Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona o ja

EPIL DOUCE

Polecane posty

Gość Ona o ja

jak to dziala?? ktoras stosowala?? warto kupic?? jak tak to gdzie mozna go zdobyc??

absolutnie nie warto! to takie coś, czym trzeba trzeć skórę i w ten sposób usuwa się włosy. tak więc prędzej można sobie obedrzeć skórę niż usunąć te włosy. trwa to strasznie długo, a efekty są kiepskie, nie usuwa to wszystkich włosów. kupić można na róznych targach lub na allegro.

Gość Ona o ja
a pasta cukrowa... lepsza jest kurcze mam straszny problem juz nie wiem jak sie pozbyc tych wlosow mam strasznie ciemne i twarde, w zasadzie nawet jak je ogole to widac takie czrne kropki, golic sie nie moge codziennie bo dostaje uczulenia, woskiem nie bo jak mnie raz wysypalo to dramat no i nie wiem jak sie tego pozbyc najbardziej przeszkadzaja mi w okolicach bikini i na udach

a wosk robiłaś sama czy u kosmetyczki? może kosmetyczka zrobi to bardziej profesjonalnie. kremy do depilacji, jak podejrzewam, u Ciebie się nie sprawdzają? pasty cukrowej nie używałam. spróbować zawsze możesz.

Gość Ona o ja
wosk robilam u kosmetyczki..serio mam wiele kompleksow ale te wlosy doprowadzaja mnie do szlu, zbieram na zabieg laserowy mam nadzieje ze to pomoze bo jak nie to sie pochlastam krde niby taka glupia rzezc a potrafi czasem dobic...szczegolnie jak sie idzie na basen albo w sytuacji intymnej

Gość moniska55
epil douce..mam to i jestem raczej zadowolona. poniewaz posiadam w domu juz prawie wszystkie srodki do depilacji łącznie z olejem krokoszowym to muszę powiedzieć że epil douce sie jak najbardziej sprawdził ponieważ pozostawia skórę gładziutką i spilingowaną. Jest to taki papier ścierny drobnoziarnisty z jakimis dodatkami i wystarczy tylko pocierac miejsca owlosione...i oczywiście nic nie boli!

Gość juisa
Ten cały epil douce to jest nic nie warte!!!! Skóra Tylko z początku jest gładka a później swędzi gdy włoski odrastają, a odrastaja jush na nastepny dzień po "depilacji"!!!! Nie polecam nikomu tego dziadostwa!!!!!!!