Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z wroclawia

Cilest a hustawaka nastrojow?

Polecane posty

Gość ania z wroclawia

Witam, czy ktoras z Was po Cilescie przezywala ciagle napady placzu, smutku, smiechu?Nie wiem co sie ze mna dzieje, podejrzewam tabletki.Slusznie?

Gość słusznie podejrzewasz
ja po Cileście mam starszne huśtawki nadtrojów,od smutku po eufoię:-oBardzo łatwo u mnie o placz,histerię albo o atak wscieklosci:-POprocz tych zmiennych natrojów dobrze znosze te tabsy.

Gość ania z wroclawia
ja tez jed obrze znosze, tyle ze ze mna nie da sie zyc po tych tebletkach;)

Gość ania z krakowa
mie sie zdarza ryczec o nic. tez cilest pozdrawiam ania z krakowa:)

Gość kobitka9
Witam Ja własnie zakupiłam opakowanie tych tabletek,prosiłam o Yasmin,ale lekarz skutecznie odradził,tłumacząc ze te drugie są bardzo drogie,a przede wszystkim działanie jednych i drugich jest takie samo,ponoc Yasmin jest niezle przereklamowany,moja przyjaciółka zazyła 3 tabletki i dostała arytmie serca....a po Cilets czuje sie bardzo dobrze... Mam do autorki topiku zapytanie,czy w zwiazku z tym,iz zazywasz tabletki anty,Twoje libido jest takie samo???? Słyszałam ze ono jest troche osłabione.....hmmm pewnie sama sie juz niedługo przekonam Pozdrawiam

Gość ania z wroclawia
kazdy organizm reaguje inaczej.U mnie libido w porzadku, ale po takich :"akcjach" jakie wyczyniam (placz, awantury) moj partnet czesto nie ma ochoty.POwiem szczerze,ze po Dianie libido spadlo ponizej zera, pozniej stosowalam plastry, najbardziej mi odpowiadaly,ale byly za drogie na moja kieszen.Lekarz stwierdzil,ze identyczny sklad ma Cilest !!(widac co lekarz to opinia) .Gdyby sklad byl identyczny nie mialabym takich humorkow.Zachwuje sie jak zołza;)

Gość ja tak samo...
:-PNiekiedy jestem tak wkurwiona,ze lepiej do mnie nie podchodzic:-P

Gość kobitka9
Kurcze nie pocieszyłyscie mnie;))) ja bez zazywania Cilest chodze bardzo czesto wnerwiona i bez humoru...a co dopiero bedzie kiedy zaczne zazywac hahha,moze od razu wyjadę na wyspe bezludną :))

Gość hehehehehehe ja czasami
mając te humory i hustawki nastrojów po Cileście czuje się jakbym brala jakieś pryschotropy alebo jakbym była jakas psychiczna:-PNp. nagle na coś sie mocno wnerwiam,mam atak wsciekloscipotemnagle zaczynam ryczec by potem popasc w euforię i totalna glupakę:-oNormalnie jakas psychoza czy schizofrenia:-o