Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Tw贸j R.

kochanie..

Polecane posty

Go艣膰 Tw贸j R.
gdy s艂ysz臋 jak si臋 艣miejesz..Tw贸j 艣miech sprawia, 偶e dreszcze przechodz膮 mnie od 艣rodka..ka偶da nutka dzia艂a jak balsam dla mojej duszy.. ka偶dy u艣miech jak p艂atek r贸偶y spadaj膮cy na moje rami臋. kochanie...gdyby艣 tylko chcia艂a..skrawek nieba dla Ciebie przynosi艂bym..codziennie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie Jestes moj R.
`granice`................ nie lubie tego okreslenia. kazdy z nas wyznacza granice................... fakt jest mi smutno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego piszesz.......
? Prosze Cie , pezstan juz...... Ja naprawde mam juz dosc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie Twoja
Nie m贸wi艂am? Jak lekko odsun臋艂am sie speszona? Niby w艂osy odgarnia艂am z policzka, ale taknaprawd臋 dawa艂am sobie i Tobie czas.A mo偶e dystans? Ciesz膮 mnie nasze rozmowy, cho膰 wi臋kszo艣膰 w wyobra藕ni. Ja si臋 boj臋 Twojego uczucia, bo nikt nie kocha艂 mnie jeszcze tak mocno? Czy to szczere? Czy to mo偶liwe? Mam tyle w膮tpliwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
heh.. R. usmiechnij sie ;) jutro bedzie lepiej;)

Udost臋pnij ten post

mialo byc przestan...widzisz , to przez Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nie 艣miejcie si臋 dobrze
to sadysta hehe....na szcz臋艣cie mojego 艣miechu dawno nikt obcy nie s艂ysza艂 to przynajmniej sobie nie robi臋 p艂onnych nadziei

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
wszystko ma granic臋..podobno mi艂o艣膰 te偶..gdy przeleje si臋..nie chc臋 tego..ale z dnia na dzie艅 kocham Ci臋 bardziej..chocia偶 staram si臋 zapomnie膰..pr贸buj臋 nie my艣le膰 ci膮gle..a gdy s艂ysz臋 muzyk臋, ciche brzmienie gitary..w my艣lach zabieram Ci臋 na pla偶臋..gwiazdy 艣wi臋c膮 wtedy tylko dla nas..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sobie jestem
nie pisz juz prosze, bo piszesz o czyms za czym 臋skni臋, o czym marz臋 i nie mog臋 przestac tego czytac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
Kochanie, dlaczego tak jest? dlaczego wszystko musi si臋 w mojej g艂owie dzia膰? rozmawiam z Tob膮 i wtedy nie siedz臋 tu, gdzie teraz. jestem przy Tobie. siedzimy obok siebie ..a mo偶e i dalej.. patrzymy niepewnie..chocia偶 ja nie potrafi臋 oderwa膰 oczu od Ciebie..wiem..czuj臋 to,偶e jeste艣 speszona..ale podoba Ci si臋 to..widz臋, 偶e p艂aka艂a艣..ocz Ci si臋 艣wiec膮..a zagubiona 艂za..jeszcze sp艂ywa po policzku..r臋k膮 chc臋 si臋gn膮膰 tam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
;) marzenia sa piekne..

Udost臋pnij ten post

m贸g艂by艣 nie budzi膰 nas z u艣pienia ??? jeste艣my u艣pione w braku uczu膰 i planujemy tak dotrwa膰....p贸ki nie spotkamy na swej drodze ksi臋cia.... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
pozwolisz mi na to? pozwolisz mi 艂z臋 zetrze膰 z Twoich policzk贸w? gdybym tak m贸g艂 sca艂owa膰 je wszystkie i obieca膰, 偶e ju偶 nigdy nie pozowl臋, by艣 p艂aka艂a z samotno艣ci..

Udost臋pnij ten post

...............i po co ja w tym babi艅cu pracowa艂am? 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
pozwole.. ;) morze....hmm..kocham morze.. ;)

Udost臋pnij ten post

a moze ja wybralam te samotnosc swiadomie ? Moze sie bala ? A zreszta , jakie to ma znaczenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
..juz nic nie ma znaczenia.. ja to wiem..

Udost臋pnij ten post

ja naprawde jestem tym juz zmeczona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
ale cofam d艂o艅.. moje oczy..nie chc臋 by wida膰 by艂o w nich cierpienie, ale wiem, 偶e nie jeste艣 na to gotowa. wiem, 偶e nie uwierzy艂aby艣 w moje uczucie. chocia偶 szczere.. zawsze rozmow臋 przerywasz..jakby艣 czu艂a..偶e jeszcze kilka sekund..chwil..i co艣 mog艂oby si臋 zmieni膰..艣wiat m贸g艂by zawirowa膰 wok贸艂 nas..jeszcze wtedy siedz臋 tu gdzie teraz..cho膰 wiem, 偶e Ciebie ju偶 nie ma..ale my艣lami widz臋 to..jak idziesz do pokoju..siadasz w fotelu..wpatrzona w okno,zas艂uchana w muzyce..i p艂aczesz..kochanie..moje serce krwawi wtedy z Tob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie Twoja
Wiesz dlaczego tak jest? Bo Ty wiesz o tej mi艂o艣膰i, a ja si臋 tylko jej domy艣lam. Ja widz臋 szcz臋艣cie w Twoich oczach, ale te偶 t臋sknoty i tyle marze艅... ze mn膮 zwi膮zanych. Kiedy m贸wisz mi o nich, milcz臋 sp艂oszona, albo uciekam w 艣miech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyjes kochanie
kochasz.... i pozwolisz jej p艂aka膰....? ciekawa ta Twoja mi艂osc....:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
akurat.. co TY WIESZ?? ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
samotno艣膰 z wyboru? upleciona z cierpienia..kochanie, pozw贸l mi Ciebie kocha膰..poczekam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaa
cosik za duzo wlascicielek R przyznaje sie do Ciebie.. Podaj nazwe perfum, odpanie 95%.. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
to TY przerywasz rozmowe. nie ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyjes kochanie
wiesz R........albo jestes ma艂olatem... albo nie potrafisz kocha膰.... a to co m贸wisz to fikcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Jestes moj R.
hehe.. R dobrze sie bawisz:D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j R.
nie chc臋 by艣 p艂aka艂a.. ale wiem, 偶e nie chcesz, by kto艣 to widzia艂..kto艣 si臋 domy艣la艂.. chocia偶 gdy rozmawiamy..czujesz to..na pewno..domy艣lasz si臋..ale nie chcesz uwierzy膰..偶e kto艣 mo偶e si臋 troszczy膰 o Ciebie..to takie trudne..mi艂o艣膰..tak pi臋kna.. a przez ni膮 oddycha膰 nie mog臋.. boj臋 si臋.. 偶e kiedy艣 ..po prostu mi znikniesz

Udost臋pnij ten post