Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellliiiniaaaa

Czy sa mężczyzni od lat zakochani i uwielbiajacy stale partnerki ciagle mocno??

Polecane posty

Gość bellliiiniaaaa

tak mnie to interesuje.. czy to mozliwe- obawiam sie , ze to kwestia poczatków zwiazków... pierwszych lat... a pozniej juz bardziej interesuja Was inne Panie- mlodsze, samotne, wyluzowane, bez obowiazków itd... Powiedzcie ze sie my le ;)

Gość bellliiiniaaaa
mój mówi, ze na zawsze , ze na wieki... jak uwierzyc???

Gość ej tam
na zawsze, na wieki, dopóki nie pojawi sie nowy obiekt zainteresowań;)

Gość sąsą są
znam faceta, który jest związany od 12 lat i patrzy na swoją żony jakby dopiero co zobaczyl.Ja nie mam tak po jakimś czasie kobieta przestaje mnie pociągac.To zależy od kobiety,tyją,przestają dbać o siebie,staja sie zrzędliwe itp.

Gość łup tup
nastepny temat który udowadnia,ze faceci to surwiele

Gość to chyba zalezy
od tego ile jest kobiet od lat zakochanych i uwielbiajacych swoich partnerow.

Gość bellliiiniaaaa
mówicie? to troche to przykre.... chyba nie duzo rózn=imy sie od swiata zwierzat niestety.. a moze stety ale po co udajemy ze jestesmy lepsi?? mój mezczyzna patrzy na mnie jakby mnie widzial pierwszy raz, kocha mnie , uwielbia... ale boje sie sposobów kobiecych -ze im ulegnie.. a niestety sa na was sposoby :(.. tak latwo jest uwiezc mezczyzne

Gość to chyba zalezy
Dopisek . Kobieta moze kochac , albo myslec ze kocha .

Gość wiecie co...
kobiety moga myśleć,że tak jest...no właśnie dlaczego panowie sie naie wypowiadaja zapraszamy

Ja kocham bardzo swoją dziewczynę, z ktorą jestem juz od dawna. Nie znudziła mi sie i nie znudzi.Mysle ze to o co pytasz nie zalezy tylko od faceta ale takze od kobiety. Nie tylko on o nią musi dbać ale i odwrotnie. Problem w tym ze tu na kafe mało kto wierzy tym co są szczęśliwi. Jeśli ktoś chce dokładniej ze mną pogadać ( np.Ty ), to zapraszam

Gość lol07
Darek, a jak długo jesteście ze sobą?

Jak będzie zbyt pewny siebie to wcześniej czy później obejrzy się za inną. Dlatego trzeba tak robić aby cały czas musiał walczyć o to co ma. Oni traktują sex jak polowanie, a z żoną to dla nich jak świniobicie.

Gość beeeliiiniaaaa
Och jak milo słyszec, ze szczescie moze długo trwac :))) Ja chce z jednej strony wierzytc, a z drugiej wlasnie patrzac na poglady bardzo duzej czesci mezczyzn jak i kobiet- obawiam sie ze zbyt wiele w zyciu sprowadza sie do seksu, do wygladu, do cycków itd.. Przez to wszystko pomimo ponoc duzej atrakcyjnosci- czuje sie niedoskonala- co mi bardzo przeszkadza. Mam wrazenie, ze nawet zakochany we mnie mocno mój partner, moze ulec- dlategoi tylko ze tak po prostu jest....

Gość beeeliiiniaaaa
a np czy istnieje cos takiego, ze mezczyzna nie tylko w zyciu poszukuje seksu? ze nie tylko mysli tymi atawistycznymi instynktami?? mi sie wydaje, ze nie mozna ich sprowadzac do poziomu zwierzaka myslacego tylko o przedłuzeniu gatunku... wynikało by z tego ze kobiety i mezczyzni to 2 rózne gatunki...

jq mysle, ze jak facet naprawde kocha to nigdy nie zdradzi. przeciez faceci to nie sa jakies bezwolne stworzenia, ktore na widok cycatej blondyny traca mozg i na jedno jej pstrykncie ida za nia jak potulne baranki. pozatym, co smieszne, faceci czesto zdradzaja z kobietami, ktore sa o niebo brzydrze od partnerek, noeraz grube, z tlustymi wlosami, bez piersi albo jeszcze cos innego. ale moze ona daje im to czego nie dostaja w zwiazku, np. uwagi, wsparcia, pocieszenia, sympatii. naprawde, kobieta tez musi sie starac a nie tylko lezec i pachniec.

lady in red- fajnie to ujelas:) oby tak wlasnie bylo!

Gość no dobra
Przyznam się bez bicia, dla większości osób na tym forum jestem stary ponieważ moje małżeństwo trwa prawie dwadzieścia lat. Współżycie seksualne układa nam się dobrze i nie widzę powodów żeby miało być inaczej.

Gość ja jestem ze swoja dziewczyna
prawie 6 lat, dokładnie 6 bedziemy w lutym :) i jakoś się sobie nie znudziliśmy :)

Gość lol07
5 lat, 6 lat, to już brzmi optymistycznie... 20... ciekawe, pogratulować...

Gość no dobra
dziękuję

Gość OrAnVag ty pedofilu wstretny
jeszcze cie nie zamkneli? ale twoj kumpel zostal skazany na 8 lat teraz czas na ciebie !!!!

Gość beliiiindaaa
powiem Wam, ze optymizmem zawiało :))) chyba nawet obiad zaraz ugotuje mojemu ukochanemu... zazwyczaj to on robi... jest lepszy w te klocki :)

Gość jak para jest normalna i maja
równo pod kopułą to beda ze sobą długo i szcześliwie :)

Kochałem, szanowałem, ufałem byłem wierny i co? po 2 latach mnie zdradziła.

Gość 26 lat razem
Ja ciągle kocham swoja żonę - fizycznie i psychicznie.

So do I... ponad 15 lat stażu razem.. i ciąż się kochamy, może nawet mocniej. Trwa i trwa mimo tych wzytki pokusy, kwiatki bankietowe i inne..

Gość beeeeliiiiniaaa
No własnie, a jak jest z tymi pokusami? czy one bardzo neca?? czy czesto mezczyzni o tym mysla???

a ja jestem ze swoja zonka 8 lat i jakos nie mam ochoty napodrywanie innych raczej razem z nia probujemy sobie urozmaicic zycie seksualne(kajdanki ,zabawki erot. itp)a na inne to sobie lubie popatrzec zreszta moja o tym wie chyba nie ma w tym nic zlego a wracajac do tematu to nie widze sie z nia juz trzeci dzien a juz mi sie teskni