Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

dwa opakowania bez przerwy

Polecane posty

własnie teraz tak biore i mam pytanie. czy może mnie już troche boleć brzuch? bo te drugie kończe w niedziele. zwykle cos tam mnie troche przed krwawieniem boli ale nie tak jak kiedys, przed tabletkami. ale w sumie jeszzce biore tabletki.

Gość to-tylko-ja
ja też brałam dwa opakowania aby przesunąc @ bo dostałabym w dzień własnego ślubu. Troche możesz odczuwac ból jak by na @ i może wystąpić małe plamienie. Pozdrawiam

lady nie wystrasz sie jak ci sie dzień przesunie tak o jeden dzień (jeśli sie tak stanie) bo u mnie to tak działa... i pamietam jak pierwszy raz wziełam 2 opakowania pod rząd i potem sie stresowałam, bo zawsze jak w zegarku dostawałam w środe a tu...bum w czwartek wieczór dopiero mnie dopadł @

Gość wow22
a ja jak tak wzielam to prawie przez cale drugie opakowanie plamilam:( i stwierdzilam ze juz lepiej miec okres przez te 3, 4 dni (bo tyle mam na tabletkach) niz potem przez jakies 2 tyg ciagle plamic

ja tez tak mialam jak zaczynam, od razy wzielam dwa opakowania jedno po drugim i przy drugim zaczelam plamic i to caly miesiac. ale wlasnie teraz nic nie leci, tylkko tak lekko brzuch pobolewa jak przed @ wiec domyslam, ze to juz czas na miesiaczke ale zostaly jeszcze 4 tabsy w opakowaniu. ale i tak sie ciagle wkrecam ze mozew ciazy jestem czy cos.

Gość wow22
ciaza raczej odpada:) byc moze organizm troche oglupial bez tej przerwy i moze okres przyjdzie troche wczesniej

ja kiedys przesuwalam @ o 2 tyg. pobolewal mnie brzuch przez caly czas tak jakbym miala dostac@ a! no i mialam plamienia, przez caly czas, tazke moge smialo powiedziec, ze mialam 3 tyg. okres:(

lady_in_red --> też stawiam na pobolewanie związane z dłuższym niż zwykle cyklem :). Nie ma powodu do niepokoju. Pozdrawiam :)

Gość ggggggggg
bez sensu jest nierobienie przerwy, zle sie czulam z tym zablokowaniem ;) generalnie NIE POLECAM!!!

no glupota ale jak jest mozliwosc, zeby z ciebie nie cieklo jak akurat masz cos waznego no to epiej sobie oszczedzic tej przyjemnosci.

Gość gggggggg
ze mnia 2 tyg lecialo ,niby plamienia ale :( wiecej an to nie pojde oooo nie