Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessia20_

34 dzień cyklu.brak okresu,temp 37.5 ranna.Mam pytanie

Polecane posty

Gość namii
tak, żal 30zł na bete to teraz beda schizy do wizyty u gina :O

dlaczego schizy? to już pewna ciąża...:( tym bardziej jej zachowanie i humorki też na to wskazują... no i nadal ten śluz

Gość kaska300
teraz to niewiadomo. A ta kreska druga jasna pojawila sie odrazu czy jak ? Bo jak odrazu,to fakt,ciaza.

No ja tych kresek nie widziałem od razu jak oglądałem te testy... ale teraz widzę takie cienie. Dziewczyna jak patrzyła drugim razem to nawet nie zauważyła, ale tam są! :( są na chyba 2 czy 3 testach :(:(

Gość kaska300
sluchaj,jakie te kreski maja kolor ? Jak rozowawe,to niech powtorzy test,a jak biale,to jest to miejsce,w ktorym powinna ta kreska sie pojawic.

Gość mammaaaa
Na test nie ma co patrzec po uplywie czasu wskazanego w ulotce, zazwyczaj 10 min :) bo na wiekszosci np po godzinie pojawia sie taki cien cienia, który wcale o ciązy nie swiadczy :) Wiarygodny jest tylko ten wynik po 5 minutach, czy jak tam w danym tescie jest okreslone. A Ty po jakim czasie dostrzegłes te dodatkowe kreski??

Gość kaska300
zrobcie jeszcze jeden,ostatni test . Polecam quick vue,jak bd 2kreska w czasie wskazanym w ulotce,to ciaza,a jak nie,to w ciazy nie jest i nie ma mozliwosci,zeby test nie wykryl.

Gość Koteczkaaa
mi spoznial sie okres 9 dni, objawy jakby mial tu nadejsc, sluz gesty bialy, wczoraj okres sie pojawil a z nim b, silne bole brzucha ..

wcześniej niby nic nie widzieliśmy, dopiero dzisiaj tak spojrzałem... ale niby dlaczego miałaby się pojawić druga kreska na drugi dzień np? skoro tego hormonu by nie było.. często tak się zdarza?

Gość kaska300
mi tak sie nie stalo nigdy,a troche testow juz robilam. Watpie,zeby to byla ciaza skoro na drugi dzien sie pojawila. Sory,ze to napisze,ale skoro nie chcecie dziecka,to czemu nie uzywacie zabezpieczenia ?

Gość querty
hej, ja mam 45 dzien cyklu;/ w 32 i 34 dniu cyklu kochałam sie z chlopakiem, cykle mam nieregularne ale ostatnio byly okolo 30-33 dniiowe. czy wtedy kiedy kochałam sie z chlopakiem mogly wypadac dni plodne? okresu jak narazie nie mam

nie wiem czy 2 kreska pojawiła się następnego dnia... może ona tam była ale my jej nie widzieliśmy... nie wiem. Zabezpieczamy się, ale myślę że pomimo to też można wpaść. No i raz pękła nam prezerwatywa ale było to 29 lutego a owulacje powinna mieć 22, więc teoretycznie były to dni niepłodne

Gość querty
dodam, ze mam torbiel na jajniku, leczylam ja biorac tabletki anty, nie biore ich juz od 5 miesiecy, czy to mozliwe ze brak okresu jest spowodowany ta torbiela? co o tym myslicie dziewczyny?

Gość querty
odpowie mi ktos :(

Gość ej...
witam, 2 dni przed oczekiwaną miesiączką ( nieregularne cykle, wiec tylko przypuszczenie daty okresu) dostałam brązowego plamienia. utrzymywało sie ono przez 6 dni. był to śluz płodny (ciągnący sie) z domieszką krwi. wiecie może co to mogło byc? plamienia skonczyły sie w poniedziałek, od czasu plamien do teraz utrzymują sie bola w podbrzuszu i tyle pleców.... od 2 dni zażywam luteine... co to możebyć? jeżeli jedynie "zabawiałam" sie z chłopakiem, on miał na sobie majtki i dotykał penisem mojej pochwy, jednak do wytrusku nie doszło i najprawdopodobniej tez do preejakulacji gdyż "zabawa" trwała krótko, to nie było możliwości zapłodnienia?

Gość kaska300
kristopher,ona nie jest w ciazy! Brak okresu,to nie zawsze ciaza. Gumka pekla po owu,wiec spoko.testy negatywne i to az 4. Nie ma ciazy.

Gość ej...
pomoze ktos?

Gość kaska300
do querty,skoro cykle nieregularne,to fakt,mozesz byc w ciazy,ale takze moze to byc torbiel. Jak nie bd @,zrob test. Do ej,zakladalas topik juz. W ciazy nie jestes. Przez majtki nie da rady.gdyby tak bylo,to co druga by z brzuchem chodzila.

Gość ej...
wiem ze zakladalam ale malo osob mi odp

Gość kaska300
ale w ciazy nie jestes,a plamienie moglo byc plamieniem okoloowulacyjnym

Chciałbym Kasiu żeby tak było, ale coraz bardziej się nakręcam... tym bardziej teraz po dopatrzeniu drugich kresek na różnych testach... najbardziej gruba na ostatnim :(:(:(:(

Gość kaska300
powiem ci tak,ja mialam 16 lat,niecale 17 jak zaszlam w ciaze. Mimo tak mlodego wieku rodzice chcieli pomoc,chlopak takze.ale niestety,doszlo do b.wczesnego poronienia.ciaza to nie tragedia i przujmuje sie ja wtedy gdy sie pojawia.ale wtapie,zeby twoja dziewczyna byla w ciazy.powtorzcie ostatni test. Jak pojawi sie 2 kreska w odpowiednim czasie,to ciaza jest.

Gość noij
kristopher2000 masochisto idźcie na tą betę a nie oglądajcie po raz n-ty zużyte testy. za tą kasę co na to wydaliście już dawno byłoby jasne co i jak dzięki beta hcg. szkoda słów na takie coś.

Już nie robimy testów, z niecierpliwością czekamy na 4 kwietnia na wizytę u ginekologa. testów starych bym nie oglądał ale dziewczyna ostatnio robiła ostatni sama i powiedziała że 1 kreska, a ja chciałem zobaczyć go i na drugi dzień zobaczyłem i dopatrzyłem się drugiej. Kaska, a w którym tygodniu poroniłaś? co było tego przyczyną jeśli można wiedzieć...

Gość kaska300
byl to 4tydzien. Dostalam @,ale byla dziwna. Zrobilam test. 2 kreski. Poszlam do gina i na usg nic nie bylo. Poronilam w trakcie miesiaczki. Tak sie czesto zdarza. Po prostu zarodek sie nie zagniezdzi lub jest za slaby. To jest tzw ciaza biochemiczna :(

Współczuję Ci. Trzymam za Ciebie kciuki, wszystko będzie dobrze :) Ehh a ja niestety będę musiał się pogodzić z rolą tatusia :( dziewczyna jest strasznie nerwowa i wkurza się o byle co :(:(

Gość kaska 300
nie nakrecaj sie tak. To nie jest przesadzone,ze jest w ciazy. A jezeli jest,to na pewno sie ulozy. Bedziecie mlodymi rodzicami,bo sadze,ze jestescie mlodzi. Dacie rade. Sa osoby,co maja gorzej,a daja rade.

to wręcz jest już pewne... jesteśmy młodzi a nawet nie mamy możliwości razem zamieszkać.. tym bardziej że jak w tym roku skończę szkołę to będę pracował i w dzień i w nocy jak co roku w wakacje :(:(:(

Gość kaska 300
dlaczego pewne? Nie radze ci tak do konca sugerowac sie tymi testami .