Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guard6

jak zdobyc kobietke

Polecane posty

Gość guard6

wpisujcie jak zostałysie zdobyte w niekonwencjonalny sposób..:) mam pyatnie czy warto starac sie o kobiete ktora jest średnio zainteresowana facetem?

A można powspominać? :P Najbardziej ująl mnie za serce chlopak , ktory przez caly tydzień ,wczesnym switem, przynosil pod drzwi mojego mieszkania cudownie pachnące piwonie i ukladal z nich szlak po schodach, chodniku aż do przystanku , z ktorego odjeżdżalam do szkoly :) Pęklam :D:D:D Bylismy ze sobą przez trzy lata :)

ABSOLUTNIE NAJLEPSZE ZASKAKUJĄCE NIESPODZIANKI JAKIE PAMIĘTAM: -znalazłam słodki i orginalny liścik przypięty do kierownicy roweru, znalazłam go wychodząc z centum handlowego. Anonimowy, ale i tak wiedziałam od kogo :)); - niespodziewany przyjazd do parku, gdzie się uczyłam, absolutnie niezapowiedziany i zaskakujący, gdy właśnie wtedy bardzo chciałam ktosia zobaczyć, a on nie dawał znaku zycia- po prostu nagle wyrósł spod ziemi :)); Absolutnie nie chwyta szastanie kasą i zgrywanie macho ;) hehehee... wręcz odwrotnie!

mnie zawsze ujmuje poczucie humoru i to cos...takie trudne do opisania :) podoba mi sie jak chlopak sie stara,jak zabiega. i pytanie w odwrotna strone...jak zdobyc faceta? co was pociaga? czy jak nie bedziemy zwracac na was uwagi to bedziecie bardziej lgneli w nasza strone?

Gość carlsberg beer
no wlasnie np mnie zawsze najbardziej pociagaly i pociagaja, te ktore mnie olewaly, jak kobieta, ktora probowalem zdobyc za szybko sie usmiechala i przytulala to koniec :O

Gość Psełdonim
Dam Ci dobrą radę, kolkego. Nie rób nic. Siądź sobie wygodnie, załóż nogę za nogę, odkapsluj butelkę z piwem i spokojnie czekaj. Teraz takie czasy, że baby same przylazą i jeszcze się będą napraszać. Jest taki świetny film Grzegorza Chalamy. Trwa kilka minut, a opowiada wszystko, jak należy :-)

Gość Psełdonim
Nie, nie słonko. Jako nowoczesna kobieta, powinnaś wykazać stosowną aktywność! Nie możesz dopuścić do tego, żeby mężczyzna znów zaczął używać tych swoich sztuczek, pięknych słówek i jeszcze pięlniejszych niedomówień, dzięki którym sprowadzi Cię, jak bywało na przestrzeni dziejów, do roli kury domowej.

Gość kocham informatyka
Halamy jak juz... biedny Grzes :o

Gość Psełdonim
Ty chcesz wzbudzić w facecie zazdrość, czy sobą go zainteresować?