Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewczyna z Vegas

w końcu zmądrzałam

Polecane posty

wiele razy sie odchudzalam. Nie raz z bardzo pozytywnym skutkiem ale i nie raz konczylo sie to porazka. W koncu postanowilam : odchudzam sie madrze, 1 kg na tydzien, wiecej ruchu i do lata bede laska!!! W zeszlym tygodniu wazylam 69,5 kg natomiast juz w tym tygodniu ok 68,5 (moze nawet mniej bo mam okres a wtedy wiecej waze :) ) zaczelam wiece dietke South Beach http://dietaplazpoludnia.ilonka.org i chudne powoli ( bo mam zwalony metabolizm) w poniedzialek minie juz pierwsza faza SB, z malymi wpadkami ale nie przejmuje sie bo waga powoli spada. Czuje to po ubraniach, szczegolnie spadl mi brzuch i ramiona :) nadal bede kontynuowac diete SB, poniewaz chce nauczyc sie zdrowo odzywiac, aby stalo sie to moim sposobem na zycie. Mam dosc wiecznych diet i katowania sie glodowkami. ( na ktorych i tak zazwyczaj w koncu zaczynalam sie obzerac :/ ). Na SB nie chodze glodna, mam humor i sily na wszystko w przeciwienstwie do innych diet. W nowym roku zycze wszystkim pulchnym ;) aby spelnily sie ich marzenia i aby zmadrzeli i tak jak ja i chudli zdrowo bez narazania zdrowia :) powodzenia :*

Ja tez jestem na SB. Juz od ubieglego piatku czyli jutro minie tydzien. Nie chodze glodna, nie mam ochoty na slodycze i najwazniejsze-czuje ze chudne. Na wadze 1,5 kg mniej ale czuje sie jakbym schudla ze 3-4. Ogolnie uwazam ze to swietna dieta i czekam na dalszy spadek wagi. pozdrawiam!!

gratuluje Ci :) czasami bede wpadac i mowic ile waga pokazuje ;) w poniedzialek kolejne wazenie takze dam znac :) pozdrawiam :*

Gość uj z tą sb
odchudza 2 kg na miesiac

Spadek wagi zalezy od organizmu, wagi poczatkowej i wczesniejszego sposobu odzywniania. Ja jestem na diecie SB od tygodnia a waga spadla o 3,5 kg, zaczynalam od 68 kg a wczesniej nie jadlam duzo, mam genetyczne sklonnosci do tycia i strasznie rozlegulowana gospodarke metaboliczna przez wczesniejsze diety. Zaczelam SB bo to sposob na zycie i w dodatku niezbyt drastyczny, nie trzeba sie specjalnie gimnastykowac z wymyslaniem posilkow a produkty nie sa makabrycznie drogie. Po tym tygodniu fajnie splaszczyl mi sie brzuch, juz nie jest malym balonikiem, no i czuje przyjemny luz w spodniach :D

Gość justinke skąd wziąc menu sb
?

Gość justinke pytanie
a co Ty jadasz na codzien,mozesz napisac? dzieki

Napisze Ci moj jadlospis z ostatniego tygodnia: DZIEN 1 Sniadanie: jajecznica z 2 jajek z ziolami, zielona herbata Obiad: 2 zrazy wolowe, kapusta pekinska z oliwa Kolacja: serek wiejski z lyzka kakao i slodzikiem Przekaska: kostka serka krowka smieszka z ziolami DZIEN 2 Sniadanie: olet z 2 jaj z serem feta II Sniadanie: 10 orzechow wloskich Obiad: pieczona ryba, salatka grecka ale bez oliwek Kolacja: salatka z wedzonej ryby z kiszonym ogorkiem, cebulka i gotowanym jajkiem DZIEN 3 Sniadanie: salatka z ryby wedzonej (zostala z poprzedniego dnia :P) II Sniadanie: kostka krowki smieszki z ziolami Obiad: pieczona piers z kurczaka z warzywami (brokuly, kalafior, papryka, cebula, fasolka szparagowa, pieczarki) Kolacja: pol makreli wedzonej DZIEN 4 Sniadanie: jajecznica z pieczarkami Obiad: salatka grecka, pieczone miesko wieprzowe Kolacja: pozostalosc salatki greckiej z obiadu DZIEN 5 Sniadanie: jajecznica z chuda kielbasa podsuszana i pieczarkami Obiad: mieso wieprzowe pieczone z pieczarkami, papryka, salatka z kapusty pekinskiej z pokrojonym ogorkiem kiszonym i sosem winegret Kolacja: serek wiejeksi z kakao i slodzikiem DZIEN 6 Sniadanie: jajecznica z ziolami Obiad: wolowina z pieczarkami i cebulka Kolacja: golabek ale zamiast ryzu pieczarki DZIEN 7 Sniadanie: kubek kefiru Obiad: golabek Kolacja: serek wiejski z ogorkiem, rzodkiewka i papryka Przekaska: ok 20 pistacji Wiem ze niezbyt urozmaicone to moje menu ale nie mam czasu na prygotowywanie skomplikowanych posilkow, poza tym jak cos lubie to moge to w kolko jesc wiec nie ma problemu. Uwielbiam jajecznice i pieczone miecho z warzywami wiec ta dieta jest dla mnie idealna

Gość Justyna dziekuje bardzo
czy dokucza Ci głód ? jakie samopoczucie na tej diecie ?

Gość Justyna dziekuje bardzo
jaki kefir ma byc,ile % ? a jak robisz ten omlet z fetą ?

cześć! też jestem od kilku dni na SB. Dziewczyno z Vegas! ja też uważam, ze lepiej wolniej, a skuteczniej. Też zmądrzałam. dobrze sie czuję, najadam się do syta, ale wybranymi produktami. JEstem też na forum dotyczącym diety SB http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3384032 fajnie jest, bo dziewczyny z forum motywują i poprawiają humor. Pozdrawiam! :)

Nie chodze glodna, najadam sie do syta. Tutaj podalam ze jem 3 posilki bo ja zawsze malo jadlam ale w ksiazce i na stronach internetowych podaja zeby jesc 5-6. 3 duze posilki i 2-3 przekaski. Ja czasami mam duzo zajec i nie mam czasu zeby co 2 godziny cos jesc. Ale wazne ze nie burczy mi w brzuchu. Jesli ktos potrzebuje jesc czesciej to mysle ze tez waga bedzie spadala, w koncu pozwalaja na 5-6 posilkow. Dobrym rozwiazaniem jest przygotowywanie jadlospisu na kilka kolejnych dni i zapas produktow w lodowce. Budzisz sie rano i juz wiesz co masz zjesc. Nie trzeba isc do sklepu po cos czego akurat nie ma w lodowce. Przewaznie jak nie wiemy co mamy ejsc i nie mamy za bardzo co jesc to bierzemy pierwsza lepsza rzecz z lodowki i wiadomo jak to sie potem konczy. Prowadzac taki maly kalendarzyk mozna na biezaco kontrolowac wszystko. Omlet z feta robie tak ze wbijam do miseczki 2 jajka, dodaja drobno pokrojona fete (tylko troche bo bardzo slona), mieszam to na jednolita mase, czasami mozna dodac szczypiorek albo pieczarki (co kto lubi) i wlewam na patelnie. Potem juz smaze jak normalny omlet. Jesli nie lubisz fety to daruj sobie bo u mnie w domu nikomu nie smakowalo poza mna :P

kefir oczywiscie 0%, jak i pozostale produkty mleczne: maslanka, jogurt naturalny, serek homogenizowany, mleko

Gość Milena221
żadnych tabletek! nie truj się ja już wiele przeszłam wiele szukałam dużo rzeczy próbowałam i nic albo się katowałam chodziłam osłabiona i efekty były małe a później wzrost ponowny wzrost wagi ale natknęłam się na pewnym forum na dobrą i zdrową dietę dzięki niech schudłam 4 kg w tydzień nie chodzę osłabiona mam siłę jem ogólnie czuję się zdrowo nie jak po innych dietach lub środkach " wspomagających odchudzanie polecam ci zajrzeć tu kochana http://dieta-lux.pl/16598

Gość Milena221
żadnych tabletek! nie truj się ja już wiele przeszłam wiele szukałam dużo rzeczy próbowałam i nic albo się katowałam chodziłam osłabiona i efekty były małe a później wzrost ponowny wzrost wagi ale natknęłam się na pewnym forum na dobrą i zdrową dietę dzięki niech schudłam 4 kg w tydzień nie chodzę osłabiona mam siłę jem ogólnie czuję się zdrowo nie jak po innych dietach lub środkach " wspomagających odchudzanie polecam ci zajrzeć tu kochana http://dieta-lux.pl/16598