Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniówka2007

Fotografie ze ślubu i wesela

Polecane posty

Gość wrześniówka2007

Byłam dziś zarezerwować sobie sesję w plenerze u fotografa na 08.09.2007. Kosztuje to 300 zł. Nastawiłam się tylko na plener, ale fotograf mocno mnie namawia na zdjęcia z kościoła. Zrobi ich 100 za 300 zł + jeśli się zdecydujemy, to taki bonus w postaci dużego portretu. Jeśli dodatkowo będziemy chcieli kilka fotek na sali to zamiast 300 zł, zapłacimy 400. Czyli plener + kościół +sala 700 zł. Trochę dużo. Nie wim czy się decydować. Fotograf straszy mnie że jeśli się nie zdecydujemy, a on kogoś sobie na ten dzień weźmie na kościół około 15:00, to plener nam będzie mógł zrobić dopiero około 18 - 19:00 godziny. Czy wszyscy robią pełen zestaw, czy może ktoś się decyduje na sam plener. Dodam , że mam zamówionego kamerzystę za 1400 zł, który z kościółka wszystko ślicznie sfilmuje.

Gość wrześniówka2007
ktoś się podszywa! chyba widać?

Gość wrześniówka2007
hmmmm... wypowiedzi ordynarnego podszywacza zostały na szczeście usuniete :) dziękuję :)

Gość a ja kunegunda...
🖐️ Wrześniówka Albo jesteś robiona przez kogoś w banbuko :D albo robisz innych w bambuko😡. Czuję, że zaraz pojawi się ktoś proszący o namiary na tak bardzo taniego fotografa a ty będziesz taka kochana i podasz mu te namiary tu lub na pocztę ;);). Skąd my to znamy :D:D.... Pewnie znowu ktoś wydał parę groszy na cyfrówkę i poczuł się profesjonalistą...:) Dobre ciekawe zdjęcia mają swój przedział cenowy a te podane w tym temacie to po prostu lep dla naiwnych. Zapewne zresztą tacy naiwni też się znajdą no, bo przecież jest tak tanio, super profesjonalnie i same ach och…....... :D:D:D

Gość wrześiówka2007
muszę cię rozczarować, bo nie robię nikogo w bambuko. Jestem z okolic Sandomierza i ten przedział cenowy to normalka...wydawało mi się że wszędzie tak jest. Fotograf który ma mi te zdjęcia robić jest w naszej miejscowości bardzo popularny i ma tu swój zakład już z kilkanaście lat, więc opinię już ma wyrobioną - gdyby była zła to bym u niego nie zamawiała. Napewno nie podam nikomu jego namiarów, bo kto jest stąd to i tak go zna, a kto nie to przecież nie będzie zamawiał fotografa z drugiego krańca Polski. To tyle, pa

Gość wrześiówka2007
kunegundo ---> a tak z ciekawości, powiedz proszę ile Ty płacisz za fotografa i w jakim rejonie Polski. z góry dzięki.

Gość zegarynka82
ja mam zamówionego fotografa i w cenie 500zł robi on zdjęcia w domu u pana młodego, pani młodej, kościół, plener wesele do 24, fotograf idzie do domu po oczepinach.......... daje młodym dwa albumy 1 ma obrobione zdjecia cieniowane w duzym formacie ok. 20-30 a drugi zdjecia z całej uroczystosc w formacie standartowym.....no i jeszcze wszystkie ok 1000 zdjec na opłytce moj znajomi tydzien temu zapłacił 1050zł za 80 zdjec - format standartwy ok 20 zdjęc format duży w albumie ślubnym + 3 komplety płytek dvd z weselem + 2 kaset video...jestem z podkarpacie

Gość fotonata
ludzie....patrzcie na jakość nie ilość...

ja tez duzo nie zaplacilam fotografowi bo na podkarpaciu takie sa ceny ja mialam jeden album 30 zdjec z e studia duze zdjecia, a drugi 130 zdj byl to reportaz z wesela dom kosciol i na sali iza wszystko zaplacilam 1000 zl a zdjecia sa niezle cociaz nie tak dobre jak te ktore mamy z pleneru ale plener robilam nad morzem u fotografa ze szczecina i to sa odpiero zdjecia ale za 30 szt zaplacilam 600 zl ale tu mozna bylo pokombinowc ustwaienia i wogole, z reportazu tak sie nie da, www.studionapietrze.pl