Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika*****

Dieta 1000 kcal.

Polecane posty

super by bylo wtedy, moim marzeniem jest wlozyc biała bokserke i super rureczki..... moze to dziwne ale tak mi sie podoba... schudniemy zobaczysz... a jaki teraz masz rozmiar ubran???

Gość kama-20
Witam ja od dzis zaczynam ta diete. Po 2mies diet juz mam dosyc postanowilam sprobowac ta:)

Gość szkoda ze umarło

Gość gullietta
ja stosowałam dietę 1000 kcal od 1 marca do połowy kwietnie, nie było ciężko, żrednio się trzymałam dietki :-P czasem coś podjadłam a schudłam 7 kg i nadal, mimo tego, ze od połowy kwietnia zaczęłam jeść normalnie (czytaj żreć :-D) nadal chudnę. Startowałam z 59kg a taraz mam 50 kg. Polecam, jak dla mnie to najlepsza dietka :-)

Gość szkoda ze umarło
a masz może gotowe menu dietki ,chocby na tydzien ? jesli tak to poproszę Cię o wpisanie:) kiedyś jakasdziewczyna wpisywała fajne menu,proste ale nie potrafię odnależć topiku

Gość hmmmmm//
na lato idealna...świeże owoce, warzywa. Pycha.

Gość hmmmmm//
na pierwszej stronie masz

Gość szkoda ze umarło
wiem,ten juz wydrukowałam;)

Gość giullietta
mam gotową dietkę na całe dwa miesiące z przepisami przygotowywania posiłków, kalorycznością i wartościami odrzywczymi, ale nie przy sobie, tylko w domciu. Pisania to byłoby za dużo ale mogę np zeskanować i wysłac Ci na mailika, ale dopiero jutro :-)

Gość giullietta
aaaaaaa i spoglądając na te przepisy to głowę dam sobie ucią, że ogólnie na dzień mają więcej kalorii niż 1000

Gość giullietta
mówię o przepisach ze strony 1 tego tematu :-)

Gość giullietta
nie wiem skąd ta osoba wzięła te przepisy ale między posiłkami powinno być min 3 godz przerwy

Gość szkoda że umarlo
giullietta moge prosić o wysłanie mailem? z gory przepraszam za kłopot i dziekuje kicius19@vp.pl

Gość szkoda że umarlo
uwazam,że taka dietka 1000 kcal to mądre odchudzanie,"troszkę" mi się spasło :D zajadałam głod nikotynowy :rzuciłam palenie :D efekt 10 kg więcej :D

Gość giullietta
jutro zeskanuję jak znajdę trochę czasu bo dużo tego jest, i wyślę Ci, nie ma problemu :-)

Gość szkoda że umarlo
giullietta ok,bardzo się cieszę i BARDZO dziekuje :)

Gość giullietta
dla mnie to najlepsza dieta, bo mimo, ze na codzień jem (pochłaniam) bardzo dużo to po kilku dniach na tej diecie nie czułam głodu, ważne żeby trzymać się wyznaczonych godzin posiłków, duzo pić (zawsze piję dużo wody niegazowanej i czeronej herbary - litrami ;-)) i nie podjadać.

Gość szkoda że umarlo
dzieki za pomoc i rady,od jutra zaczynam:)

Gość pulpcia
czesc dziewczyny, ja od wczoraj zaczełam dietę 1000 kcal :) nie jest ciężko, ale zopbaczymy dalej wczoraj zjadłam : od 9 do 20 2 kromki chleba razowego z plasterkiem pomidora i ogorka, grejpfrut, udko na parze z surowka z pomidora i ogorka z jogurtem naturalnym, dwa ciastka markizy ;), jajecznice z dwoch jajek na maselku, 1,5 l wody niegazowanej 1 herbtaa zielona i czerwona kapsulka ananasa i to tyle przekroczylam troche 1000 kal ale jak na pierwszy dzien diety jest ok dzis zjadlam 2 kromki chleba razowego jedna z lyzeczka serka almette z iolami druga z twarogiem 0% tluszczu, potem mam zamiar zjesc grejfruta rybe pange na parze z kalafiorem i na kolacje pomidorka z jabkiem dziewczyny odchudzajmy sie razem wymieniajmy sie przepisami :):):) pozdrowionka nasza dietka jest najzdrowsza ja waze 85 kg mam 165 cm !!!!!!!!!!!! moj cel to 60 kg:)

Gość pulpcia
giullietta jesli mozesz yto ja tez poprosze na maila ta dietkę :)

Gość pulpcia
zielona685@interia.eu

Gość giullietta
pulpcia - napewno przekroczyłaś 1000 kcal, lepiej trzymaj się 1000 kcal , zrezygnuj z tłustych potraw (jajecznica na masełku ;-), ciasteczka), szukaj mniej kalorycznych produktów zastępczych (jogurt 120kcal/100ml mozesz zamienić na pyszny który ma połowę kalorii ) i tym podobne... Ja mam 170 cm i w tej chwili 50 kg :-)

Gość giullietta
aaaaaa i jestem wilkim znawcą tematu, pisze o moich spostrzezeniach po mojej diecie ;-)

Gość pulpcia
giulietta super masz wage ile schudlas na tej diecie i w jakimokresie czasu ??????????????????

Gość giullietta
buhahahhahha mieło być NIE JESTEM wielkim znawca tematu, sorki ;-)