Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakayah

Lepszy Murzyn z HIVem niz Polak-cham!

Polecane posty

Gość brawo dla styczniowego dnia
ech szkoda gadac najwiecej i najglosniej krzycza tu faceci ktorzy sa nie lepsi od tych -jak oni je nazywaja- kur­w ale im przeciez wolno a kobiety do garow i dzieci i czekac z obiadem na mezusia ktory wroci zmeczony bo byl na piwku i na dziw.kach

Gość wiem co pisze bo to prawda
pisalem o kasie?:O przeciez chodzi glownie o to ze malpa swiadomie zarazal hivem, czarnuchy sa wiekszymi rasistami niz ci sie wydaje, zreszta jedz do stanow i popracuj tam troche, szybko o tych "pietaszkach" zmienisz zdanie a co do dziewczyn? maja to czego chcialy, szmacily peezdy z czarnuchem wiec kara Boza je dosiegla :D

Być może wielu spraw nie rozumiem ale widziałem nasze dziewczyny będąc w Londynie, jako żony arabusów z podbitymi oczami , inne zadające się z pakistańczykami i marokańczykami ........... itd, żal mnie tych kobiet, że tak nisko się stoczyły , że za 5 funtów zrobią wszystko, że bedąc w związkach z jakimiś dziwologami są upokarzane , nie mogą mieć własnego zdania, są bite i gwałcone. Chciałbym powiedzieć jedno, jeżeli jesteś kobieto z polskim facetem to zawsze możesz liczyć , że mówimy tym samym językiem, mamy tą samą kulturę i jedno najważniejsze , normalny polski facet będzie zawsze stawiał polską kobietę na pediestale i będzie szanował , jeżeli będziecie się razem szanować , jeżeli polska kobieta będzie szukać odmienności lub innej kultury to zawsze straci , zatem zanim powiesz TAK kobieto , to zastanów się czy nie lepszym rozwiązaniem dla Ciebie kobieto jest pijany Rysiek .............. :)

Gość buehehe....
a teraz przez te dziewczyny kara Boża dosięgnie tych chłopczyków, którzy będą sie puszczać z kim popadnie macie za swoje meskie kurwy :classic_cool: to tylko kwestia czasu

no wlasnie:O, zamiast z miejsca zutylizowac scierwo ( te czarne i biale) i byloby po klopocie tak teraz mamy epidemie hiva :D

Gość buehehe....
może i dobrze, że zrobili medialny szum hehehe ;) podejrzewam, że przez najbliższy miesiąc wskaźnik kopulacji spadnie znacząco :P

Gość i kazdy facet

Gość do buehehe
a co widzisz zlego w kopulacji?

:classic_cool: co 2 para bedzie sie badala na hiva :D nie ma to jak zaufanie w zwiazku :P

Gość jakajakayah
Sa dziewczyny, ktore wpakowaly sie w chory zwiazek i chodza z poobijanymi oczami, czy sa z Polakiem, czy z obcokrajowcem. Jednak zauwaz, ze nie wszyscy cudzoziemcy leja swoje kobiety, bez przesady. W takie zwiazki pakuja sie przewaznie slabe kobiety, i jak dla mnie, to zadna roznica czy bije rysiek czy mohamed.

Różnica jest ogromna Szanowna Pani , jeżeli polska kobieta jest pobita przez mohameta lub innego arabusa to może napisać zażalenie do Pana Boga, jeżeli została pobita przez pijanego Ryśka , który następnego dnia będzie bardzo przepraszał to możesz pójść na policję lub Ryśkowi nakopać :)

Gość jakajakayah
Owszem, bo zyje w lepszym panstwie, a nie dlatego, ze ma lepszego chlopa.

Gość a ja uwazam ze
jakajakayah ma prawo uwazac ze lepszy murzyn z hivem od Polaka , teraz powinna poszukac lotow do Afryki , tam sa panstwa gdzie jest zarazonych nawet 40 % obywateli wiec bedzie miala duzy wybor . Kazdy niech zyje jak chce .

a ja uwazam ze poczekamy do jesieni, zabierze sie z bocianami :classic_cool:

Gość jakajakayah
Uwazajcie, zeby wam wszystkie Polki nie uciekly, ja ucieklam juz dawno, ale w troche innym kierunku :P

no nie wiem czy masz tak super na tej czukotce :O ale jesli ci pasuje....

Polka generalnie jak czegoś nie ma w związku od swego Polaka (często pijaka i brudasa, nieroba), szuka tego w obcokrajowcu. Ja nie wierzę w związki z kimś odmiennego wyznania czy rasy, choć nie potępiam takich par. Szacunek mam dla wszystkich. Za duza przepaść jest między ludźmi z innych części świata. Aczkolwiek rozumiem, dlaczego Polki mają dość \"swoich\" menów. Po prostu chłop Polski znacznie odbiega kulturą od przeciętnego murzyna. Czasami Polak prezentuje poziom umysłowy jakby był z krajów 3 Świata. Może X Murzyn po prostu błyszczał intelektem i zwabił parę kobiet. OK - Kameruńczykowi darować nie można takiego zachowania. Polki też zachowały się nieodpowiedzialnie, idąc z nim do łóżka bez zabezpieczenie, jednak nalezy pamiętać, że są sytuacje, gdzie Polka idzie do łóżka z Polakiem po ślubie, a 5 lat później jest nosicielką wirusa HIV, gdyz niewierny MĄŻ ją zaraził. Dlatego nie mamy prawa generalizowac tego. KAżdy ponowi odpowiedzialność za swoje czyny, czy to murzyn, czy latynos, czy zółty czy biały... bądźmy po prostu LUDZMI.

a co sypiales z polakami skoro rozumiesz tak dokladnie te polki?:O

Gość czarnyfacet
do kazdej kobiety . kochajcie kogo chcecie bo bog wyszscy nas tworzyl . nie slyszec co ignoraci ludzie mowia bo oni sa zamkiente w jedno mejscie . kadzy ma jakis doswiadczeni . niektorzy dobry a inny zle . w kazdym rasa mamy dobrych i zlych ludzie wiec po co generalizowac . jesli twoja serca nalezy do kogos nie boisz sie isc do tego . kadzy nas bedzie ukryte przez ziemie kiedys wiec po co chwalic ze ktos jest lepsze niz innym . one love , one life , one earth . haters will live to see the victory of love over the earth .

Gość ssssssssssssooooooooossssssss
to ze jestescie najwiekszymi dziwkami swiata to wszyscy juz wiedza... a ze polka wspaniala kobieta to sie smieja ze do garowwwwww glupie pizdy