Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakayah

Lepszy Murzyn z HIVem niz Polak-cham!

Polecane posty

Gość pierrocie pomysl
na Simona polecialo 20 dzieczyn a w Polsce sa ich miliony, wiec nie uogolniaj, Poza tym oczywiscie lepszy jest facet inteligentny,inny niz wszyscy, majacy cos do powiedzenia, w koncy baby sie lapaly na jego intelekt, a ze akurat okazal sie siwnią?

Gość jakajakayah
Polki leca na cudzoziemcow, bo cudzoziemcy sa usmiechnieci, weseli i mili. Od tego juz mozna dostac zawrotu glowy jesli sie zna tylko docinki z polskiej ulicy: "Ty, laska, obsuwa ci sie podpaska", albo "Fajna dupa, tylko troche gruba". To, co sie potem za tym kryje to juz inna sprawa, tez sie mozna wkopac.

Zastanawia mnie dlaczego i z jakiego powodu tak jest, że skoro kobieta wybiera faceta ( partnera do seksu ) to jak sądzicie , dlaczego faceci zdradzają ? Jeżeli kobieta powie jasno i zdecydowanie, że nie będzie seksu to będzie sprawa jasna ale niestety, same bardzo chętnie nogi rozchylacie przed facetem. Faceci nie odmawiają , ponieważ gentelmen nigdy nie odmawia kobiecie :)

Gość patriota..
pewnie ze sa mili bo chcą was wydupczyć

Gość ciepły styczniowy dzień
cudzoziemcy mają większe sprzęty...:)

Gość polacy tez chca dupczyc
...tylko ze nawet mili nie sa... a do rozchylania nog mamy swiete prawo, to moje nogi i robie z nimi co chce :P

a ile bierzesz za godzinę? może polecę cię kumplowi muzułmaninowi :)

Gość patriota..
no i prawda jest naga bo prostu chcecie sie puszczać z obcymi i to wam tylko chodzi!

Nie biore za godziny i robie to tylko z tym, kto mi sie spodoba.

a jak puszczam się z byle jakim polakiem i byle gdzie to już nosi miano miłości ? :-o

Gość ale dlaczego tak rajcują się
Mulatkami czy Azjatkami?I nie zaprzeczajcie bo to prawda,ze walicia konia nad zdjęciami np.Beyonce:-o

To zdecydujcie sie w koncu, chodzi nam tylko o seks czy tylko o pieniadze? Bo oczywiscie w pale wam sie nie moze zmiescic, ze ktos nam sie po prostu moze podobac, albo ze mozemy byc zakochane...

Gość dam temu ktory mi sie spodoba
Polak czy nie Polak

Sama sobie odpowiadasz, że możesz pójść z każdym, który się Tobie spodoba ale z pewnością to nie będzie pijany Rysiek , czy tak ?

No bo tak sie sklada, ze pijany rysiek mi sie nie podoba. Ani zaden inny cham.

Gość patriota..
no wlasnie i to jest rasizm :( Z Murzynem tak z POlakiem nie :/

z Polakiem tak, ale nie z chamskim. Na pewno nie z takim, co wyzywa Polki od kur...w

Zacznijmy od początku, dlaczego polak jest cham i zachowuje się chamsko Waszym kobiecym zdaniem ?

Gość brawo dla styczniowego dnia
wlasnie a jak sie ktoras puszcza z chamskim , ordynarnym Polakiem i byle gdzie to jest oki bo to akurat Polak? zreszta kurwa dla was , zwyczajnych , przecietnych facetow kazda laska to kurwa jesli nie pieprzy sie z wami kiedy, jak i gdzie tylko chcecie

ja lubię chamów, ordynarnych :)

Gość patriota..
nie wierze że to problem chamsta. Pójdziecie nawet z chamskim murzynem żeby mieć w sobie jego wielki sprzęt i zaspokoić potrzebe egzotyki. No a Polak ezgotyką niestety nie jest, choćby nawet fajny i was nie rajcuje :/

Odpowiem wprost, kobieta jest k**wa , gdy mając partnera łazi byle gdzie i robi to byłe gdzie i z byle kim , to jest moja definicja slowa i zakochawia kobiety , która jest k**wa .

patriota a ty zazdrościsz, że dupczy więcej polek czy, że ma taki wielki sprzęt?

Gość jakajakayah
Na poczatku zastrzeglam, ze nie kazdy Polak to cham. Ten topik jest przeciwko tym: - ktorzy komentuja zwiazki Polek z cudzoziemcami w sposob... delikatnie mowiac - niekulturalny :O - przeciwko tym, ktorzy wieczniekrytykuja wyglad dziewczyn swoich i nie swoich, kaza im sie odchudzac, wciagac brzuchy i sa wiecznie niezadowoleni - przeciwko tym, ktorzy wymagaja od dziewczyn, zeby przed nimi nie mialy absolutnie zadnego zycia seksualnego, zeby byla zawsze tylko i wylacznie ich wlasnoscia, nawet w przeszlosci - przeciwko tym, ktorzy idac z dziewczyna na pierwszej randce do lozka, nazywaja ja potem dziwka, zapominajac zupelnie o tym, ze postapili dokladnie tak, jak ona itd, itp...

Gość patriota..
nie zazdroszcze Murzynom i Arabom bo lecą na nie te najgorsze k. ja sie szanuje. a co do sprzętu nic mi nie brakuje!

Gość brawo dla styczniowego dnia
pierrot to powiedz moze jeszcze jak nazwac faceta ktory codziennie zalicza inna laske i jest z tego baaardzo kur­wa dumny?

Gość jakajakayah
A problem zdrady w zwiazku to sprawa brzydka, ale zupelnie inna bajka! Dotyczaca zarowno kobiet jak i facetow.

Gość do patriota
nie uwierze dopoki nie zobacze

Gość zgadzam się calkowicie
z jakajakayah