Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka86

Chcę mu wziąć do buzi, a nie umiem

Polecane posty

Gość niunka86

Mój chłopak często całuje moją muszelkę i ja też chciałabym go tam pieścić ustami, ale niestety nie umiem. Nigdy tego nie robiłam, nie wiem, co dokładnie miałabym zrobić i w ogóle boję się kompromitacji :( Wiem, że jego była robiła mu to wcześniej i nie chcę, żeby sobie pomyślał, że tamta była lepsza... Dlatego proszę o kilka porad jak to się robi

niunka! to nie jest trudne! zlap go do reki,jesli bedzie jeszcze miekki poruszaj nim kilka razy w dol i w gore(na przemian)mozesz go sciaskac.pozniej opusc w dol jego skorke, otworz szeroko usta i wyobraz sobie ze masz prawdziwego loda.oblizuj go jezykiem,trzymajac go w dloni.na przemian mozesz \"walic\"go reka.a pozniej ustami.powdzenia

Gość maria antonina zgredzina
rób z jego mieczem wszystko, byle byś nie gdyzła...

Gość Wy bezecnice
Jak tak mozna? Jak tak mozna? Do kosciola i na kleczkach blagac boga o przebaczenie o takie bezbozne mysli!!! A tak serio, zrob to zrob, to zawsze bedziesz musiala :-P

Gość dziewczyna chlopakaaa
ja mojemu robie tak... najpier pocaluje... wezme do lapki... otwieram usta..wkladam do buzi... najpier delikatnie i powoli...plytko.. a potem wkladam gleboko... co raz szybciej i szybciej..baaardzo gleboko... zaciskam mocno usta.... on steka i jeczy pokazujac przy tam jak mu dobrze... pomagam sobie przy tym raczka.... czuje jak mu dobrze.. odplywa... uwielbia tez jak jezyczkiem lize jego w gornej czesci ... ale musisz znalezc to miejsce... na wyczucie.... staje sie prezny... twardy... sztywny... i jak juz jest blisko konca to konczy na cycuszkach.... lodzik to naprawde nic zlego..na poczatku mialam tez opory i pobawy,ale mowie Ci... fajne to ..uwielbiam go.. moj facet tez!!! :) a hiszpan.... to dopiero przezycie:)

Gość erogryf
glupie baby , guwno wiecie na ten temat.....po pierwsze zapoznajcie sie z budowa czlonka..nastepnie polecam odrzucic calkowicie ta wasza popaprana PRUDERIE..No to teraz pozostaje wam tylko szczera ,co prawda trudna technicznie ,ale jest jedynym wyjsciem....No ....jeszcze niedomyslacie sie..OCZYWISCIE CHODZI O R O Z M O W E z waszym partnerem,o tym co czuje w danym momencie...!!!! powodzenia i smacznej spermy...P.S-Bardzo uważajcie na to co sie dzieje z partnerem,bo jak wam sie zbyt dobrze uda ,to może w przypływie euforii ,powyrywać wam migdały...

Gość masz racje
a co to hiszpan???

Gość pomarańczas
chodz poinstruuję ciebie

Gość to tylko cytat
czy wiesz to wszystko z doswiadczenia "k8"? Jesli doswiadczenie to Twoj facet ma cholerne szczescie i dalbym wszystko by byc na jego miejscu :)

Gość Xpalawalamala
Pocwicz na bananie. Wluz go do buzi "obejmij" ustami i rytmem przid tyl. Wes se jaj nie rob.

Gość gość
Najpierw do Lazni potem do lozka .

Gość wujek stulejarz
pooglądaj jak to robią inne na redtube i potem będziesz wymiatać...