Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakayah

Lepszy Murzyn z HIVem niz Polak-cham!

Polecane posty

Gość jakajakayah

To sie dotyczy wszystkich tych idiotow opowiadajacych bzdury o puszczajacych sie Polkach i cieszacych sie z czyjegos nieszczescia. NIE JESTESMY WASZA WLASNOSCIA I NIC WAM DO TEGO KOGO WPUSZCZAMY DO LOZKA. A JAK WAS ZZERA ZAZDROSC TO POPRACUJCIE NAD CHARAKTEREM, BO POLKA MOZE SOBIE WYBIERAC I JUZ NIE JEST SKAZANA NA PIJANEGO RYSKA W SIATKOWEJ KOSZULCE. :):):) PS. To oczywiscie dotyczy tylko polskich burakow, bo sa tez normalni Polacy.

Dokładnie. Ja akurat mam najnormalniejszego w świecie Polaka, ale nie zauważyłam, żeby dziewczyny aż po nogach sikały na widok ciemnoskórego faceta. Wielu obcokrajowców widywałam na uniwerku i byli to zwyczajni chłopcy, dziewczyny ja nimi nie szalały, ale też traktowały ich normalnie, a nie jak jakies cudo, Murzynka Bambo z Afryki.

Gość przewaznie 2 góra 3 razy
murzyni są dla mnie odpychający z wyglądu i nie mogłabym nawet takiego pocałowac, co dopiero sie kochać... czy to rasizm? po prostu mnie nie pociagają a wrecz przeciwnie, bleeee a ten simon jest oblesny :o

Gość gonzalez choolio
Buhahha kuurwo ciebie na pal tez sie nabije:) chetnie bym pogadal dalej bo ciekawa dyskusja moze z tego wyjsc, ale musze spadac :( bede po 20 powtorz wtedy topik :D

Gość jakajakayah
Juz widze ta dyskusje - stek wyzwisk. Jak to dobrze miec wlasnie takich jak Ty w glebokim powazaniu :D i zadawac sie z NORMALNYMI facetami. Uwazajcie panowie, bo wszystkie dziewczynki wam z kraju wyfruna, a z tego co zauwazylam, to wy sie nie cieszycie zbyt duzym powodzeniem u cudzoziemek.

W jaki on sposób aż tyle kobiet załatwił , skoro nie podoba się Polkom , ciekawy jestem ?

Gość racja....
swieta!!

Gość racja....
teraz to niemcy kradna polki bo na swoje rodaczki nie moga patrzec :D

Gość swoimi chamskimi wyzwiskami
...tylko nas pchacie w ramiona innych, oby jak najdalej od was!

A może jednak pijany Rysiek jest wiele fajniejszy, niż czarny zawodnik z HIV-em lub obywatel pochodzenia arabskiego ze swoją religią ?

Gość racja....
pierrot Tobie to by odpowiadalo co??:o :D

Właśnie dlatego, że Polskie Kobiety dają ( tyłka ) na lewo i prawo cudzoziemcom my faceci coraz mniej mamy szacunku do polskich kobiet.

Gość racja....
cos Ci sie...#&$@@!)^%+....dobra...szkoda gadac...

Gość szczerze mowiac...
...to my mamy gdzies wasz szacunek.

Mi sie Simon podoba. Jest wg mnie bardzo przystojny. I ma strasznie sympatyczna twarz. Oprocz niego sa tysiace przystojniakow o sympatycznych twarzach. Co nie zmienia faktu, ze ani z Simonem, ani z zadnym z tego tysiaca potencjalnych przystojniakow nie poszlabym do lozka. z bardzo prostego powodu. Nie wyobrazam sobie sexu bez milosci. Tyle w temacie

Gość jagoo
o jakim szacunku ty mowisz...wiesz wogóle co to słowo oznacza??czy tak jak wieksza polowa mężczyzn w tym kraju nie masz pojecia o szacunku

Gość taka jedna jaa
a wy faceci nie dajecie dupy???chetnie bzykalibyscie azjatki, mulatki i inne i wielu z was to robilo i macie szczescie ze nie trafiliscie na zakazona, sa kurwiarze i kurwy i sa porzadni i porzadne wiec nie uogolniajcie!

Gość i wlasnie dlatego
ze nie macie do nas szacunku wolimy byc z innymi FACETAMI KTORZY NAS SZANUJA I TRAKTUJA NAS PO LUDZKU .a to jaki kolor skory ten FACET ma juz nie jest az tak istotne.wazne zeby nas szanowal i kochal. wezcie sie lepiej za siebie bo wiekszy jest procent "kochajacych" mezusiow ktorzy skacza na boki niz kobiet ktore sa w zwiazkach z obcokrajowcami

Gość patriota..
nie chcemy mulatek i azjatek chcemy tylko białe polskie dziewczyny!

Gość macie racje dziewczyny
fuj pijanym Ryskom, ktorzy swoja droga tez HIVa moga miec

Gość jakajakayah
Dokladnie, najchetniej to przeruchaliby wszystko co sie rusza, a wod dziewczyny wymagaja, zeby byla swieta.

Przyznajcie w końcu dziewczyny, że najważniejszy jest dla Was impuls , chęć poznawania czegoś nowego i bardzo lubicie pieniądze i być sponsorowane, jak czujecie kasę u faceta to pójdziecie za nim nawet do piekła i może być nawet cham.

Gość racja.... te pijane Ryśki
mają HIVA bo chodzą do burdelu zamiast zająć się swoimi polskiemi żonami,kochać je i szanować! Wtedy żadna Polka nie musialby dowartościowywać sie w ramionach cudzoziemcow....

Gość jakajakayah
Moj facet jest zudzoziemcem i nigdy nie uslyszalam z jego ust slowa "dziwka" w stosunku do jakiejkolwiek dziecwzyny, nigdy tez nie slyszalam, zeby krytykowal czyjs wyglad. W Polsce taki facet to rzadkosc!

Gość patriota..
- i wlasnie dlatego - o kim ty mówisz że traktuje poskie dziewczyny po ludzku? O czarnym co ma hiva i chce was zarazić? O Arabie który chce zaliczyć głupią gąske albo zrobić z niej w domu niewolnice w czadorze? O obleśnych Włochach którzy drapią sie [po jajach na widok laski na ulicy? Zastanów sie do kogo cie tak ciągnie i czy to jest normalne! Laski udajecie niezależne a same wciągacie sie w nieszczęście!!

Gość do pierrota
a Wami facecini kieruje impuls?Nie chcecie ciągle nowych wrazeń,nowych dziewczyn.CHCECIE tylko boicie sie to tego przyznać:-PJestescie w wiekszosci meskimi kurwami!!!

Gość jakajakayah
Taaaa... oczywiscie robimy to dla forsy, a nie dlatego, ze nam nie odpowiadacie. Najlatwiej zrzucic wine na nasz podly charakter, ale lepiej otworzcie oczy, bo niedlugo zostana wam same nieliczne idiotki, ktore daja sobie wmawiac te wasze bzdury.

Gość jagoo
wiesz co pierrot smieszny jestes...taki zalosny facecik który nie rozumie ze kobieta tez ma prawo wyboru...i masz racje liczy sie impuls ale nie w postaci pelnego portfela...zawsze jak cos nie idzie po waszej mysli albo ktos ma inne zdanie niz wy (faceci) od razu jest besztany...moze warto w koncu otworzyc oczy... a tak na marginesie jak facet piepszy kazda laske to jest zajebisty a jak laska miala kilku partnerów to od razu jest nazywana kurwą...chyba nie tędy droga...

Pierrot, mam wrażenie, że te zarażone dziewczyny nie wybierały na zasadzie: Murzyn z HIV-em albo pijany Rysiek. One nie wiedziały o HIV-ie, bo gdyby wiedziały, to nie byłoby teraz takiego skandalu i dramatu. A oglądając Simona Mole'a w telewizji widziałam przystojnego faceta o łagodnej twarzy, więc nie dziwie się, że miał powodzenie. Jesli do tego był uprzejmy i miły, mógł pociągać wiele kobiet.