lady_in_red21 0 Napisano Styczeń 11, 2007 własnie teraz tak biore i mam pytanie. czy może mnie już troche boleć brzuch? bo te drugie kończe w niedziele. zwykle cos tam mnie troche przed krwawieniem boli ale nie tak jak kiedys, przed tabletkami. ale w sumie jeszzce biore tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to-tylko-ja Napisano Styczeń 11, 2007 ja też brałam dwa opakowania aby przesunąc @ bo dostałabym w dzień własnego ślubu. Troche możesz odczuwac ból jak by na @ i może wystąpić małe plamienie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmmmmmmmmmm2xx 0 Napisano Styczeń 11, 2007 lady nie wystrasz sie jak ci sie dzień przesunie tak o jeden dzień (jeśli sie tak stanie) bo u mnie to tak działa... i pamietam jak pierwszy raz wziełam 2 opakowania pod rząd i potem sie stresowałam, bo zawsze jak w zegarku dostawałam w środe a tu...bum w czwartek wieczór dopiero mnie dopadł @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wow22 Napisano Styczeń 11, 2007 a ja jak tak wzielam to prawie przez cale drugie opakowanie plamilam:( i stwierdzilam ze juz lepiej miec okres przez te 3, 4 dni (bo tyle mam na tabletkach) niz potem przez jakies 2 tyg ciagle plamic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Styczeń 11, 2007 ja tez tak mialam jak zaczynam, od razy wzielam dwa opakowania jedno po drugim i przy drugim zaczelam plamic i to caly miesiac. ale wlasnie teraz nic nie leci, tylkko tak lekko brzuch pobolewa jak przed @ wiec domyslam, ze to juz czas na miesiaczke ale zostaly jeszcze 4 tabsy w opakowaniu. ale i tak sie ciagle wkrecam ze mozew ciazy jestem czy cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wow22 Napisano Styczeń 11, 2007 ciaza raczej odpada:) byc moze organizm troche oglupial bez tej przerwy i moze okres przyjdzie troche wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Styczeń 11, 2007 mam nadzieje, bo sesja to wystarczajacy stres ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke. 0 Napisano Styczeń 11, 2007 ja kiedys przesuwalam @ o 2 tyg. pobolewal mnie brzuch przez caly czas tak jakbym miala dostac@ a! no i mialam plamienia, przez caly czas, tazke moge smialo powiedziec, ze mialam 3 tyg. okres:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Styczeń 11, 2007 lady_in_red --> też stawiam na pobolewanie związane z dłuższym niż zwykle cyklem :). Nie ma powodu do niepokoju. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggggggggg Napisano Styczeń 11, 2007 bez sensu jest nierobienie przerwy, zle sie czulam z tym zablokowaniem ;) generalnie NIE POLECAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Styczeń 11, 2007 no glupota ale jak jest mozliwosc, zeby z ciebie nie cieklo jak akurat masz cos waznego no to epiej sobie oszczedzic tej przyjemnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggg Napisano Styczeń 11, 2007 ze mnia 2 tyg lecialo ,niby plamienia ale :( wiecej an to nie pojde oooo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach