Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój R.

kochanie..

Polecane posty

Gość Twój R.
gdy słyszę jak się śmiejesz..Twój śmiech sprawia, że dreszcze przechodzą mnie od środka..każda nutka działa jak balsam dla mojej duszy.. każdy uśmiech jak płatek róży spadający na moje ramię. kochanie...gdybyś tylko chciała..skrawek nieba dla Ciebie przynosiłbym..codziennie

Gość nie Jestes moj R.
`granice`................ nie lubie tego okreslenia. kazdy z nas wyznacza granice................... fakt jest mi smutno.

Gość dlaczego piszesz.......
? Prosze Cie , pezstan juz...... Ja naprawde mam juz dosc...

Gość Nie Twoja
Nie mówiłam? Jak lekko odsunęłam sie speszona? Niby włosy odgarniałam z policzka, ale taknaprawdę dawałam sobie i Tobie czas.A może dystans? Cieszą mnie nasze rozmowy, choć większość w wyobraźni. Ja się boję Twojego uczucia, bo nikt nie kochał mnie jeszcze tak mocno? Czy to szczere? Czy to możliwe? Mam tyle wątpliwości.

Gość nie Jestes moj R.
heh.. R. usmiechnij sie ;) jutro bedzie lepiej;)

mialo byc przestan...widzisz , to przez Ciebie

Gość ale nie śmiejcie się dobrze
to sadysta hehe....na szczęście mojego śmiechu dawno nikt obcy nie słyszał to przynajmniej sobie nie robię płonnych nadziei

Gość Twój R.
wszystko ma granicę..podobno miłość też..gdy przeleje się..nie chcę tego..ale z dnia na dzień kocham Cię bardziej..chociaż staram się zapomnieć..próbuję nie myśleć ciągle..a gdy słyszę muzykę, ciche brzmienie gitary..w myślach zabieram Cię na plażę..gwiazdy święcą wtedy tylko dla nas..

Gość sobie jestem
nie pisz juz prosze, bo piszesz o czyms za czym ęsknię, o czym marzę i nie mogę przestac tego czytac

Gość Twój R.
Kochanie, dlaczego tak jest? dlaczego wszystko musi się w mojej głowie dziać? rozmawiam z Tobą i wtedy nie siedzę tu, gdzie teraz. jestem przy Tobie. siedzimy obok siebie ..a może i dalej.. patrzymy niepewnie..chociaż ja nie potrafię oderwać oczu od Ciebie..wiem..czuję to,że jesteś speszona..ale podoba Ci się to..widzę, że płakałaś..ocz Ci się świecą..a zagubiona łza..jeszcze spływa po policzku..ręką chcę sięgnąć tam..

Gość nie Jestes moj R.
;) marzenia sa piekne..

mógłbyś nie budzić nas z uśpienia ??? jesteśmy uśpione w braku uczuć i planujemy tak dotrwać....póki nie spotkamy na swej drodze księcia.... :)

Gość Twój R.
pozwolisz mi na to? pozwolisz mi łzę zetrzeć z Twoich policzków? gdybym tak mógł scałować je wszystkie i obiecać, że już nigdy nie pozowlę, byś płakała z samotności..

...............i po co ja w tym babińcu pracowałam? 😭

Gość nie Jestes moj R.
pozwole.. ;) morze....hmm..kocham morze.. ;)

a moze ja wybralam te samotnosc swiadomie ? Moze sie bala ? A zreszta , jakie to ma znaczenie...

Gość nie Jestes moj R.
..juz nic nie ma znaczenia.. ja to wiem..

ja naprawde jestem tym juz zmeczona...

Gość Twój R.
ale cofam dłoń.. moje oczy..nie chcę by widać było w nich cierpienie, ale wiem, że nie jesteś na to gotowa. wiem, że nie uwierzyłabyś w moje uczucie. chociaż szczere.. zawsze rozmowę przerywasz..jakbyś czuła..że jeszcze kilka sekund..chwil..i coś mogłoby się zmienić..świat mógłby zawirować wokół nas..jeszcze wtedy siedzę tu gdzie teraz..choć wiem, że Ciebie już nie ma..ale myślami widzę to..jak idziesz do pokoju..siadasz w fotelu..wpatrzona w okno,zasłuchana w muzyce..i płaczesz..kochanie..moje serce krwawi wtedy z Tobą.

Gość Nie Twoja
Wiesz dlaczego tak jest? Bo Ty wiesz o tej miłośći, a ja się tylko jej domyślam. Ja widzę szczęście w Twoich oczach, ale też tęsknoty i tyle marzeń... ze mną związanych. Kiedy mówisz mi o nich, milczę spłoszona, albo uciekam w śmiech.

Gość czyjes kochanie
kochasz.... i pozwolisz jej płakać....? ciekawa ta Twoja miłosc....:p

Gość nie Jestes moj R.
akurat.. co TY WIESZ?? ;p

Gość Twój R.
samotność z wyboru? upleciona z cierpienia..kochanie, pozwól mi Ciebie kochać..poczekam..

Gość taaaaaa
cosik za duzo wlascicielek R przyznaje sie do Ciebie.. Podaj nazwe perfum, odpanie 95%.. ;-)

Gość nie Jestes moj R.
to TY przerywasz rozmowe. nie ja.

Gość czyjes kochanie
wiesz R........albo jestes małolatem... albo nie potrafisz kochać.... a to co mówisz to fikcja

Gość nie Jestes moj R.
hehe.. R dobrze sie bawisz:D ;)

Gość Twój R.
nie chcę byś płakała.. ale wiem, że nie chcesz, by ktoś to widział..ktoś się domyślał.. chociaż gdy rozmawiamy..czujesz to..na pewno..domyślasz się..ale nie chcesz uwierzyć..że ktoś może się troszczyć o Ciebie..to takie trudne..miłość..tak piękna.. a przez nią oddychać nie mogę.. boję się.. że kiedyś ..po prostu mi znikniesz