Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 89

Co czuje kobieta w czasie stosunku?

Polecane posty

Gość tomek 89

Czy boli jak jej wciska się czlonka ?Czy czuje jak nasienie wychodzi od faceta?

Gość tak ale tylko
najczesciej nagla potrzebe pomalowania sufitu :)

Gość olcha
hahaha a Ty skad mozesz wiedziec jak gdzie to robie? jaka jestem? znasz mnie? uwierz ze pewne poglady nie sa wywolywane ot tak. moje akurat powodowane sa zachowaniem mojego faceta. nie usprawiedliwiam sie teraz, bo i nie mam czego. seks traktuje nie jako wymiane "handlowa", ale wynik, efekt i chec bliskosci z ta 2 ukochana osoba. jednak skoro jestes taka/taki madra/madry, powiedz mi, co ma myslec kobieta, ktorej facet podczas seksu dochodzi 2 razy, a ona zostaje pozostawiona sama sobie, nawet po nie bardzo jemu zalezy na tym, hby ona ten orgazm miala? no prosze, powiedz.

Gość lulek
to do cholery jasnej po co z nim jetes, skoro on mysli tylko o sobie???

Gość olcha
nie mysli tylko o sobie! mysli tez o mnie, ale wiesz, gdybym powiedziala, nie piesc mnie juz, bo zmeczony pewnie jestes to on by mnie tak zostawil.rzadko sie zdarzylo zeby piescil mnie bez seksu i zeby po moim orazmie na jego twarzy zamiast grymasu wyniakajacego z checi spuszczenia sie zawital usmiech, ze jego kobieta dostala cos od niego. a dlaczego jestem? bo kocham.

Gość lulek
oklamujesz sama siebie, zastanow sie nad tym!

Gość olcha
wiesz, to nie jest tak. kiedys sam mi sie przyznal ze myslal tylko o sobie, co czemu dawal potwierzenie swoim zachowaniem. jedak mienil sie. bad o mnie. mam orgazmy, udalo sie w koncu, bo byl z tym problem. naprawde skzoda tylko, ze nie zauwazam jakiegos szczegolnego zadowolenia u niego, po tym, jak dal mi przyje,nosc. rozumiem, ze nire musi, bo to nie musi byc reakcja kazdego czlowieka.ale jakos zawsze mam wrazenie, ze go wykorzystuje.

Gość rozkosz a cóżby innego

Gość lulek
Kazdy facetm ktory kocha swoja kobiete i mu na niej zalezy jak sie z nia kocha to dazy do jej przyjemnosci, jej szczytowania a pozniej mysli o sobie. A u ciebie jak jest?

Gość olcha
ale ja o tym wszystkim wiem! ytylko jemu jest chybapo prostu latwiej i wygodniej powiedziec ze nie umie tego zsynchronizowac. jak robi mi minetke to wole jak piesci mnie w srodku palcem. i robi to. ok. ale orgazmy to nie wszystko. j musze czuc ze on chce mnie a nie zeby tylko sie spuscic :(ze on kocha mnie a nie seks.z reszta frustracje zwiazane z seksem zaczely przenosic sie na szycie codzienne. wiec trmbardziej jest mi trudno przelamac sie i uwierzyc ze bedzie lepiuej, dostrzec to, ze on sie stara.

Gość niunia41
Zostaw frajera. Są jeszcze na świecie faceci, którzy potrafią i lubią dogodzić kobiecie. Oj... jak potrafią!!!

Gość olcha
ale ja sie boje ze on bedzie cierpial..... glupie wiem... ale bije sie strapiw mu przykrosc.

Gość niunia41
Już samo to, że tu piszesz, świadczy o tym, że dojrzewasz do jakiejś decyzji. Próbowałaś seksu z kobietą?

Gość olcha
przestan!

Gość niunia41
No to przynajmniej bzyknij się czasem z kimś na boku.

Gość niunia41
Zazdrosny, liczysz na coś?

Gość lulek
Ja Ci powiem szczerze, ze z takim facetem nie chciala by byc zadna dziwczyna, wiem to trudno podjac decyzje o zakonczeniu zwiazku ale taki zwiazek jest chory!!! Dziwczyno Ty tylko jestes przedmiotem w tym ukladzie!

Gość lulek
Jeszcze jedno... Wiesz co zrob, nie zaspokajaj go z w zaden sposob (oral i sex) a zobaczysz co bedzie... wtedy zobaczysz co zrobi i jak mu zalezy!

Gość kulaaaaaaa
Dziwczyno zotaw gnoja, nie jest Ciebie wart!!!

Gość olcha
hej, to nie jest tak ze jemu tylko na seksie zalezy. wiem, ze jesli powiedzialabym, ze nie chce tego robic przez miesiac, dwa, osiem to on by sie na to zgodzil. tu chodzi wlasciwie o to co i jak dzieje sie podczas. przykro mi, ze nie czuje sie jak kobieta, przykro mi, ze gdy jestesmy na imprezie, gdy tanczymy, on woli rozgladac sie po sali, niz patrzec jak tancze, dla niego.

Gość olcha
jestem troche pojebana, sory

Gość słomianka
no niestety jestes.....ale wnioskuje ze jeszcze mloda jestes... seks to bardzo wazna czesc zycia dwojga ludzi - jesli sie w nim nie uklada to prawdopodobienstwo ze zwiazek sie zakonczy dosc szybko jest znaczne. wierz mi ze sa mezczyzni ktorym zlaezy na kobiecej przyjemnosci - ale ma tu na mysli mezczyzn a nie chlopcow. i tak zrobisz co zechcesz, zostawisz go lub nie - szkoda mi tylko Ciebie - musisz sie fatalnie czuc...przedmiotowo pozdrawiam Cie - obys spotkala mezczyzne ktory w lozku tez pokaze Ci jak jestes wazna, jak Cie kocha, jak mu na Tobie zalezy

Gość olcha to pozdro600

Gość inx
dziewczyno zastanów się czy warto tak żyć. Pomyśl o tym, jeżeli on tak niedojrzale zachowuje się na tym etapie waszego związku, to jak on będzie się zachowywał za kilka lat. Co ty będziesz wtedy czuła, po kilku latach takiego lub jeszcze gorszego związku. Zastanów się czy wtedy kończąc taką znajomośćnie będziesz żałowała najlepszych lat swego życia, które mogłaś spędzić z kimś kto byłby trochę bardziej zaangażowany. Jesteś młoda, pomyśl o swej przyszłości byś nie musiała kiedyś tęsnić i myśleć co by było gdybym ....

Gość olcha
inx, dzieki za madre slowa. nie wiem czy bede tesknic za minionym czasem jesli nam nie wyjdzie. decyzja o zakonczeniu zwiazku jest trudna, bardzo trudna.wiem ze mi samej powinno chodzic o moj wlasny interes, moje wlasne szczescie ale kurcze, jest on, kochalam go i kocham. boje sie go zostawic, bo wiem ze bedzie ciepial. dalam mu ostatnia szanse. moze teraz w koncu bede czula sie jak kobieta majaca u swego boku faceta, ktory jak nie tylko kocha, ale i szanuje, chce sie wykazac, chce cos zmienic. czekam. zobaczymy co czas przyniesie. boje se bardzo kolejnego rozczarowania ale mysle ze powinnam dac mu szanse. boje sie zostac sama, ze nikt wiecej nie bedzie mnie chcial....

Gość DAMAZY57
Co czuje kobieta w czasie stosunku?--Sapanie w ucho!!

Gość Tommekk
Moim zdaniem Olcha to stara oziębła i tępa proca,które zamiast kutasa użuwa butrlki po winie z biedronki.

Gość KRZYCHO
DLACZEGO TAK JEST ŻE JAK FACET JEST OK TO KOBIETA DO NICZEGO I NA ODWRÓT

bo od faceta trzeba wymagać, wymagać i wymagać a potem nagradzać za miany, nagradzać, nagradzać:D ale to musi byćdobry materiał:)