym. Grubi to byli be i nikt niechciał się z nimi bawić tak samo jak z rudymi. Ruda lisica- pamietam jak z nią nikt nie chciał sie bawić .Z grubymi równiez. Unikało sie takich . A napewno juz nikt z nimi na w-fie nie bawił się .

Gość z tolerancja jak zwykle na
bakier..bo z grubym sie nikt nie zaprzyjazni ej ludzie ludzie

Gość wrosla
tak zapomniałam dodac ze jeszcze tu pada słowo chamy. nie dośc ze grube to jeszcze proste i chamski:O

Gość loliśka
jestem szczupła i chodziłam mając 14-16 lat na dyskoteki z chudą kolezanką. Grubej nie brałysmy bo sie wstydziłysmy jej i odstraszałaby chłopaków nam. A tak podchodzili do nas.

Gość ale prostackie dziewuchy

Gość tez tak uwazam

wrosla słów mi brak...boli Cię tak, że ktos może byc gruby?? nie możesz życ z tą świadomościa?? ciesz się,ze jestes szczupła.Czy może czegos nastolatkom zazdroscisz i przez wytykanie nadwagi chcesz sie podbudowac?? żałosne... no może sie nie bawiono z grubasami i rudymi i to właśnie jest chore, ciemngród normalnie, wpojone jakies prostackie teorie przez rodziców, czy rówiesników.. Ja jestem szczupła, ale mam wsród koleżanek pare grubasek i każda jest b. sympatyczna. Wiesz, za moich czasów to się dobierało koleżanki po charakterze,a nie po fogurze. dziwne, prawda??

Gość loliśka
a ja tak ni uwazam

no i niech maja!!! jedna osoba jest szczupla,druga grubsza inna jeszcze wieksza,jeden jest blondynem,drugi rudym itp.Kazdy jest inny,wiec daruj sobie te idiotyczne topiki.Masz 30 lat, a takie poglady? Rany Boskie.Krzyz Ci na droge

Gość i ja tez nie uwazam