Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno proszę

Reklama

Polecane posty

Gość mocno proszę

Witam wszystkich. Proszę pomóżcie mi coś wymyśleć! Muszę zrobić jakąś reklamę biura, ale skończyły mi się pomysły. To juz było: ulotki, plakaty, reklama w gazecie lokalnej. Moze ktoś z Was ma jakieś pomysły na formę reklamy? Błagam podpowiedzcie coś, bo zostałam poproszona o zastanowienie się nad tematem, a myslę już trzeci dzień i nic! Wiem, że można tu uzyskac pomoc, więc postanowiłam napisać. W Was jedyna moja nadzieja...

nic nie zaproponowałaś to cię olali... myślałaś o sterowcu...? :D pomysł nie mój, ale jak wypali to się upomnę... :D

Gość mocno proszę
O sterowcu mówisz...hmmmm...a masz taki sterowiec? Użycz w ramach pomocy społecznej. Proszę o więcej pomysłów...bardzo proszę...

mogę go zdobyć tylko sama go nadmuchasz... czymś co by od powietrza było lżejsze... :D

Gość mocno proszę
No to jesteśmy umówione! A póki co...może inne podpowiedzi??

Gość tak możesz
może jakiś topless w oknie biura :P

Gość mocno proszę
Topless odpada! Moje biuro nie ma okna! A może dla odmiany coś sensownego?

Gość mocno proszę
Właśnie o to chodzi, że mi za te pomysły nie płacą!!! Mam coś zoraganizować i tyle! Nie pracuję w agencji reklamy, żeby mi za takie pomysły płacili! A gdybym tam pracowała, napewno nie przyszłabym tu szukać pomocy! Wielkie dzięki, jak zawsze mozna na Was liczyć!

Gość mocno proszę
A i jeszcze jedno! Właśnie pracuję, więc nie wyganiaj mnie do pracy! Szukam pomysłów necie, bo mam do niego dostęp! Gdybym pracowała w bibliotece, szukałabym pomysłów w książkach! Logiczne prawda?

Gość zofijaaaa
a jaki masz fudusz na to przeznaczony?? moze wystawic firme na tagrach??

Gość zofijaaaa
ja pracuje w agencji reklamowej i wiem ze to modny typ reklamy. jakis baner czy scianka wystawiennicza reklamujaca produty waszej firmy lub uslugi

Gość od reklamy
co jest ważne: jaka branża i do jakich klientów chcesz trafić? zastanów się gdzie "twoich" klientów szukaći tam zaatakuj

Gość zofijaaaa
moze byc tez nowa strona internetowa:D badz wpis w pf lub pkt albo gery...opisz dokladniej swoj problem

Gość mocno proszę
Śliczne dzięki!!!!!!!!! Jest to biuro kredytowe, dlatego tym ciężej mi coś sensownego wymyśleć. Proszę napiszcie ile kosztuje reklama w internecie? Moze macie jakieś pomysły? Za każdy, nawet najdrobniejszy będę bardzo wdzięczna!

Gość mocno proszę
A! I ślicznie dziękuję z link do strony!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Widzisz, wszystko byłoby bardziej proste, gdybym to ja była szefową! Wiedziałabym czego chcę, a tak, wszystkie pomysły jakie przedstawie są \"be\". Albo za drogo, albo bez sensu...Stąd mój wielki problem! Zapytam jeszcze co sądzą o tej reklamie w necie, zobaczymy, jaka padnie odpowiedź.

Gość od reklamy
a jak idzie Ci w tym miesiacu? swoja droga to dziwne, ze wlasciciele obciazaja Cie takim zadaniem jak pomysl na reklame i znajac takich ludzie reklama w necie raczej do nich nie trafi :(

Gość mocno proszę
Właśnie! Masz zupełną rację! Chyba poprostu pozostanę przy tych ulotkach, plakatach itd. Tylko może jeszcze ktoś podpowie, gdzie można umieszczać oprócz słupów i tablic? MOże miejsca inne?