Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika*****

Dieta 1000 kcal.

Polecane posty

Gość pulpcia
powiedz mi czy mam szanse na zgubienie w pierwszym miesiacu diety wiecej niz 4 kg uwazam tak poniewaz osoba ktora duzo wiecej wazy to zaczynajac diete moze duzo stracic majac do starcenia 25 kg 8 to w tym przyopadku bardzo malo co innego jak ktos ma do starcenia 10 to 4 jest odpowieddnie, wiec ja muysle ze mam szanse zgubic 8 w pierwszym miesiacu bo wawze bardzo duzo moj bmi to 31 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość giullietta
dietę zaczęłam 1 marca z wagą 59 kg (w porywach do 60kg :-P), skończyłam jakoś w drugiej połowie kwietnia z 52 kg, skończyłam z wygody, bo nie chciało mi się robic dwóch obiadów, dwóch śniadań (dla mnie i mojego).... Przez pierwsze dwa tygodnie waga leciała na bardzo szybko (ubytek wody w organiźmie), potem średnio troszkę ponad 1 kg, a czasami waga tez stała w miejscu. Wazyłam się raz w tygodniu o tej samej porze.

Gość giullietta
8 kg to hmmmm chyba nie moze do 6 kg to tak, zgadza się , ze majac większą wagę możesz więcej stracić na poczatku, zresztą nawet moze być niezdrowo i potem jojo murowane, polecałabym raczej trzymac sie dietki (ŚCIŚLE) i obserwować organizm i w największym głodzie myśleć (bedę piekna, bedę chudsza, ten głupi głód mnie nie pokona) serio o głodzie myslałam jako o przeciwniku, a ze mną nie łatwo wygrać :-P

giullietta ja tez poprosze menu dan moj adres 88_kate@op.pl bede wdzieczna. Ja odchudzam sie od polowy kwietnia jak narazie ubylo mi 3 kg tylko, ale stosuje sie do tej dietki i zdrowego odzywiania sie. Jem malo i czesto oraz pije duzo wody niegazowanej. Czasami grzeszylam podjadając :) ale ogolnie nie jest zle :) Musze dodac ze cwiczenia tez sa wazne a najbardziej lubie hula hop :) polecam osobom ktore chca zredukowac boczki, oponke i ogolnie brzuszek :) pozdro 🌼

Gość pulpcia
dzieki gulietta kate mamy ten sam cel :) a teraz dziewczynki wychodze na spacerek :)

Gość laski wyslijcie
czy ja rowniez moglabym prosic o ta dietke na maila:) mynameislucka@gmail.com

Gość ewcia_20
i ja tez ewcia_20_1986@tlen.pl dzieki

Gość gullietta
powysyłam wam jutro, dietka była przygotowana "niby" specjalnie dla mnie, do mojego wzrostu i wagi ale sądzę, że nie ma to znaczenia.

Gość szkoda że umarło
nie ma znaczenia ,jak znajdziesz czas to wyslij,bez pospiechu,jestem bardzo wdzięczna ,dzieki kicius19@vp.pl

Gość ewcia_20
giullietta poleciała sobie z nami,tak myślałam,uj jej w oko :D

Gość szkoda że umarło
może giullietta nie ma czasu,nie każdy jak ty siedzi na cafe cała dobę,ja cierpliwie czekam ,nie oceniam z góry droga Ewo kicius19@vp.pl

Gość ewcia_20
giullietta jednak załadowała nas ,świnia jedna

Gość problemoss
gulliettoooo pacnij a ryj ta ewkę i jej jedynej nie wysyłaj

Gość a jednak se poleciała

Gość no i to jak