Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda26

Czy mam jakieś szanse?

Polecane posty

Studiuje zaocznie pedagogike, za jakiś czs będe już miała licencjat. Jest to szkoła prywatna. Jak myślicie czy po takiej szkole mam jakieś szanse na porządna prace? Interesuje mnie zawód nauczyciela klas 1-3 lub praca w przedszkolu. Może są tu osoby w podobnej sytuacji. Czy studia zaoczne i prywatna szkoła daje mniejsze szanse? Czy nie ma to w ogóle znaczenia i liczą się umiejętności?

Gość musze cię
rozczarować ale w tych czasach liczą się przede wszytskim znajomości!

heh.. znajomości to akurat mam z prawie każdym dyrektorem takiej placówki w mojej miejscowości.. Tzn. rodzice mają..

Gość dokładnie
bez znajmości nie ma szans! Poza tym, aby pracować w szkole lub przedszkolu musisz mieć conajmniej tytuł magistra - najlepiej widziana jakaś państwowa uczelnia. Bo z tymi prywatnymi to jest tak, że byle (za przeproszeniem) "tuk" za kase - nie za wiedze - może zdobyć tytuł magistra. Pozdrawiam i polecam kontynuowanie nauki!

magistra mam też zamiar zrobić... i teraz już wiem, że w państwowej szkole.Po licencjacie można już zacząć staż... Obawiam się właśnie tego, że nikt nie będzie dobrze patrzył na tą prywatną szkołę.. Bo szczerze mówiąc jest tak jak mówisz... Wszytsko za kase... :-(