Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siatkarka16

Ciężkie jest życie sportowca .. .. ..

Polecane posty

Gość Siatkarka16

Pozdrowieonka dla wszystkich aktywnych!!! Zakładając ten temat chciałam udowodnić moim kumpelom że sport to nie tylko zdrowie ale także ciężka praca. Dlatego zapraszam wszystkich, którzy znają ten "ból" na forum- pokażmy światu ile nas jest!!!

Gość Siatkarka16
No no no. Proszę bardzo, a skąd wiesz?

Gość brydżysta sportowy
Tak, osoby które nie uoprawiają sportu nie wiedzą jaki to wysiłek. Ile treningów, ile zarwanych nocy. Moja żona nie rozumie mojej sportowej pasji a przecież jestem vicemistrzem województwa!

tak to naprawde wyczynowcy - widzialem jak grali trzech brydzystow , jeden mowil : szach , drugi : mat a trzeci dzwonek. to ten pierwszy mu na to: to idz otworz dzwi.

Gość Siatkarka16
Dokładnie!!! Jak te moje dziewczynki (czytaj: znajome, kumpele) codziennie w szkole narzekają "O jezu, jak ja się wyrobię, ja nie mam czasu, nie zdążę na M jak miłość" to mnie tym do pasji doprowadzają! A ja wychodzę z domu o 7:30 i często wracam koło 20:00 i jakoś nie narzekam. A i tak często lepiej się uczę od nich. Bo moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby mieć jakąś pasję, a wtedy się osiągnie sukces ;)

Gość A kto w waszym zespole
stoi na bramce???

Gość Siatkarka16
Zbychu ks. " ZBÓJ' bo dobrze strzela. i celnie.

Gość curlingowiec
ja trenuję curling i też jestem uważany za dziwaka a przecież jak chcę coś osiągnąć to muszę poświęcać temu czas moja narzeczona nie pozwala mi zabierac miotełek do lodu, bo mówi że nie ma czym zamiatać podłogi no ale takie oryginalne do lodu kosztują 200 dolców, skąd mam tyle wziąć?!

Gość A kto w waszym zespole
Eee, tam! No przeciez Zbychu strzela, to jak moze stac na bramie!? Czyli sam sobie strzela?

Gość Siatkarka 16
Po pierwsze: pseudo"siatkarko 16" przestań się pode mnie podszywać bo to nieładnie. Po drugie : w siatkówce nie strzela się goli. A tak naprawdę to najważniejsza jest w życiu pasja. Jeżeli się robi to co się koch to można dla tej rzeczy wiele, a nawet bardzo wiele poświęcić

Gość Siatkarka16
a moj chlopak to karacista . za dwa trzysta . [ stypendium]

Gość Koniec kropka i amen

Gość Siatkarka 16
Ale curling to bardzo mało popularny w Polsce sport, choć bardzo lubię go oglądać w TV. Wytłumacz mi proszę zasady i powiedz gdzie można się tego nauczyć?? A ja słyszałam że kamienie do curlingu są w tym interesie najdroższe.. .. ..

Gość Siatkarka 16
Kto jeszcze w coś gra?

Gość Chińska Sztangistka
biore udzial w wyborach miss . to chyba tez rodzaj gry - rywalizacji?

Gość Siatkarka 16
No do sportu to może nie należy ale zainteresowania się liczą!!! Jeżeli robisz to z prawdziwą pasją to gratulacje dla ciebie! Oby tak dalej

Gość curlingowiec
O tak! Kamienie sa drogie, ze ho ho! Pierwsze lekcje curlingu bralem w domu. Zona kazala mi czesto zamiatac mieszkanie. To ja po pewnym czasie zrobilem sobie z tego zabawe: pchalem szczota rozne przedmioty np. jajka, pomidory. dlatego na prawdziwym torze poczulem sie juz jak ryba w wodzie. Tez tak mozesz zaczac. Powodzenia🖐️

Gość ciepły styczniowy dzień
ja każdej nocy przebywał dystans 100metrów ze sklepu monopolowego do domu.

Gość F4+C2
ja gram w szachy z teściem ale zamierzam zapisac się do klubu, żeby podwyższać sowje umięjętności

Gość No to wiela żeś się nie
nalotoł:D

Gość gram na cymbalkach

Gość A ja gram w pingla
oczywiscie wlasnymi jajami:classic_cool:

Gość Nabijajcie się
Wy po prostu się śmiejecie. A sport to naprawdę ciężka para kaloszy i ja osobiście podziwiam ludzi, którzy znajdują siły abo coś trenować. Inieważne czy jest to siatkówka, czy szachy- najważniejsze jest zaangażowanie..... Pozdro dla wszystkich !

Hehehhe ja i sport:o dla mnie to jest abstrakcja;) oczywisci kiedys zapisalam sie na areobik..........i co zrobilam........nie poszlam:o Podziwiam ludzi intensywnie trenujacych;) mi to brakuje checi😭 amant.....👄;)

Bo potrzebna jest siła woli, która da ci kopa w d... wtedy, kiedy masz wszystkiego dosyć. Tylko charakter w sporcie ma takie znaczenie, bo kondycja i talent to tylko dodatek ;))