Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziz

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość dziz

Witajcie. Chciałam się podzielić z wami sprawą, która mnie mocno nurtuje. Otóż. W 6 dniu od ew zapłodnienia zrobiłam test. Negatywny. Na kolejny dzień dostałam miesiączki, więc poczekałam aż się skończy i zrobiłam kolejny test - negatyw. Mimo wszystko, ja się okropnie boję,że moogę być w ciąży. Czy to możliwe,że oba testy się pomyliły? pomózcie mi bo obciążenie psychiczne mam taki wielkie,ze juz niewyrabiam:(

Gość kobitka9
Daj spokój!!Nie przejmuj się,to jest niemozliwe,skoro testy wyszły negatywne w między czasie dostałes okres....to czym Ty sie własciwie przejmujesz??????Ja jestem mama 6 letniego szkraba kiedy zaszłam w ciaze,test wykazał ja zaraz po kilku dniach po zapłodnieniu....2 miesiace temu tez miałam pewnego rodzaju obawy(choć wszystko mam wyliczone i bacznie obserwuje swój organizm ale mimo to...)zakupiłam test wyszedł negatywny tym razem takze sie sprawdziło,...więc głowa do góry i przestan o tym myslec pozdrawiam

Gość dziz
Dziekuje Ci bardzo za słowa otuchy. Wiesz wkręciłam sobie takie jazdy związane z ta ciążą,że to aż głupie. Chodzi za mną wizja kupienia 3ciego testu...boże ale sobie myśle,że po 3 przyjdzie czas na 4,5,6 i tak w kółko ;(/ wkręciłam sobie również że ten okres to było plamienie. Jeju to straszne ;(. Ale okres dostalam w normalnym terminie , czyli przy początku miesiaca. Cholera jasna, tak mocno sobie jeszcze niczego nigdy nie wmówiłam.

kiedysz czytalam tu na forum wypoziedz dziewczyny, ktora zrobila 17 - slownie siedemnascie - testow i jeszcze badanie krwi i ciagle nie wierzyla. ze stresu malo spala, wiec ciagle byla senna, pila wiec duzo kawy az ja mdlilo, czesto cikala, tez od kawy a to sa wlasnie objawy ciazy. takze nie wkrecaj sie. chociaz przyznam ci, ze ja biore tabsy i sie wkrecam.

Gość dziz
Dziewczyny staram się uspokoić, mogłybyście mi powiedziec, czym różni się ten okres,który może wystąpić w czasie ciąży,a ten zwykly,bez ciazy? to rozwieje moje wątpliwości już do końca no ale z drugiej strony 2 testy nie mają prawa pokazać błędnego wyniku,prawda?

podobno, nawet jesli wystepuje to ok. siodmego dnia od zaplodnienia jakies tam lekkie krwawienie implantacyjne i mowe poleciec kilka kropel ale nie musi. brak okresu to wlasnie pierwsza oznaka ciazy a jesli juz sie krwawi to chyba bardzo lekko, bo gdyby byla normalna miesiaczka to po prostu nastapiloby samoistne poronienie. przeciez blona sluzowa macicy sie zluszcza wlasnie dlatego, ze nie zagniezdzilo sie jajeczko. blona sluzowa to wlasnie miejsce w ktorym rozwija sie zarodek, wiec jesli sie zluszczy to nie ma ciazy.

Gość dziz
więc mialam normalną miesiączkę, nawet raz mi tampon prrzeciekl,wiec plamienie to nie bylo z pewnościa. Więc w ciazy nie jestem och jaka ulga

Gość dziz
kurcze tak sobie myślę ulżyło nie ulżyło, ale do jasnej cisanej dlaczego nie moga odejść ode mnie te mysli o tym,że jednak coś sie pomyliły testy,miesiączka mimo tego,że była to i tak może coś akurat u mnie jest inaczej niz u innych wrrrr schizuję. licze do 10 i sobie mowie w kółko 'mialas okres,nie masz objawów,2 testy wyszły negatywnie.uspokój się dziewczyno'

tez tak mialam. zrobilam chyba 5 testow kiedys, mialam dwie miesiaczki, poszlam do ginekologa, ktory nie stwierdzil ciazy a ja dalej swoje.

Gość dziz
to jest okropne. aż mi się żyć odechciewa momentami a stres jest tak wielki,że momentami nie wyrabiam :(

Gość dziz
no i schiza mi spać nie daje ide kupić 3ci test i może tym razem się uspokoję...

Wiem co przeżywasz, bo miałam podobne obawy. Chcesz się uspokoić to zrób test z krwi, wtedy bedziesz miała pewność. Swoja drogą, dlaczego za chwile przyjemności musimy przeżywać tyle stresu??