Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kari81

zespół na wesele - Ostrów Wlkp.!!!!

Polecane posty

Witam, jakie zespoły na wesele z okolic Ostrowa Wlkp. możecie polecić. ŚŁub wrzesień/październik br. a nie mamy jeszcze zaklepanego zespołu i nie bardzo wiem gdzie uderzyć. pozdrawiam :)

podaj mi swojego maila to przesle Ci numer telefonu do niezlego zespolu:D sama go wynajelam:D:D:D sa niezli:D:D:D

Gość ania0000
Jeśli jeszcze szukasz zespołu na wesle to dzwoń tel 606450920 lub e-mail pozdrawiam ania

Gość drummer
Polecam zespół Ragtime grający 100% na żywo... 5 wykształconych muzyków zapewni profesjonalną oprawę muzyczną wesela... Skontaktuj się z nami, a prześlemy naszą płytę... Zagramy w każdym miejscu w Polsce... Więcej info na www.ragtime.webpark.pl Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385 Zapraszam do współpracy... PS. Jesteśmy z Jarocina...

Gość gość
Cześć wszystkim! Ostatnio byłem na weselu u mojej siostry ciotecznej i grał na nim zespół Prima Vista. Śmiało mogę go zatem polecić wszystkim z województwa wielkopolskiego i okolic :) Fajne brzmienie, ładne głosy i przede wszystkim prowadzenie wesela z klasą, sprawiają, że to ludzie godni polecenia! Zostawiam kilka informacji o tym zespole: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Prima-Vista.html Pozdr! Tomek

Gość gość
ktoś kto zna zespół Prima Vista proszę o kontakt na maila sandrinia88@interia.pl. Pozdrawiam :)