Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ==========================

strasznie mnie boli

Polecane posty

nie wiem od czego to moze być ale strasznie bolą mnie okolice wejścia do pochwy,nie moge normalnie zrobić siku i w dodatku troche swedzi,nie wiem czy to przez to,ze ostatnio kochałam sie bardzo ostro i poraniłam przez to te delikatne okolice czy moze jest jakis inny powod,nie moge sie teraz kochac ani nawet włożyć tamponu jak długo to potrwa???? prosze napiszcie jeszcze jakie sa objawy grzybicy pochwy Dziękuje za pomoc

po poronieniu nie mozna sie przez jakis czas kochac. Jesli poronilas to pewnie bylas w szpitalu i tam mialas antybiotyki ktore Cie wyjalowily i moglas zlapac grzybice ale niekoniecznie. Objawy grzybicy to swiad zaczerwienienie, biale grudki

nie poroniłam,nie brałam antybiotyków,chciałam zaaplikowac sobie wczoraj clotrimazolum to myślałam,ze sie popłacze z bólu,co to moze byc? :(

Gość czytajcie ze zrozumieniem
ona porAnila !!!!!!!! a nie porOnila :o :o a swoja droga to Ci to przejdzie :) przemywaj czyms delikatnym - nawet zelem do hig. int. i powinno przejsc za jakis czas :)

przepraszam, zle przeczytalam! Wybacz. Najlepiej idz do lekarza!!! Nie zwlekaj. Tez tak mialam.

Artianka tez tak miałas?????byłas u lekarza,co Ci powiedział,a moze samo przeszło?????

moze czytac uwazaniej a nie ze zrozumieniem, bo z tym to akurat nie mialam porblemow po prostu jedna literka mi sie pomylila...

nie chce Ci straszyc!!!!!!!!!! Bo byc moze Ci przejdzie samo a ja niepotrzebnie Cie podlamie! Powiem Ci co to bylo ale nie dobieraj sobie do glowy, bo Ty mozesz miec cos innego. Na drugi dzien po stosunku mialam tak jak Ty czerwone i spuchniete tak ze szok!!! Od razu polecialam do lekarza bo wczesniej mialam wlasnie to biale serowate. No i okazalo sie ze mam grzybice, po dwoch seriach leczen nie przeszlo mi i okazalo sie ze mam ureoplasme i wczoraj odebralam wyniki jestem juz zdrowa :-) :D tylko tez niepokoi mnie jedna rzecz. Po kochaniu sie wejscie do pochwy jest troszke spuchniete i tak jakbym miala tam malutka rane, kochalismy sie ostro, ale uwazam ze to nie jest do knca normalne i byc moze ze teraz mamy ten sam problem.

po stosunku czasami tez mam tam spuchniete zaczerwienione czasem piecze ale za jakas godzine moze dwie wszystko powraca do normy.

ech...tez podejrzewam u siebie grzybice,od czasu do czasu pojawia sie taka grudkowata biała wydzilina i wtedy okropnie swedzi,ale po jakims czasie znika bez sladu,stosuje profilaktycznie lactovaginal i clotrimazolum,po stosunku tez czesto mnie boli,zawsze myslałam,ze to przez to,ze mam sucho,cięzko jest mi sie podniecic,ale to chyba przez tabletki....chyba pozostaje mi wizyta u lekarza,tylko kiedy znajde troche czasu :( dzieki:)

Jak zazywalam tabletki to tez mialam probblem z podnieceniem sie... I pojawialy sie infekcje i w efekcie rzucilam to swinstwo!!! Pozdrawiam.

Gość a moze powinnas
skwasic srodowisko pochwy??moze to pomoze na bol,użyj naturalnego jogurtu lub kefiru jako okład.

ja rowniez polecam okład z jogurtu naturalnego bez cukru, sama wyprobowalam go na sobie, po posmarowaniu miejsc intymnych dyskomfort tzn. pieczenie itp. przechodzi od razu