Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommi

mam problem

Polecane posty

Gość tommi

od dwóch lat mam dziewczynę.Układa nam sie jak innym - raz lepiej raz gorzej. wkurza mnie jednak jedna rzecz. gdy sie powazniej pokłócimy, to wychodzi sama na miasto.na całą noc. ostatnio poszła sama do knajpy dla Afroamerykaninów ( nic do nich nie mam, tylko nakreślam sytuacje ).spędziła tam całą noc.siedziała z kilkoma z nich, piła drinki ktore jej stawiali, tańczyła. rano wróciła do domu. Opoweidziała mi o tym sama, po za tym rozmawiałem o tym z naszą wspólną przyjaciółką. nasza wspólna powiedziala jej ze faceci stawiali jej drinki zeby ją upic, na co moja dziewczyna odpowiedziała że to nie prawda.byli bardzo mili i dobrze sie bawili. dziewczyny co o tym sądzicie. prosze o powazne wypowiedzi a nie w stylu czegoś takiego jak sprawa z simonem.m. czy wy tez sie tak kiedys zachowałyście? wiem ze kazdy ma prawo wychodzic na miasto, ale jakoś mi głupio ze ona w nocy bawi sie z innymi facetami, a pokłóciliśmy sie nie z

Gość tommi
a pokłóciliśmy sie nie z wyłącznie mojej winy, więc nie chciała mi zrobic na złość. dziewczyny pomóżcie, proszę!!!!!!!!!

Gość i zarażajcie sie hivem

Gość _kobra
bardzo ryzykowne zachowanie prawo prawem, ale naraza siebie na niebezpieczeństwo i wasz zwiazek również czego ona tam szuka?

Gość ona w sieci
Pogadaj z nią,że Ci to przeszkadza i że się o nią martwisz... Ja też czasem wychodzę potańczyć bez mojego faceta tylko z przyjaciółkami,ale on zawsze o tym wie i nigdy nie robię tego by było mu przykro... Buziaki:)

to proste, czego szuka - odreagowania stresu, rozładowania złości. Sposób znany od wieków, ale coraz bardziej ryzykowny... Może kup jej rowerek treningowy albo step, niech się kobita za ścianą wyładuje, zamiast lecieć od razu po nocy gdzieś na miasto

Gość ona w sieci
A jak ja coś nawywijam to mój facet zawsze każe mi się postawić na jego miejscu i pomyśleć jakbym się czuła gdyby on coś takiego robił...i teraz zanim coś zrobię już tak myślę i dużo lepiej jest między nami...

Gość TOMMI
DZIĘKUJE I PROSZE O JESZCZE WIĘCEJ WYPOWIEDZI JAK CHCIAŁEM Z NIĄ O TYM POGADAC TO POWIEDZIAŁA ZE JEJ NIE UFAM, ITP. NIE WIEM CO ROBIĆ CO O TYM WSZYSTKIM SĄDZICIE? PISZCIE PROSZE!!!!!!!!!!!!

Gość następnym razem
zrób tak jak ona-też idź na całą noc na knajpowy maraton może to da jej do myslenia...

Gość kiebzań
Za to ja mam taki problem, że moja panna po nawet drobnej kłótni leci od razu do domu, do mamusi żeby się wyżalić. Chyba trafiliśmy na obrażalskie 'księżniczki'.

tommi mysle ze nie Ty jeden masz podobny problem... czasami tez tak robie. ale tylko po bardzo powaznej klotni. to jest taka reakcja na smutek, na poczucie beznadzieji, na zlosc... wiem ze to glupie zachowanie. w koncu zawsze podczas takiego wypadu moze mi sie cos stac itd. wiem tez ze ranie w ten sposob mojego mezczyzne. ale... coz jestesmy kobietami... i czasem zupelnie bez sensu chcemy pokazac, ze facet nas zranil, ryzykujac chcemy sie przekonac czy bedzie sie o nas martwil, czy sie zmieni itd. wydaje mi sie, ze minie sporo czasu zanim zarowno ja jak i Twoja dziewczyna znajdziemy inny sposob na zapomnienie o negatywnych sytuacjach w zwiazku, o klotniach, o slowach ktore rania. jednak jezeli dziewczyna Cie kocha to masz z glowy chociaz jeden problem- ona w tych knajpkach nie szuka pocieszenia w meskich ramionach. Przynajmniej w moich eskapadach nie o to chodzi :)

Gość tommi
to dlaczeg całą noc siedziala z innymi facetami?

Gość tommi
jezeli nie o to chodzi w takich wyjściach, to o co?

-o zrobienie Ci na zlosc -o pokazanie, ze bez Ciebie tez potrafi sie dobrze bawic -o udowodnienie samej sobie, ze Cie nie potrzebuje (ale to tylko chwilowe, rano przechodzi) -o rozladowanie napiecia naprawde, faceci sa bo sa. moga nawet stawiac drinki, ale co z tego? przeciez od tego sa :)

Gość tommi
nie uwazam ze jestesmy po to zeby stawiac wam drinki po za tym zaden facet nie stawia kobiecie wielu drinków jednego wieczora bez celu

Gość tommi
i skoro wiecie co w takich wyjściach jest złego, to po co to robicie?

tak, faceci nie robia tego bez ccelu... :( Ale nie mozesz winic za ICH ZACHOWANIE swojej dziewczyny!!!!! To, ze facet sobie kombinuje, ze jak upije laske to ona wskoczy mu do lozka jest tylko JEGO problemem. wbrew opinii mezczyzn, ,y kobiety potrafimy byc wierne ukochanemu

tak, faceci nie robia tego bez ccelu... :( Ale nie mozesz winic za ICH ZACHOWANIE swojej dziewczyny!!!!! To, ze facet sobie kombinuje, ze jak upije laske to ona wskoczy mu do lozka jest tylko JEGO problemem. wbrew opinii mezczyzn, ,y kobiety potrafimy byc wierne ukochanemu

Gość dziwne dziwne
ze po kazdej kłótni ona lubi chodzic do knajp i pić piwo i drinki stawiane przez innych... czy po kłótni nie moze robic innych rzeczy typu isc do przyjaciółek??????????? i myslisz ze jak była wstawiona to była cnotką? atpie i radze miec do niej mniej zaufania a Ty zacznij panowac nad soba i nie doprowadzac do kłótni! bo wina takich zachowań stoi po obu stronach; taka jest prawda

Gość tommi
do rajmundy a za to ze obcy faceci stawiali jej drinki tez nie moge jej winić? ty mając faceta pozwałasz stasiac sobie drinki innym mężczyzną? do dziwne dziwne sugerujesz ze moja dziewczyna uprawiała tam z nimi sex nie była pijana tylko wstawiona jak w atkiej sytuacji mam sie z ni anie kłócić?

Gość tommi
przepraszam za nieskładne zdania powyzej ale jestem strasznie zdenerwowany

mam faceta i nie pozwalam sobie stawiac drinkow Ale moze Twoja dziewczyna to lubi, czuje sie wtedy lepiej? roznie to bywa. Nie mozesz jej winic za to, ze oni stawiaja jej drinki. To ich sprawa.

Gość przypadkowa dziewczynaa
A moi zdaniem ona cię zdardza. Nie w sensie fizycznym. Ale ostatecznie będąc w związku nie robi sie takich rzeczy, nawet jak sie ludzie pokłócą. Powiem tak, wiele to mowi o twojej dziewczynie. Ja nie czułabym się bezpiecznie z czyms takim. Dwoje ludzi, nawet jesli się pokłoci, nie powinno się "zdradzać", nawet jesli to tylko przyjmowanie stawianiych drinków. Gdy sie dwoje ludzi pokłóci, to powinno się mieć przekoannie, że pomimo tego ta osoba nadal jest wobec nas lojalna. A t tego nie widzę. To cie doprowadzi do wdóch rzeczy. Będziesz się bał z nia pokłócić - bo co ona potem zrobi? Lub keidyś jak sie bardzo pokółcicie, zrobi gorsze rzeczy.

Gość przypadkowa dziewczynaa
sorry za literówki

Gość miaUUUUUUU
ech... jak w moim zwiazku jest wieksza klotnia a bardzo sporadycznie bardzo sie klocimy to men wychodzi do city na piwko:( bardzo mnie to boli.............dzownie do Niego ,On nie odbiera tel..............faceci tez tak robia:/ poza tym moj men wyjezdza za granice czesto wiec ja nie siedze jak zakonnica w domciu ale chodze na dysko badz do lokali i wtedy poznej facetow ale nic zlego nie tobie bo nie dupcze sie itp. no i mowie o ewszystkim mojemu faciomenowi :D