Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xona

globulki i/lub prezerwatywy-pozycje i kilka in watpliwosciPomozcie...

Polecane posty

Gość xona

Czy to jest dobre zabezpieczenie na ten pierwszy raz?Jak myslicie?A moze jakies inne?Nie chce brac srodkow hormonalnych. Poza tym jak tak to jakie globulki i jakie dokladnie prezerwatywy sa najbardziej bezpieczne;)?Tzn nie pekaja i nie zsuwaja sie...Jakie sa szanse na nie zajscie w ciaze stosujac jedno i/lub drugie?No i jesli stosujac globulki wyplywa z kobiety to czy wtedy mozna kochac sie tylko klasycznie czy w in pozycjach tez?np na jezdzca, od tylu...A i pytanie co do seksu podczas kapieli..To ze nie mozna stosowac globulek w takich przypadkach to wiem,ale co z prezerwatywami?Czy woda wplywa jakos na lateks? I ostatnie...Jesli (odpukac) poszloby cos nie tak i prezerwatywa pekla albo sie zsunela(a uzywalabym tez globulek) to czy musze od razu biec po srodek 72h po?W takim razie jaki sens jest jeszcze uzywac globulek?

Gość zoskaa23
jesli nie chcesz brac hormonow jest to optymajnie najlepsze rozwiazanie.Prezerwatywa o ile dobrze uzyta kazda jest dobra nie ma gorszych i zlyc bo inaczej nie dopusciliby tak owych do uzytku,ale pamietaj tylko i wylacznie w aptece! aa jesli juz w kiosku to ogladaj zawsze uwaznie opakowanie czy jest szczelne.Jesli chodzi o globulki zarowno ja jak i znajome uzywalysmy Patentex < www.patentex.pl > i o ile nie podraznily slouzowki to razem z prezerwatywa byly ok. Mozna sie z nimi kochac w kazdej pozycji....ale jakos watpie zebys za pierwszym razem zastanawiala sie nad pozycja na jezdzca itp...a jesli chodzi o gumke to w kapieli jest zwyczajnie nieskuteczna,jesli gumka w trakcie sexu peknie a uzywalas globulek ryzyko zajscia w cize jest neiwielke ciaza to nie ttak hop siup....ale znasz chyba takie powiedzenie szklanka wody zamiast....na dluzsza mete globulki i globulki sa uciazliwe ja osobiscie uzywalam tylko gdy mialam przerwe w tabletkach pozdrawiam

Gość to ona
nie wolno uzywac prezerwatyw i globulek razem! globulki "niszcza" prezerwatywe

Gość new_one
a czemu tylko i wyłącznie w aptece gumki, a w Rossmanie np? No bo wiem, że w takich dużych sklepach no to nie, bo nie są pod okiem kogoś kto je pilnuje, ale co z Rossmannem?