Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niniek

Po ilu dniach mozna sie zakochac

Polecane posty

Gość ja po jednym
a właściwie tego samego dnia :)

Gość qdwedqwe
ja raz ekspresowo, po trzech dniach, potem te uczucie zdychało przez trzy lata (nie mogłam z nim być), ech, było ciężko, gdybym wiedziała że można tak szybko zakochać się, wybiłabym sobie to z głowy ale sądziłam że to tylko radosne, zabawne zauroczenie się zbliża a tak od razu to zdarzały mi się tylko zauroczenia

Gość qdwedqwe
teraz - po tamtym doświadczeniu - jak tylko czuję że ktoś zaczyna mi się podobać, od razu sprawdzam czy można zaangażować ewentualne uczucia, na wypadek gdyby czaiły się by dopaść mnie znienacka ;DDD

tego nie da się w czasie wyjaśnić. Można się zakochać odrazu albo po jakimś czasie. Ja np mam wspaniałego faceta który jest bardzo ważny w moim życiu i bardzo mi na nim zależy darze go uczuciem ale to nie jest jeszcze miłość ale powoli się w nią przeradza.

Gość Forgotten_Girl
Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia. Zauroczenie tak, ale miłość nie. Gdy pierwszy raz spotkałam mojego narzeczonego, to praktycznie nie zrobił na mnie żadnego wrażenia (poznaliśmy się przez internet), miałam wręcz ochotę uciekać :) Ale z czasem wszystko przerodziło się w miłość i teraz jestem pewna, że to właśnie to uczucie i za żadne skarby nie zamieniłabym go na innego.