Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 16

Ja bym pojechał do tych Gliwice

Polecane posty

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

nie gadaj... głos by ci drżał a język się plątał... inaczej dzwoni się do urzędu, a inaczej pierwszy raz do kuurwy xD

Może u ciebie 

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Może u ciebie 

No chyba jednak u ciebie bo ani razu do niej nie zadzwoniłeś :classic_biggrin:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Jak matka żyła nie miało to sensu żadnego bez depozytu na dom starców 

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

a chciała z nim gadać, sama opisywała przecież... także akurat na umówienie się będzie wyjątkowo odważy... jasne... but of course.

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Tak tak, Irek  😄

ja pamietam jak mnie kwikernes blagala, zebym do niej zadzwonil, to ja nie moglem, bo mieszkalem z matka wtedy, i niestety nie bylo prywatnosci, zycie

skoro lezak mial konto na allegro i 600 pozytywnych komentarzy to na pewno nie wstydzi sie rozmawiac przez telefon

wracajcie do pracy lepiej, bo pieniadze same sie nie zarobia xd

4 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Nie miało sensu zadzwonić do baby bo nie miałeś depozytu na dom starców? Leżak od kiedy żeby z babą przez telefon rozmawiać to potrzebny jest depozyt na dom starców :classic_laugh:

a ja u mnie na network mnie admin mianowal channel ownerem na #iq i juz z 6 osob aktywnie czatuje, a ja jestem channel owner, haha 😄

12 minut temu, Rym Cym + napisał:

a chciała z nim gadać, sama opisywała przecież... także akurat na umówienie się będzie wyjątkowo odważy... jasne... but of course.

Ten chuuj panicznie bał się jej podać numer telefonu żeby ona przypadkiem nie zadzwoniła

Edytowano przez Królowa z Grochowa

6 minut temu, The Big Siur napisał:

Nie miało sensu zadzwonić do baby bo nie miałeś depozytu na dom starców? Leżak od kiedy żeby z babą przez telefon rozmawiać to potrzebny jest depozyt na dom starców :classic_laugh:

Szkoda strzepic ryja 

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

skoro lezak mial konto na allegro i 600 pozytywnych komentarzy to na pewno nie wstydzi sie rozmawiac przez telefon

wracajcie do pracy lepiej, bo pieniadze same sie nie zarobia xd

Dokładnie 

9 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

ja pamietam jak mnie kwikernes blagala, zebym do niej zadzwonil, to ja nie moglem, bo mieszkalem z matka wtedy, i niestety nie bylo prywatnosci, zycie

A teraz mieszkasz z Alfonsem to możesz zadzwonić 

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

a ja u mnie na network mnie admin mianowal channel ownerem na #iq i juz z 6 osob aktywnie czatuje, a ja jestem channel owner, haha 😄

k..rwa jaki ty zdziecinniały jesteś... ja pier... xD

idź chłopie gdzieś do zakładu dla niepełnosprawnych umysłowo się staraj o przydział, bo męczysz się tylko.

z jakim alfonsem?
moj wspollokator jest chory psychicznie, ma schizofrenie paranoidalna, i do konca zycia musi brac leki, ale brytyjski rzad go hojnie wynagradza za to

Przed chwilą, Rym Cym + napisał:

k..rwa jaki ty zdziecinniały jesteś... ja pier... xD

idź chłopie gdzieś do zakładu dla niepełnosprawnych umysłowo się staraj o przydział, bo męczysz się tylko.

co zazdroscisz, ze do mnie na kanal wpadaja komputerowcy z calego swiata a ja jestem channel ownerem i moge innym dawac operatora albo super operatora? haha

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Szkoda strzepic ryja 

Nie no wytłumacz bo ja nie rozumiem na przykład i pewnie też się ktoś znajdzie co nie rozumie, bo odkąd pamietam dzwonię do kobiet bez depozytu na dom starców :classic_cool:

Ja wiedziałem jak to będzie jak u mewy jeden telefon zamieni się w tylko telefon bo nie chce się już pisać po miesiącu spotkanie a co z matką zonk to nie było proste 

Przed chwilą, Królowa z Grochowa napisał:

to tak samo jak ty 

ja nie, bo ja nie biore lekow od 10 lat i jest ze mna wszystko ok, a wspollokator jak nie bierze lekow to mu odpieerdala, staje sie agresywny a potem 15 policjantow po niego przyjezdza i go wywoza do szpitala xD

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Nie no wytłumacz bo ja nie rozumiem na przykład i pewnie też się ktoś znajdzie co nie rozumie, bo odkąd pamietam dzwonię do kobiet bez depozytu na dom starców :classic_cool:

Bo nie miałeś matki pod opieką 24h na dobę z którą jak pojedziesz to skoczy z ona bo głodna 

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja nie, bo ja nie biore lekow od 10 lat i jest ze mna wszystko ok, a wspollokator jak nie bierze lekow to mu odpieerdala, staje sie agresywny a potem 15 policjantow po niego przyjezdza i go wywoza do szpitala xD

To są wpisy z 2014 https://www.nerwica.com/topic/29479-natretne-mysli-czy-umnie-wystepuja-czy-to-one/#comment-1580356

Według mnie nie jest ok tylko gorzej teraz

u mnie teraz na kanale piszemy sobie z ziomkiem z niemiec a drugi ze szwecji jest, fajne takie znajomosci huehue a ja jestem channel owner z Polski 😄 mieszkajacy w Sranglii XD

Przed chwilą, Królowa z Grochowa napisał:

Według mnie nie jest ok tylko gorzej teraz

no jak mieszkalem wtedy z 14 polaczkami pod jednym dachem i dopiero przyjechalem do UK to mi odpieerdalalo, jeszcze wszyscy mi kazali szukac pracy w fabryce, a pol roku wczesniej mieszkalem sobie sam w Polsce, i gralem w league of legends z blondynka Linda ze Szwecji, i bylo pieknie, to mi odjeebalo i co?

dobra ide sobie kapiel goraca brac, a potem zalicze chyba bajorek przy zmroku zamkne oczy poloze sie na plecach w wodie i pomysle o Katiuszce i odlece

moja rodzina i przyjaciele twierdza co innego, ja jeszcze 5 lat temu to sie ze wszystkimi klocilem, wyzywiska i awantury, a teraz sie wszyscy kochamy z krewnymi i przyjaciolmi bo zmadrzalem xD

spadam brac kapiel heja 😄

7 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Bo nie miałeś matki pod opieką 24h na dobę z którą jak pojedziesz to skoczy z ona bo głodna 

No to matkę trzeba było dać do domu opieki bez zadnych depozytów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się