Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem .............

Jak napisać odwołanie gdy nie złożyłam pracy magisterskiej w terminie?

Polecane posty

Chcą mnie skreślić z listy studentów, bo nie złożyłam pracy w terminie czyli do 10.12. o czym nawet nie wiedziałam, że do tego czasu jest termin. Błagam pomóżcie!!!

ejjjj przez takie coś nie skreślają chyba na 5 roku,spokojnie idz do dziekan,powiedz jak bylo i juz,ze nie wiedzialas itd i to nie twoja wina.

kurcze naprawde strach mnie oblecial, to studia zaoczne, drogo mnie kosztowaly a teraz jak mnie skresla to stace te dwa lata, planowalam sie bronic w wakacje, myslalam, ze jeszcze tyle czasu a tu masz ci los :O

dzieki Bip :) nikt mi juz nic nie doradzi?

nikt nie był w podobnej sytuacji??????

upupupup

Gość poten
bo nie wiem chyba coś krecisz jesteś wiecznym studentem?????

Gość lololo
Idź do dziekanatu, powiedz jaka jest sprawa i Panie Ci podpowiedzą. Ja pisałam coś w stylu "Bardzo proszę o przedłużenie terminu składania pracy mgr. Powodem nie złożenia jej w terminie było... bla bla bla". Przeszło bez problemu, a na napisanie miałam kolejne 2 miesiące czasu.

Gość kastanietty
Jezu, ale kombinujesz dziewczyno. Więcej siedź na kaffe a parca sama się może napisze do lutego. Jak mogłaś nie wiedzieć do keidy masz termin????????????!!!!!!!!! Znasz takie słowo "promotor"??????? On też za ciebie odpowiada więc jak to jest naprawdę? Niczego jeszcze nia napisałaś? I teraz siądziesz i napiszesz na sztukę (mój kuzyn napisał z kolesiem który mial podobny problem do twojego -prace magisterską w trzy dni i trzy noce). Nie ma to jak odpowiedzialność, ale tak to jest -kwiat polskiej "inteligencji" niczego sie nie boi i wszystko ma zazwyczaj w d u p i e.

do konca pracy zostaly mi dwa rozdzialy tzn ok 15 stron a to opoznienie wynika z problemow osobistych i to duzych jakie mialam ostatnio :O