Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ardnaskela

Mam 21 lat i chcę byc mamą czy to zle?

Polecane posty

Gość Ardnaskela

Gość oj bardzo złe
powinnaś się wstydzić :P

Gość ten typ tak ma
a masz z kim, gdzie i za co?

Gość ania wawa 1986
ja tez mam 21 lat i radzę Ci zebys sie jescze gleboko nad tym zastanowila! ja aktualnie jestem w 8 miesiacu

Gość Ardnaskela
za szybko sie wysłało, mam 21 lat, fajna prace studiuje zocznie. Mój mezczyzna jest odpwoedziualny ma bardzo dobra prace. i chce miec dziecko, kazdy komu to powiem patrzy na mnie jakos dzwnie? Czy to jest jakis wsyd ze che sie miec dzziecko?

Gość Ardnaskela
kurde mam ku temu warunki i to bardzo dobre, aniu a Ty masz planowane dzieciatko? Zalujesz, ze jestes w ciazy?

Gość ania wawa 1986
Ardnaskela to nie jest wstyd! Jesli rzeczywiscie utrzymujecie sie sami i nie musicie liczyc na rodzicow, macie swoje mieszkanie to ok. ja mam swietna sytuacje materialna ale tylko dlatego ze mam bogatych rodzicow i moj facet tez, sami tak naprawde jescze nic nie mamy swojego. I radze zebyscie wzieli slub zanim dziecko sie pocznie albo na samym poczatku jesli planujecie je na powaznie:)

Gość ania wawa 1986
Nie zaluje!!! Strasznie kocham moja Amelkę, ale mam chyba najgorszy start w zyciu z mozliwych... Mam tera zz sesje a siedze w domu bo brzuch mi twardnieje i nie moge sie przemeczac, takze nie wiem jak bedzie ze studiami:( czasami jest mi naprawde ciezko jak widze jak moje rowniesniczki sie bawia i mysla tylko o sobie i o tym co beda robily w weekend,

Gość Ardnaskela
dzieki:) kurde juz sie martwiłam, mój afcet bardzo chce dziecka. Ja tez, ale zawsze jest jakises "ale". A to a tamto. Mieszkamy w niewielkim miasteczku, moi rodzice sa tutaj znaani i zajmuja wysokie pozycje, oczywiscie mówia, ze nie wypada, ale jak sie wyprowadzałam z domu i zamieskzałam z chłopakiem to tez słyaszłam, ze jestem za młoda i nie wypada:)

Gość ania wawa 1986
Jesli moglabym cofnac czas to jednak zdecydowalabym sie na dziecko za kilka lat, poczekalabym przynajmniej jescze 2 lata na 4 roku studiow byloby ok. Moja ciaza to raczej nie byla wpadka:) Ale decyzja byla zbyt pochopna teraz juz to wiem, pojawilo sie tyle problemow o ktorych wczesniej nie mialam pojecia, moje myslenie tez zupelnie sie zmienilo

Ardnaskela moj chlopak tez chce i mysle ze jesli dalej tak bedzie miedzy nami to za rok moze dwa bedziemy mieli nasze male szczescie

Gość Ardnaskela
Aniu mozesz mi pwoiedziec o tych problemach? Cio? Jestem ciekawa, a jak zareagowali na to rodzice?

Gość
a cóz w tym złego? Ja nic nie widze

Gość Ardnaskela
a co tam, zawsze jest jakies ale. Zawsze jest za wczesnie, za malo kasy, trezba szukac lepszej pracy, a jak juz sie zaciązy to wszytsko jakos sie układa i człowiek zawsze daje sobie rade:)

Gość ania wawa 1986
moi rodzice od poczatku bardzo sie ciesza i nie moga sie doczekac pierwszej wnuczki. Problemy przede wszystkim takie , ze jestem uzalezniona finansowo od rodzicow, a ciaza nie jest wcale tania, oni mi nie zaluja niczego naprawde sa wspaniali ale bardzo chcialabym juz byc niezalezna. najgorzej jest z mieszkaniem, na poczatku chce mieszkac z moimi rodzicami zeby pomogli mi przy Amelii, ale pozniej chcialabym miec wlasne mieszkanie nie u nich w miescie ale w miescie w ktorm studiuje a wiecie na pewno jakie sa teraz ceny mieszkan w wawie, oni niby sie zgodzili je kupic ale czuje sie glupio ze musze ich o to prosic:( a ani mi ani mojemu narzeczonemu nikt na razie nie da kredytu, Ja jestem na 2 roku dziennych a on skonczyl studia i jest na aplikacji:)

Gość ania wawa 1986
a poza tym na poczatku ciazy mialam dziwne hustawki nastroju. naprawde sama siebie nie poznawalam:) Bylam okropna dla wszystkich dookola:) moj narzeczony ledwo ze mna wytrzymywal nawet byly momenty ze chcialam go zostawic i wiem ze on tez mial takie chwile ze mną:) a i jezscze odzielny temat MOICH TEŚCIÓW ktorzy do wszystkiego sie wtracaja i dzialaja mi jak nikt na nerwy:)

Gość Ardnaskela
bedzie dobrze zobaczysz:) troche Ci zazdroszce, a jak kolezanki w grupie zareagowały?

Gość Ja mam...
22 lata i rocznego brzdąca, Jest on moim największym skarbem! Utrzymujemy sie sami, a właściwie mój mąż nas utrzymuje bo ja siedze na wychowawczym :)) z naszym łobózkiem! Od października ide do szkoły. Jestem naprawde szczęśliwa!

Gość ania wawa 1986
w sumie do tej pory wiedzialo tylko kilka osob najblizszych mi w grupie bo mimo ze jestem 8 mcu nie widac tak tego po mnie, ale teraz juz wiedza wszyscy:) bo moja Pani prof jak dostalam 3+ z kolokwium wydarla sie na mnie ze to ze ona rozumie ze jestem w ciazy i mam inne problemy teraz ale w ogole juz przestalam sie uczyc:) i takim sposobem dowiedzieli sie wszyscy. Nikt jednak tego nie komentowal, Jedynie kazdy ustepuje mi miejsca wszedzie i jest bardziej mily i pomocny we wszystkim, sami proponuja mi np sciagi itd:)

Gość ania wawa 1986
Nie moge juz sie doczkec jak urodze, jak widze gdzies w sklepie mamy z takimi malenkimi dziecmi to strasznie im zazdroszcze, mialam ostatnio robione usg trojwymiarowe i juz wiem jak bedzie wygaldala moja Amelcia ma taka sliczna buzie juz nie moge sie doczekac jak ja przytule. A poza tym mam juz serdecznie dosyc bysia w ciazy!!! na kolejna zdcyduje sie chyba jak zapomne jak bylo w tej:)

Gość Ardnaskela
Tak myślalam o tym dzidziusiu przez noc i chyba, najlepiej bybyło po slubie.